Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

labas rytas mergaites 4u.gif
Atsakyti
labas rytas smile.gif
miargai nu kaip tas menkes prisikviest? doh.gif
Atsakyti
Grazaus sekmadienio visom 4u.gif
Irmuciuk- gaila del nepavykusio 4u.gif
GingerBella laukiam tavo ryskejanciu vaiduokliuku. Ir turit jus drasos su tais NT bigsmile.gif
Beta1 gulek, pupa gulek 4u.gif
Sidabriuk, gera derliu uzauginai biggrin.gif Kada zinosi kiek apsivaisino ir kada su jais susitiksi?
Kitty 4u.gif nu toks jau tas malonumas po LP. skausmas peciu savaites begyje turetu praeiti, bet atsargiai vaiksciosi kokia savaite dar. praeis dar keli menesiai ir pamirsi kaip skaudejo. Pas moteris idomi atmintis:) Smulkmenas atsimena ilgai, bet va skausma, skausmo lygi pamirsta:)
Atsakyti
QUOTE(sidabriukas15 @ 2012 11 18, 11:29)
labas rytas mergaites   4u.gif

Labas rytas, Sidabriuk,

kaiip apsivaisino tavo turtas ir kaip dalinasi? wub.gif
Kada isodinimas? Ar tik ne ryt? mirksiukas.gif

Labas rytas, mergaites,

visoms grazaus ir jaukaus sekmadienio 4u.gif 4u.gif 4u.gif

As siam rytui NT neturejau nusipirkus, tad ramu ramu sirdyje dabar ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GingerBella: 18 lapkričio 2012 - 11:40
Sveikos 4u.gif
QUOTE(Camella @ 2012 11 18, 12:06)
labas rytas smile.gif
miargai nu kaip tas menkes prisikviest?  doh.gif

ikalk vitamino E padidinta doze mirksiukas.gif

QUOTE(GingerBella @ 2012 11 18, 12:40)

Labas rytas, Sidabriuk,

kaiip apsivaisino tavo turtas ir kaip dalinasi? wub.gif
Kada isodinimas? Ar tik ne ryt? mirksiukas.gif
Labas rytas, mergaites,

visoms grazaus ir jaukaus sekmadienio 4u.gif  4u.gif  4u.gif

As siam rytui NT neturejau nusipirkus, tad ramu ramu sirdyje dabar ax.gif

4u.gif
Atsakyti
labas rytas visoms.
Pakartojau vakar-šiandien (9-10DPĮ), NT - I. Testu netikiu, bet nepatinka požymiai - krūtinę atleido, pilvo nepučia, jaučiuosi puikiai, kas savaime suprantama nieko gero.
Po poros dienu žinosiu hcg.....pranešiu.
Atsakyti
QUOTE(Camella @ 2012 11 18, 13:06)
labas rytas smile.gif
miargai nu kaip tas menkes prisikviest?  doh.gif

grazei paprasyk lotuliukas.gif

visoms merginoms dideliausios sekmes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(esposa @ 2012 11 18, 13:00)
grazei paprasyk  lotuliukas.gif

graziuoju neina susitart jau visa savaite, bet manau paemem jas piktuoju, jauciu jau pareina thumbup.gif ir kai pareis, tarsiuosi su jom del atostogu, tikiu, kad pasirasys nuo kito ciklo iseit ilguuuuu ilguuuuu atostogu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Ginger Bella - labai laikau už tave kumštukus ir laukiu gražių skaičiukų 4u.gif
Irmučiuk - širdele, negaliu apsakyti kaip man gaila, kad tau nepavyko, užjaučiu ir stipriai apkabinu, Nepasiduok, tikėk ir tau pavyks 4u.gif
Betuli - gulim gulim ir dar karta gulim , kaip perskaičiua, kad pradėjai kraujuoti - labai išsigandau net šaltis per kūna perbėgo, bet viskas bus gerai,pamatysi. Aš turėjau hematoma,ir laaaabai kraujavau, gulėjau labai ilgai, ir reziumė - po namus laksto mažulis ax.gif
Sidabriuk - derlius superinis, sėkmės tau thumbup.gif
Kitty 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Selione - mesk blogus NT i šukšlių dėžę,turbūt galiojimas jau pasibaigęs biggrin.gif laukiu aukštų skaičiukų 4u.gif
Camella 4u.gif
na o dabar iš savo varpinės :
buvau vakar pas gine, žodžiu gleivinė embrioniukų įsodinimui superinė, auga keli folikulai, bet nėra nei vieno dominuojančio - gine mano, kad šis ciklas gali būti anovuliacinis, bet dar nenurašo, kadangi mano ciklas labai ilgas trunka tarp 30-35 dienų susitiksime dar po kelių dienų, gal koks folis paaugs ir ovuliacija įvyks vėliau g.gif noriu tikėti tuo, tik nelabai tikiu verysad.gif
Nors oras lauke niūrus, lai sekmadienis jums būna šiltas ir jaukus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chiliokas: 18 lapkričio 2012 - 14:56
Chiliokai,

manau, kad dar pasirodys dominuojantis foliukas mirksiukas.gif 4u.gif
spaudziu kumstukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(chiliokas @ 2012 11 18, 15:55)
Selione - mesk blogus NT i šukšlių dėžę,turbūt galiojimas jau pasibaigęs  biggrin.gif laukiu aukštų skaičiukų  4u.gif

na o dabar iš savo varpinės :
buvau vakar pas gine, žodžiu gleivinė embrioniukų įsodinimui superinė, auga keli folikulai, bet nėra nei vieno dominuojančio - gine mano, kad šis ciklas gali būti anovuliacinis, bet dar nenurašo, kadangi mano ciklas labai ilgas trunka tarp 30-35 dienų susitiksime dar po kelių dienų, gal koks folis paaugs ir ovuliacija įvyks vėliau g.gif noriu tikėti tuo, tik nelabai tikiu  verysad.gif
Nors oras lauke niūrus, lai sekmadienis jums būna šiltas ir jaukus  4u.gif

Testų daugiau nebeturiu - o nervai dar normoje.

Gal tau folikulai neauga, nes stimuliavimo dozės per mažos? g.gif Kokios ?
Atsakyti
QUOTE(selione @ 2012 11 18, 12:03)
labas rytas visoms.
Pakartojau vakar-šiandien (9-10DPĮ), NT - I. Testu netikiu, bet nepatinka požymiai - krūtinę atleido, pilvo nepučia, jaučiuosi puikiai, kas savaime suprantama nieko gero.
Po poros dienu žinosiu hcg.....pranešiu.

Selione, kartais tie pozymiai apgaulingi. Paskutini, nepavykusi IUI as bemaz buvau 100% garantuota, kad pasiseke. Visi pozymiau buvo nestumui, o aptuejau labai grazias MMM. Man siandien 4dpi ir visai nieko nejauciu, net pilvo maudimas pasibaige.
Atsakyti