Sveikutes
QUOTE(irmiukas @ 2012 11 16, 15:05)
Mano rezultatai 10dpi 2d. (7dpi blast) HCG 1.22 ..
Ir si karta nepavyko
labai gaila

bet labai smagu, kad keliesi is naujo ir eini tikslo link
QUOTE(KittyKitty @ 2012 11 16, 15:52)
ne,del narkozes man nieko blogo nera nutike, bet esu girdejus,kad pabunda per anksti,o mano mamai atvirksciai, per stipria narkoze paavre,pusmeti vos gyva buvo,tokios migrenos kankino..tai jau vokeliu anesteziologui visada pasirupinu

bet man tas toks staigus uzmigimas kazkoks baisokas, lyg mirtis, nu aisku , kvaila taip lygi nti, juk nesu patyrus mirties

, bet vat toks kazkoks nerimas,bejegiskumas apima

bet gerai , kad trumpai.
o mane kaip tik "veza" tas "isejimas" i narkoze
labai gaila del dukrytes ir del aplinkiniu, bet tikekim, kad viskas taip ir bus, ir kad po keletos menesiu tikrai gulesi ligonineje, kad leliuka padovanoti
QUOTE(stryga @ 2012 11 16, 16:57)
Terze, super tiketis-tiketi.
Nuo siol sitam skyrelyje visos tik tiki!!! Supratot? Jau verciau supraskit, nes atskris stryga ant sluotos ir taip parodys toms, kurios dar kazko tikejosi!!!
supratau, net bijau gincytis
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 11 16, 17:20)
Atiloja, tu manes klausei kodel pas grazuoliuka man tik is viso 4 duriai. Tai mes kai pridavem su vyru krauja,po kurio laiko jis man paskambino ir sako,gavosi labai nedaug tik 4 injekcijos-jusu lasteles nera agresyvios pries vyro lasteles.Kaip suprantau,jis atmeta man kad visos mano bedos nuo imuninio.Tai dabar kas savaite jis atsiuncia mums doze,o mes susileidziame i nugara, tiksliau nuo pazasties 5 cm link nugaros.Nebezinau ar veiks,bet tikiu kad sis kartas bus man laimingas,tiesiog kiekviena diena sau tai kartoju ir visa sirdele tikiu,kad sis kartas pagaliau atnes taip ilgai laukta stebukla ir labai tikiuosi ramybe vidine dvasine.
tikiu tikiu tikiu
Papildyta:
QUOTE(Amour @ 2012 11 16, 18:22)
Dar labai padeda bendravimas, tiek su jumis pasidalini, tiek gyvai - koleges aplanke, teigiamu emociju suteike. Po to dar su viena gera drauge susitikau, kuri irgi patyre persileidima labai ankstyva

Tas kalbejimasis gydo isties... Keli galva tada, vel kuri svajones, neprarandi vilties

Laukiu nesulaukiu griztancio vyro, vat kita penktadieni sulauksiu, dingsiu is eterio tada, matyt, nes nelieka laiko SM

Tad dziaugsimes vienas kitu ir imsimes darbo

Tiksliau malonumu

labai smagu, kad atsigauni
QUOTE(Delena @ 2012 11 16, 19:35)
Va dabar nelabai supratau del tos Ultra ilgos schemos...

. Planai tokie: pirma men. diena Diferilinas + DHEA (po 1 tab 3Xd), po 28 dienu susileisti dar ampule Diferilino ir po 2 savaiciu konsultacija (je bus cista nepraejus tai punkcija tos cistos, isplovimas jo), o jei nebus cistos...Tada nieko nesupratau...Tai kada pradedama stimuliacija???? Kaip buna kai ilgas protokolas???
O merginos, kurioms buva ilgas protokolas, susileidus Diferilina po kiek laiko pradedavo stimuliuoti???
viskas priklauso nuo to, kiek laiko ta dipherelina leidzia, nes kazkuriai ta ultra ilga schema net 3 menesius truko (jei neklistu, tai 2 ciklus dipherelina leido)

bet kuriuo atveju - sekmes tau dideliausios
QUOTE(sidabriukas15 @ 2012 11 16, 20:18)
stai ir as siandiena po punkcijos,ispuktavo 11 kiausialasciu,ryt ziuresim ka turim
saunuole - geras rezultatas
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 11 16, 22:00)
Visai tu neazartiska