QUOTE(simba0220 @ 2012 11 28, 18:49)
Labas, gal galetumet paasikinti kokia vis a eiga norint uzsiregistruoti pas Gorgi kokiu budu vyksta registracija ar galima tai padaryti telefonu kiek ilgai riekia laukti kad priimtu, ar butina tam tikra ciklo diena na ir svarbiausia kaip delkalbos nes keik skaiciau ten dirba leituvaite gal ji pavertejauja nes tokiu medicininiu terminu anglu kalba as nemoku, na o jis pats pasako kokius tyrimus reikai atlikti a r tiesiog jau turi pati zinoti ko nori ar jis veda tave link tikslo ir eji jis paskiria kokius tai tyrimus gavus rezultatus ar jsi siulo koki gydyma ar ka ar butina pas ji darytis IVF ar galima ieskoti kitos klinikos. Lb prasau suteikite info nes jau turejau 2 IVf abu nesekmingi jau buvau pradejus galvoti abndyti dar 1 LV bet pasiskaiciau gal geriau paieskoti bedu kodel nepavyko tie 2 o problemos pas mano vyra spermiuku tik vos 3 mln Labai Jums aciu.
Labas, pabandysiu atsakyt:
1. Uzsiregistruoti pakankamai paprasat - arba pasiskambini ( jei nenori kalbeti eng iskart prasyk pakviesti Akvile, ji dirba pirmad., antrad. Ir penktad) arba parasyk jiems maila ( jei rasysi lietuviskai tai tau atrasyk Akvile), tiesiog ir pasakyk / parasyk kad nori uzsiregistruoti pirmai konsult. Ciklo diena tam nera svarbi.
2. Kazkokiu eiliu pas juos lyg ir nera, tave priimti turbut gales kad ir po savaites, bet tu pasiziurek kada tau butu geriau nusipirkti bilietus. Ir jei nenoresi konsultacijos metu kalbeti eng turi pasiderinti prie Akviles darbo laiko.
3. Mano patarimas nuo ko pradeti butu toks - parasyk ar paskambink jiems ir paklausk kada preliminariai jie tave priimtu, tada tomis dienomis susirask bilietus ( ryte atskridus vakare gali skristi atgal, per diena tikrai susisuksi), ir tiksliai su jais suderink laika. Kai nuvyksi pirma konusltacija truks apie valanda, Gorgis visko issiklausines ir pan, turek su savim visus savo pries tai darytus tyrimus, protokolus ir t.t... Gale konsultacijos tau jis susakys kokius tyrimus turi pasidaryti (pasiziurek ar kai kuriu tyrimu negali atlikti lietuvoje, cia zymiai pigiau, pvz kariotipus). Po konsultacijos nueisi i labaratorija ir priduosi visus tyrimus. Ir viskas- laisva. Tada grizus namo apie savaite ar dvi lauksi visu tyrimu. Tik gavusi visus tyrimus turetum imti antra konsultacija ( man visiskai pakako jos telefonu), jos metu jau gydytojas pakomentavo daugiau, kokia mano situacija ir koki gydyma jis skiria, kada reikia persitestuoti ir pan. Viska tikrai aiskiai susako.
4. Dar vienas patarimas - iki pirmos konsultacijos pasidaryk graikiskus zarazu tyrimus, nes Gorgis tikrai juos skirs. Juos daro ir jis, bet graikijoj kus kas pigiau. Ir turedama pirmai konsultacijai graikiskus tyrimus iskart gausi gydyma ( taip sutaupysi konsultaciju skaiciu).
Nezinau ka tau dar pirmam kartui parasyti... Jei kyla klausimu rasyk, tikrai pagelbesim
Papildyta:
QUOTE(Atiloja @ 2012 11 28, 17:23)
aciu

nebuvau dingus, tik darbais labai apsikasusi

neturejau laiko ir i SM'a ilisti

Taip, as persitestavau - rezultatai nerealiai geri

O tu kada persitestuoti ruosiesi?
Persitestuosiu trecia gruodzio savaite ir sausi startuosiu ( leidima is G jau gavau

) Kai tik gausiu rezultatus (tnf'a) tada G sustatys protokola.
Del anglisku LITu dziaugiuosi kad duoda gerus rezultatus, nes priesingai tiek sumokejus butu abydna

As LADo jau nepersitestuosiu, nes jau nebus kada, su G sutarem, kad kaip jau bus taip bus, sake yra labai svarbu tik pastojus iskart persitestuoti, arba net nesitestavus atvaziuoti dar vienam papildomui LITui.