Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

[T.y. pagal si informacijos saltini, organizmas pradeda hcg isskirti tik 6dpi po isodinimo blastutes.
[url=http://www.nyufertilitycenter.org/ivf/embryo_transfer]http://www.nyufertilitycenter.org/ivf/embryo_transfer[/url

Idomi informacija, man vakar buvo 7dpi, tai gal dar vilciu yra, jei tik nuo 6dpi implantacija prasideda? g.gif Nors praeita IVF tokiu pat metu HCG jau buvo 42..
Nieko nesuprantu..

Labas rytas mergaites 4u.gif Na as jau gyva, isverkiau vakar cisterna asaru, nepamenu kad buciau kada tiek verkus verysad.gif Bet nuo snd jokiu asaru, einam pirmyn, savo issvajoto tikslo link 4u.gif Turiu dar daug ka nuveikti, man net laporskopija ar histero nera daryta blush2.gif o nekalbant apie visus likusius dalykus ka pacios esate praejusios. Taip kad , pasiraitoju rankoves ir pirmyn 4u.gif 4u.gif

Visom visom aciu uz palaikyma 4u.gif 4u.gif
Visom PUPOM graziu graziu skaiciuku - Jus dabar mano viltis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irmiukas @ 2012 11 17, 09:56)
Labas rytas mergaites 4u.gif  Na as jau gyva, isverkiau vakar cisterna asaru, nepamenu kad buciau kada tiek verkus verysad.gif  Bet nuo snd jokiu asaru, einam pirmyn, savo issvajoto tikslo link 4u.gif  Turiu dar daug ka nuveikti, man net laporskopija ar histero nera daryta blush2.gif  o nekalbant apie visus likusius dalykus ka pacios esate praejusios. Taip kad , pasiraitoju rankoves ir pirmyn 4u.gif  4u.gif

Tu šaunuolė, kad turi tiek stiprybės!

Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

QUOTE(irmiukas @ 2012 11 16, 15:05)
Mano rezultatai 10dpi 2d. (7dpi blast) HCG 1.22 ..
Ir si karta nepavyko

labai gaila sad.gif bet labai smagu, kad keliesi is naujo ir eini tikslo link thumbup.gif

QUOTE(KittyKitty @ 2012 11 16, 15:52)
ne,del narkozes man nieko blogo nera nutike, bet esu girdejus,kad pabunda per anksti,o mano mamai atvirksciai, per stipria narkoze paavre,pusmeti vos gyva buvo,tokios migrenos kankino..tai jau vokeliu anesteziologui visada pasirupinu doh.gif  bet man tas toks staigus uzmigimas kazkoks baisokas, lyg mirtis, nu aisku , kvaila taip lygi nti, juk nesu patyrus mirties doh.gif , bet vat toks kazkoks nerimas,bejegiskumas apima doh.gif bet gerai , kad trumpai.

o mane kaip tik "veza" tas "isejimas" i narkoze blush2.gif
labai gaila del dukrytes ir del aplinkiniu, bet tikekim, kad viskas taip ir bus, ir kad po keletos menesiu tikrai gulesi ligonineje, kad leliuka padovanoti wub.gif

QUOTE(stryga @ 2012 11 16, 16:57)
Terze, super tiketis-tiketi. Nuo siol sitam skyrelyje visos tik tiki!!! Supratot? Jau verciau supraskit, nes atskris stryga ant sluotos ir taip parodys toms, kurios dar kazko tikejosi!!!

supratau, net bijau gincytis lotuliukas.gif
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 11 16, 17:20)
Atiloja, tu manes klausei kodel pas grazuoliuka man tik is viso 4 duriai. Tai mes kai pridavem su vyru krauja,po kurio laiko jis man paskambino ir sako,gavosi labai nedaug tik 4 injekcijos-jusu lasteles nera agresyvios pries vyro lasteles.Kaip suprantau,jis atmeta man kad visos mano bedos nuo imuninio.Tai dabar kas savaite jis atsiuncia mums doze,o mes susileidziame i nugara, tiksliau nuo pazasties 5 cm link nugaros.Nebezinau ar veiks,bet tikiu kad sis kartas bus man laimingas,tiesiog kiekviena diena sau tai kartoju ir visa sirdele tikiu,kad sis kartas pagaliau atnes taip ilgai laukta stebukla ir labai tikiuosi ramybe vidine dvasine.

tikiu tikiu tikiu 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Amour @ 2012 11 16, 18:22)
Dar labai padeda bendravimas, tiek su jumis pasidalini, tiek gyvai - koleges aplanke, teigiamu emociju suteike. Po to dar su viena gera drauge susitikau, kuri irgi patyre persileidima labai ankstyva  verysad.gif Tas kalbejimasis gydo isties... Keli galva tada, vel kuri svajones, neprarandi vilties  rolleyes.gif Laukiu nesulaukiu griztancio vyro, vat kita penktadieni sulauksiu, dingsiu is eterio tada, matyt, nes nelieka laiko SM  biggrin.gif Tad dziaugsimes vienas kitu ir imsimes darbo  wub.gif Tiksliau malonumu  wub.gif  biggrin.gif

thumbup.gif labai smagu, kad atsigauni 4u.gif

QUOTE(Delena @ 2012 11 16, 19:35)
Va dabar nelabai supratau del tos Ultra ilgos schemos... g.gif . Planai tokie: pirma men. diena Diferilinas + DHEA (po 1 tab 3Xd), po 28 dienu susileisti dar ampule Diferilino ir po 2 savaiciu konsultacija (je bus cista nepraejus tai punkcija tos cistos, isplovimas jo), o jei nebus cistos...Tada nieko nesupratau...Tai kada pradedama stimuliacija???? Kaip buna kai ilgas protokolas??? g.gif  g.gif  g.gif

O merginos, kurioms buva ilgas protokolas, susileidus Diferilina po kiek laiko pradedavo stimuliuoti???

viskas priklauso nuo to, kiek laiko ta dipherelina leidzia, nes kazkuriai ta ultra ilga schema net 3 menesius truko (jei neklistu, tai 2 ciklus dipherelina leido) 4u.gif bet kuriuo atveju - sekmes tau dideliausios 4u.gif

QUOTE(sidabriukas15 @ 2012 11 16, 20:18)
stai ir as siandiena po punkcijos,ispuktavo 11 kiausialasciu,ryt ziuresim ka turim  wub.gif

saunuole - geras rezultatas thumbup.gif

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 11 16, 22:00)
Visai tu neazartiska  tongue.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 11 16, 21:35)
Delena,labai dziugu ir dabar tik spaudziam kumstukus,kad viskas eitusi gerai.As manau asmeniskai kad tu gerai pasirinkai,nes kaip rodo GingerBela pavyzdys gali buti visaip.Tad dabar ikvepk,pasakyk sau mums tikrai pasiseks ir tikek.Sekmes tau kuo didziausios-kad butum laimingas pavyzdys kitoms mergaitems 4u.gif
BEILIUK,kaip gaila kad tau taip bloga ir blogumas nepraeina.Bet laikykis,pupa-juk ten tavyje isitaisiusi tikriausiai dukryte,kuri veliau tau suteiks daug dziaugsmo ir laimes.Mes su tavim,sirdele ir sveikateles tau 4u.gif
sidabriukas15 na man atrodo,kad kaip faina jog tiek tau ispunktavo thumbup.gif O dabar minkstos,draugiskos,vaisingos ir pacios paciausios nakteles jusu brangianybems wub.gif Labai lauksiu ziniu-na kaip faina wub.gif
Selione,o kaip tu jautiesi nuo Diferelino? Nes man lygiai tokia pat schema taikys kaip ir tau ir pirma kart leisiuos diferelina-tad idomu kam ruostis ir ko laukti blush2.gif Laukiam tavo HCG mirksiukas.gif Nes as manau kad ir nesciai NT gali nerodyti,nes man nerode,kitai mergaitei dar kai planavom naturaliai irgi pamenu menesiniu nebuvo,o NT testukas rode vis I.O dabar turi 2 metuku dukryte thumbup.gif Taip,kad as tikiu vistiek tavim,tikiu kad dar nustebinsi mus visas wub.gif

Labai tau aciu uz grazius palinkejimus ,as taip pat tau linkiu kad iasipildytu tavo troskimai wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Atiloja @ 2012 11 17, 09:24)
Sveikutes  4u.gif
labai gaila sad.gif bet labai smagu, kad keliesi is naujo ir eini tikslo link  thumbup.gif
o mane kaip tik "veza" tas "isejimas" i narkoze  blush2.gif
labai gaila del dukrytes ir del aplinkiniu, bet tikekim, kad viskas taip ir bus, ir kad po keletos menesiu tikrai gulesi ligonineje, kad leliuka padovanoti  wub.gif
supratau, net bijau gincytis  lotuliukas.gif

tikiu tikiu tikiu  4u.gif
Papildyta:

thumbup.gif labai smagu, kad atsigauni  4u.gif
viskas priklauso nuo to, kiek laiko ta dipherelina leidzia, nes kazkuriai ta ultra ilga schema net 3 menesius truko (jei neklistu, tai 2 ciklus dipherelina leido)  4u.gif bet kuriuo atveju - sekmes tau dideliausios  4u.gif
saunuole - geras rezultatas  thumbup.gif
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(irmiukas @ 2012 11 17, 08:56)
[T.y. pagal si informacijos saltini, organizmas pradeda hcg isskirti tik 6dpi po isodinimo blastutes.
[url=http://www.nyufertilitycenter.org/ivf/embryo_transfer]http://www.nyufertilitycenter.org/ivf/embryo_transfer[/url

Idomi informacija, man vakar buvo 7dpi, tai gal dar vilciu yra, jei tik nuo 6dpi implantacija prasideda? g.gif  Nors praeita IVF tokiu pat metu HCG jau buvo 42..
Nieko nesuprantu..

Labas rytas mergaites 4u.gif  Na as jau gyva, isverkiau vakar cisterna asaru, nepamenu kad buciau kada tiek verkus verysad.gif  Bet nuo snd jokiu asaru, einam pirmyn, savo issvajoto tikslo link 4u.gif  Turiu dar daug ka nuveikti, man net laporskopija ar histero nera daryta blush2.gif  o nekalbant apie visus likusius dalykus ka pacios esate praejusios. Taip kad , pasiraitoju rankoves ir pirmyn 4u.gif  4u.gif

Visom visom aciu uz palaikyma 4u.gif  4u.gif

taip ir toliau mergyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irmiukas @ 2012 11 17, 10:56)
nuo snd jokiu asaru, einam pirmyn, savo issvajoto tikslo link

Šaunuolė. Gerai, kad kimbi į naują planą su naujom jėgom ir viltimi 4u.gif
QUOTE(Pelargonija @ 2012 11 16, 22:34)
Mergos, mano rodos jum geros rykštės reikia. Baikit su tais NT 3-4 dieną po įsodinimo. Ką jie beparodytų, vis tiek bus tik klaustukai ir nervai.  fool.gif

Va va. Ir aš taip manau drinks_cheers.gif
Aš bijau net pagalvot apie NT blush2.gif

Gingerbella, Selione kaip šiandien? rolleyes.gif
Aš tai ramiai. Vakare, kai atsigulu, toks tikėjimas užplūsta. O kas belieka... Keturias dienas po įsodinimo maudė šonus, o dabar - ramu ramu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege555 @ 2012 11 17, 11:53)
Aš tai ramiai. Vakare, kai atsigulu, toks tikėjimas užplūsta. O kas belieka... Keturias dienas po įsodinimo maudė šonus, o dabar - ramu ramu  unsure.gif

katyt, taigi ir negali but kitaip, kaip tik ramuma rolleyes.gif Kantriai laukiam toliau 4u.gif

GB - ka siandien rodo ? bigsmile.gif Nepyk, kad trumpinu tavo nick'a, bet taaaip igai jis rasosi, o man gulint nepatogu tongue.gif

del testu darymo tokia ankstybe, as irgi pritariu Keberiokst, kad mane tiesiog uzvaldydavo azartas, o kam nervai ramesni, lai laukia HCG biggrin.gif
Atsakyti
Irmiukas,

saunuole 4u.gif 4u.gif 4u.gif Linkiu, kad tos stiprybes naujai kovai rastusi daugiau ir daugiau 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Kaip pati teisingai pastebejai, dar daug kas nedaryta. As irgi jau sau pasakiau, kad jeigu ir dabar bus nepavyke, jau ruosiuos darytis ir hystero ir pas G i UK keliauti planuosiu ir dar visus visus nedarytus tyrimus pasidarysiu.

Sniege,

saunuole, kad su NT neprasidedi mirksiukas.gif 4u.gif

As jau siandiena geriau. Mano vaiduokliukai blanko ir isblanko, tad manau, kad oficialiai galiu tvirtinti, kad Ovitrelio jau nebera ( 12 diena blink.gif ).
O del savijautos idomiai. Per praeitus 2 kartus jauciau visus pojucius ir atrode, kad jau MMM tuoj tuoj. O si karta nera to MMM budingo jausmo, o kazkoks kitoks jausmas: arba jo nera arba jauciasi pilnumo jausmas.

Gero laukimo visoms PUPOMS 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Grazaus sestadienio visoms planuojancioms stebuklelius 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Beta,

Isblanko jau mano testai. Nors dar jau taip sunkiai sunkiai isivaizduojama kazka galiu iziureti.

Tikiuosi, kad tu jautiesi siandiena geriau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Kada vel gydytoja liepe ateiti apziurai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GingerBella: 17 lapkričio 2012 - 11:07
QUOTE(GingerBella @ 2012 11 17, 12:07)
Tikiuosi, kad tu jautiesi siandiena geriau 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Kada vel gydytoja liepe ateiti apziurai?

Pas gydytoja treciadieni, tikiuosi puslyte jau parodys ka ten turi unsure.gif Ir dar labai tikiuosi, kad leis bent jau atistot ir eit.Daugiau nieko nenoriu.Atrodo, toks paprastas dalykas, bet taip noriu biggrin.gif

laukiam dabar ryskejancio NT bigsmile.gif Kazkaip galvoju, kad pas tave toks ir bus ax.gif Tik jie neryskeja laba staigia, taigi kantrybes mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 17 lapkričio 2012 - 11:36
QUOTE(Beta1 @ 2012 11 17, 12:35)
Pas gydytoja treciadieni, tikiuosi puslyte jau parodys ka ten turi  unsure.gif Ir dar labai tikiuosi, kad leis bent jau atistot ir eit.Daugiau nieko nenoriu.Atrodo, toks paprastas dalykas, bet taip noriu  biggrin.gif

Lauksime treciadienio ir geru ziniu is gydytojos 4u.gif mirksiukas.gif

Tikiuosi, kad jau jautiesi nors kazkiek geriau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 11 17, 13:03)
o kam nervai ramesni, lai laukia HCG

Mano nervai pakrikę kad net neįsivaizduojat. Man visai wacko.gif Tad jei aš dar NT pradėčiau daryt, po to analizuot umn.gif , trizniot, tai jūs čia su manim nesusitvarkytumėt. Tad aš ir nedarau NT; savy kenčiu.

Betut, susidėliojai jau dienos režimą, darbus perskirstei? Kaip nuotaikos šnd?
Atsakyti
QUOTE(sniege555 @ 2012 11 17, 13:06)
Betut, susidėliojai jau dienos režimą, darbus perskirstei? Kaip nuotaikos šnd?

rezimas tai pas mane labai paprastas - gulet ir nejudet biggrin.gif Nusisaut su rankom galima doh.gif o darbai tai ka....aukle ateina pirmadieni, tai man nerimo pilnos kelnes, gi pirma diena zmogus tures dirbt ir is karto maza priziuret, nes as gi guliu doh.gif bet aij, nenoriu cia jum kraut savo rupesciu blush2.gif geriau jusu visu laukiam teigiamu rezultatu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 11 17, 14:11)
rezimas tai pas mane labai paprastas - gulet ir nejudet  biggrin.gif Nusisaut su rankom galima  doh.gif o darbai tai ka....aukle ateina pirmadieni, tai man nerimo pilnos kelnes, gi pirma diena zmogus tures dirbt ir is karto maza priziuret, nes as gi guliu  doh.gif bet aij, nenoriu cia jum kraut savo rupesciu  blush2.gif geriau jusu visu laukiam teigiamu rezultatu  4u.gif

Pilnai suprantamas tavo - t.y. Mamos jaudulys dėl auklės. Bet viskas bus ok, auklė tau bus "ant akių". Tu tik jai sąrašą padaryk, pasiruošk komanduot, o ji tave dar ir prablaškys ir nebus toks ilgas gulėjimas. O mums privalai pasipasakoti - kaip mes be tavęs. O tie mūsų rezultatai...ateis savaime, tik vienoki biggrin.gif ar kitokie verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sniege555: 17 lapkričio 2012 - 12:25