Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Kiauliukas-Angeliukas @ 2012 11 28, 11:35)
Labas rytas 4u.gif
vis dar matau temutėje tų mergaičių, kurios padėjo išgyventi pirmąjį IVF  verysad.gif 

atnešiau mažą viltelę, kad kartais vistik stebuklai įvyksta  wub.gif  ateinantį ciklą (~12.06) planavom dėtis savo snaigutes ir še kad nori...nesulaukiau mmm...pasidariau testuką - dvi ryškiausios II pasirodė...Kalėdos atėjo šiemet truputį anksčiau  blush2.gif

Neraraskit vilties  wub.gif
Papildyta:
Samanta, skambink ginei ir tarkis...PRG galima pakelti vaistais, svarbu, kad HCG auga.. bigsmile.gif

vat čia tai naujienos thumbup.gif thumbup.gif sveikinu 4u.gif Labai labai 4u.gif

Kiek daug mes visgi nežinome apie šį paslaptingą procesą.. Analizuojame, kodėl nepavyko, ieškome atsakymų, kodėl nekibo, kaltiname ligas, trūkumus, imuninę sistemą ir t. t. bet jeigu paskui ima ir natūraliai užkimba, tai vadinasi, kartais tas atsakymas yra visai kitas.. galbūt kartais tai yra tiesiog atsitiktinumas..
Atsakyti
Labas diena,

Mano istorija tokia: pasalinta desine kiauside su visais priedais. Likusi jau buvo operuota, nes buvo cista. Pastoti negaliu 8 metus. Buvo daryta laboroskopija ir nustatyta, kad likes kiausintakis nepratekamas. Kaip suprantu vienintele iseitis tik IVF. Uzsirasiau pas gyd.Meskauskiene. Bet dabar galvoju gal yra dar koks kitas budas pries IVF, koks nors gydymas?
Norejau uzsirasyti pas gyd.Klima, bet paskaiciau kad jis IVF nedaro.(pas ji butu pigiau jeigu su siuntimu).
Gal patarsite ka daryti?
Atsakyti
Labas rytas merginos 4u.gif
Kaip sidabriuk tavo nuotaikos? Kada jau testas?
Sveikinu Kauliuka-angeliuka 4u.gif 4u.gif Stebuklai tikrai vyksta bigsmile.gif

Visom linkejimai nuo Trumfantes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pepe/ilgakojine: 28 lapkričio 2012 - 12:09
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 11 28, 12:09)
Labas rytas merginos 4u.gif
Kaip sidabriuk tavo nuotaikos? Kada jau testas?
Sveikinu Kauliuka-angeliuka 4u.gif  4u.gif Stebuklai tikrai vyksta bigsmile.gif

Visom linkejimai nuo Trumfantes 4u.gif  4u.gif 4u.gif

nu va tokios ir nuotaikos ,jau baisiausiai laukiu ,kartu ir nelaukiu ,nes bijau to penktadienio .... doh.gif penktadieni man hcg ,oi bijau ,oi bijau .... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabriukas15 @ 2012 11 28, 01:58)
nu va tokios ir nuotaikos ,jau baisiausiai laukiu ,kartu ir nelaukiu ,nes bijau to penktadienio .... doh.gif  penktadieni man hcg ,oi bijau ,oi bijau .... doh.gif

Kazkur skaiciau, ko zmogus bijo, tas ir pildosi...Bet kaip nebijoti?
Tikekim tavo 3 blastukem 4u.gif 4u.gif 4u.gif Tikekim, kad viskas si karta bus GERAI 4u.gif Vis del to blastukes ir sansai tikrai nemazi. Jei su dviem duoda 50-70%, o cia juk 3 4u.gif
Nebedaug beliko, sidabriuk 4u.gif

Cituk mirksiukas.gif Matau esi wub.gif Jau ir tavo zingsnis nebe uz kalnu:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pepe/ilgakojine: 28 lapkričio 2012 - 13:50
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 11 28, 13:47)
Kazkur skaiciau, ko zmogus bijo, tas ir pildosi...Bet kaip nebijoti?
Tikekim tavo 3 blastukem 4u.gif  4u.gif  4u.gif Tikekim, kad viskas si karta bus GERAI 4u.gif Vis del to blastukes ir sansai tikrai nemazi. Jei su dviem duoda 50-70%, o cia juk 3 4u.gif
Nebedaug beliko, sidabriuk 4u.gif

Cituk mirksiukas.gif Matau esi wub.gif Jau ir tavo zingsnis nebe uz kalnu:)

tikekim kad tavo zodziai tiesiai dievui i ausi mirksiukas.gif ir as tuo noriu tiket bet labai bijau... doh.gif juk ne pirma karta dedam ir tris ir dvi tai zinai ,nu bet tikiuosi kad sis bus stebuklingas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabriukas15 @ 2012 11 28, 03:34)
tikekim kad tavo zodziai tiesiai dievui i ausi  mirksiukas.gif  ir as tuo noriu tiket bet labai bijau... doh.gif  juk ne pirma karta dedam ir tris ir dvi tai zinai ,nu bet tikiuosi kad sis bus stebuklingas  wub.gif

Zinai, TRECIAS KARTAS NEMELUOJA:) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 11 28, 14:39)
Zinai, TRECIAS KARTAS NEMELUOJA:) 4u.gif

nu taip tu teisi ....zinau sita posaki wub.gif thumbup.gif su blastutem bus trecias wub.gif
Papildyta:
nebus o yra trecias doh.gif ,visai as jau cia ,rasau nesamones .. blush2.gif
Atsakyti

Neraraskit vilties  wub.gif

Kiauliuk-Angeliuk, sveikinimai tau didziausi, smagu, kad grizti cia su tokiomis naujienomis!!!

Aciu uz linkejimus nuo Triumfantes!

Visoms po bucki, vis lendu, skaitau, mielos jus esat, o jau tu senu tarku kaip laukiu kitam skyrelyje, net saldu burnoj...

Afrodite, kada tavo startas?

Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 11 27, 18:54)
Svarbu rezultatai geri ir pradeti jau eiti i prieki gali 4u.gif  Jo skaiciau, kad pas juos viskas mokama... Pirmineje konsultacijoje susimoki 180 svaru, o veliau jei konsultacija vyksta del to paties reikalo- 130 svaru. Tai protokolo sudeliojimas ir tyrimu atsakymu aiskinimasis - jau antrine?

taip, jau antra 4u.gif
QUOTE(Duduliux @ 2012 11 27, 19:42)
Labas, Atiloja,
Vis seku tavo naujienas, bet buvai kazkuriam laikui dingusi... Smagu kad atsiradai smile.gif is paskutinio tavo posto speju, kad zengsim abi koja kojon smile.gif Jei pameni, as viska darau paskui tave, taip tiesiog iseina. Mano LAD, as po A LITu nepakilo iki tiek kiek reikia, todel viska spjoviau ir LITus darausi pas G (skausmingi nezmoniskai), dabar man liko paskutinis LIT,as ir galesiu startuoti. O tu gal jau abu LITus pasidarei pas ji? Ir gal persitestavai?

aciu 4u.gif nebuvau dingus, tik darbais labai apsikasusi smile.gif neturejau laiko ir i SM'a ilisti 4u.gif Taip, as persitestavau - rezultatai nerealiai geri 4u.gif O tu kada persitestuoti ruosiesi? 4u.gif
atnešiau mažą viltelę, kad kartais vistik stebuklai įvyksta  wub.gif  ateinantį ciklą (~12.06) planavom dėtis savo snaigutes ir še kad nori...nesulaukiau mmm...pasidariau testuką - dvi ryškiausios II pasirodė...Kalėdos atėjo šiemet truputį anksčiau  blush2.gif

thumbup.gif sveikinu thumbup.gif
Atsakyti
Labukas visoms.
Pagaliau ir as galiu prisiduoti smile.gif
pries pora menesiu verkslenau kad trys gydytojai LT pasake kad man susilaukti dar vaiku yra beprasmiska, liepe tai pamirsti. Deja nusprendziau bandyti LV.
Gimdos gleivine pries isodinima tebuvo 4,5mm. Gydytojas pamenu net paklause - gal saldom ir veliau idesim? Atsakiau kad dedam..
10dienu po isodinimo net buvau pamirsusi kad kazka nesioju pilve ir kad kazkas buvo. Drauge sestadieni primine kad laikas krauja priduoti. Sestadieni patingejau ieskoti kas daro tyrimus tai pridaviau krauja tik pirmadieni.
Paskambinau ir buvau visiskai isitikinusi kad nepavyko (na maza gleivine plius labai kosejau bei uzpuole herpesai). Ir ragelyj isgirstu kad rezultatas HCG = 34,9. Siandiena pakartojau - 89,9. smile.gif)))
Vis dar negaliu patiketi.
Paskambinau i LV daktarui. Jis irgi sunkiai patikejo - sako na matai stebuklu buna smile.gif))
Girdejau kaip seselem garsiai pasake kad mane irasytu i nestukiu sarasa smile.gif)))
Atsakyti
QUOTE(angelyte123 @ 2012 11 28, 06:11)
Labukas visoms.
Pagaliau ir as galiu prisiduoti smile.gif
pries pora menesiu verkslenau kad trys gydytojai LT pasake kad man susilaukti dar

Sveikinam Angelyte 123:) Siandien dienos ispudis, kad leliukai ateina kada jiem laikas:) ir niekas nesutrukdo, ar Herpes, ar per plona gleivine ir ttt:)
Atsakyti