labas rytas mergaites

labas rytas 
miargai nu kaip tas menkes prisikviest?

miargai nu kaip tas menkes prisikviest?

Grazaus sekmadienio visom
Irmuciuk- gaila del nepavykusio
GingerBella laukiam tavo ryskejanciu vaiduokliuku. Ir turit jus drasos su tais NT
Beta1 gulek, pupa gulek
Sidabriuk, gera derliu uzauginai
Kada zinosi kiek apsivaisino ir kada su jais susitiksi?
Kitty
nu toks jau tas malonumas po LP. skausmas peciu savaites begyje turetu praeiti, bet atsargiai vaiksciosi kokia savaite dar. praeis dar keli menesiai ir pamirsi kaip skaudejo. Pas moteris idomi atmintis:) Smulkmenas atsimena ilgai, bet va skausma, skausmo lygi pamirsta:)

Irmuciuk- gaila del nepavykusio

GingerBella laukiam tavo ryskejanciu vaiduokliuku. Ir turit jus drasos su tais NT

Beta1 gulek, pupa gulek

Sidabriuk, gera derliu uzauginai

Kitty

QUOTE(sidabriukas15 @ 2012 11 18, 11:29)
Labas rytas, Sidabriuk,
kaiip apsivaisino tavo turtas ir kaip dalinasi?

Kada isodinimas? Ar tik ne ryt?

Labas rytas, mergaites,
visoms grazaus ir jaukaus sekmadienio

As siam rytui NT neturejau nusipirkus, tad ramu ramu sirdyje dabar

Sveikos
ikalk vitamino E padidinta doze
Labas rytas, Sidabriuk,
Labas rytas, mergaites,

QUOTE(Camella @ 2012 11 18, 12:06)
ikalk vitamino E padidinta doze

QUOTE(GingerBella @ 2012 11 18, 12:40)
Labas rytas, Sidabriuk,

Labas rytas, mergaites,

labas rytas visoms.
Pakartojau vakar-šiandien (9-10DPĮ), NT - I. Testu netikiu, bet nepatinka požymiai - krūtinę atleido, pilvo nepučia, jaučiuosi puikiai, kas savaime suprantama nieko gero.
Po poros dienu žinosiu hcg.....pranešiu.
Pakartojau vakar-šiandien (9-10DPĮ), NT - I. Testu netikiu, bet nepatinka požymiai - krūtinę atleido, pilvo nepučia, jaučiuosi puikiai, kas savaime suprantama nieko gero.
QUOTE(Camella @ 2012 11 18, 13:06)
grazei paprasyk

visoms merginoms dideliausios sekmes

QUOTE(esposa @ 2012 11 18, 13:00)
graziuoju neina susitart jau visa savaite, bet manau paemem jas piktuoju, jauciu jau pareina

Sveikutės,
Ginger Bella - labai laikau už tave kumštukus ir laukiu gražių skaičiukų
Irmučiuk - širdele, negaliu apsakyti kaip man gaila, kad tau nepavyko, užjaučiu ir stipriai apkabinu, Nepasiduok, tikėk ir tau pavyks
Betuli - gulim gulim ir dar karta gulim , kaip perskaičiua, kad pradėjai kraujuoti - labai išsigandau net šaltis per kūna perbėgo, bet viskas bus gerai,pamatysi. Aš turėjau hematoma,ir laaaabai kraujavau, gulėjau labai ilgai, ir reziumė - po namus laksto mažulis
Sidabriuk - derlius superinis, sėkmės tau
Kitty
Selione - mesk blogus NT i šukšlių dėžę,turbūt galiojimas jau pasibaigęs
laukiu aukštų skaičiukų
Camella
na o dabar iš savo varpinės :
buvau vakar pas gine, žodžiu gleivinė embrioniukų įsodinimui superinė, auga keli folikulai, bet nėra nei vieno dominuojančio - gine mano, kad šis ciklas gali būti anovuliacinis, bet dar nenurašo, kadangi mano ciklas labai ilgas trunka tarp 30-35 dienų susitiksime dar po kelių dienų, gal koks folis paaugs ir ovuliacija įvyks vėliau
noriu tikėti tuo, tik nelabai tikiu
Nors oras lauke niūrus, lai sekmadienis jums būna šiltas ir jaukus
Ginger Bella - labai laikau už tave kumštukus ir laukiu gražių skaičiukų

Irmučiuk - širdele, negaliu apsakyti kaip man gaila, kad tau nepavyko, užjaučiu ir stipriai apkabinu, Nepasiduok, tikėk ir tau pavyks

Betuli - gulim gulim ir dar karta gulim , kaip perskaičiua, kad pradėjai kraujuoti - labai išsigandau net šaltis per kūna perbėgo, bet viskas bus gerai,pamatysi. Aš turėjau hematoma,ir laaaabai kraujavau, gulėjau labai ilgai, ir reziumė - po namus laksto mažulis

Sidabriuk - derlius superinis, sėkmės tau

Kitty

Camella

buvau vakar pas gine, žodžiu gleivinė embrioniukų įsodinimui superinė, auga keli folikulai, bet nėra nei vieno dominuojančio - gine mano, kad šis ciklas gali būti anovuliacinis, bet dar nenurašo, kadangi mano ciklas labai ilgas trunka tarp 30-35 dienų susitiksime dar po kelių dienų, gal koks folis paaugs ir ovuliacija įvyks vėliau

Chiliokai,
manau, kad dar pasirodys dominuojantis foliukas
spaudziu kumstukus
manau, kad dar pasirodys dominuojantis foliukas

spaudziu kumstukus

QUOTE(chiliokas @ 2012 11 18, 15:55)
laukiu aukštų skaičiukų
noriu tikėti tuo, tik nelabai tikiu

Testų daugiau nebeturiu - o nervai dar normoje.
Gal tau folikulai neauga, nes stimuliavimo dozės per mažos?

QUOTE(selione @ 2012 11 18, 12:03)
labas rytas visoms.
Selione, kartais tie pozymiai apgaulingi. Paskutini, nepavykusi IUI as bemaz buvau 100% garantuota, kad pasiseke. Visi pozymiau buvo nestumui, o aptuejau labai grazias MMM. Man siandien 4dpi ir visai nieko nejauciu, net pilvo maudimas pasibaige.