Mano dukrytei metai. Atrodo praejo sunkiausias laikotarpis, nuovargis, demesys tik jai... Deja, per ta laika tikriausiai kazka praziopsojau. Pries pora savaiciu suzinojau, kad mano vyras jau daugiau nei pusmeti turi kita moteri. Ir ne tai blogiausia. Jis neatejo pas mane atgailaudamas ir prasydamas atleisti. Jis taip pat nepasake, kad iseina pas ja. Nes jis myli mus abi!!! Ir dabar kankinasi, nes negali plikti nei vienos, nei kitos. Ir kankina mus.
Galeciau pasiusti ji po velniu, kaip turbut kiekviena normali moteris padarytu. Net pati nustebau, kad to nepadariau. Gal per daug dar myliu? Gal bijau likti viena? O gal nenoriu, kad jis liktu jai?
Nezinau, ka daryti. Nezinau, ko laukti is jo. Kai jis sako, kad iseina, atrodo, kad padarciau viska, kad neiseitu: paminciau isdiduma, ambicijas... Kai sako, kad lieka, imu abejoti, ar galesiu jam atleisti, pamirsti, ar galesime gyventi toliau.
Laukiu, kol jis apsispres. Bet gal as pati tureciau nuspresti??????????????????
Labai panasi situacija buvo musu giminej, tik ten vyras turejo kita keleta metu.....bet su seima irgi skirtis nenorejo.......po to lygtai apsisprende, tai ta jo kita moteris pradejo ji santazuot, gasdint, kad nusizudys, skambinejo istisai ir t.t. Beje, ji pati turejo seima, tik vyras uzsienyje jau keli metai dirba
Viskas baigesi tuo, kad pats vyras apsisprende ir.....visai neseniai mes ji palaidojom
Kas liecia zmona......ji ir tada ir dabar sienom laipioja.......negali susitaikyt su jo mirtim.......anksciau negalejo susitaikyt su isdavyste, bet kente, gyveno.......galvojo apsispres......mylejo ji.....net vaikeli pasidare, nors jau pirmagime mokykla baiginejo....bet va liko pyplys puses metuku be tevo ir ka?....niekam nuo to ne geriau.......Dabar visaip grauzia save, kad neisvaziavo i kita miesta gyvent, nors tokia mintis jau buvo.....butu vaikas bent teva pazines........kad ir koks jis....
Sitoj situacijoj tau joks sprendimas nebus geras, jei myli...... deja
Ieisi, sirdi skaudes, kad mylimasis su kita.....liksi, velgi sirdele drebes, kad savo meile vyras dalina dar kazkam....

Kas liecia zmona......ji ir tada ir dabar sienom laipioja.......negali susitaikyt su jo mirtim.......anksciau negalejo susitaikyt su isdavyste, bet kente, gyveno.......galvojo apsispres......mylejo ji.....net vaikeli pasidare, nors jau pirmagime mokykla baiginejo....bet va liko pyplys puses metuku be tevo ir ka?....niekam nuo to ne geriau.......Dabar visaip grauzia save, kad neisvaziavo i kita miesta gyvent, nors tokia mintis jau buvo.....butu vaikas bent teva pazines........kad ir koks jis....
Sitoj situacijoj tau joks sprendimas nebus geras, jei myli...... deja

Ieisi, sirdi skaudes, kad mylimasis su kita.....liksi, velgi sirdele drebes, kad savo meile vyras dalina dar kazkam....

Tikriausiai kiekviena kartais pagalvojame, kaip pasielgtume panašioje situacijoje... Ir tada fantazuoti yra paprasta...
Bet, kai realiai taip atsitinka, tikrai nei viena nežinome, kas tuo metu paims viršų - protas, jausmai, įžeistos ambicijos, atsakomybė prieš vaiką...
Žvirbli, turi kažką nuspręsti. Tai tavo gyvenimas, tavo šeima - tu ir tvarkykis, nepasiduok ir nepasikliauk tik kito apsisprendimais...
Vyro elgesys aiškiai parodė, kad jis nelinkęs gailėtis to, kas atsitiko, tai nebuvo šiaip momentinis nuklydimas... Jis susirado kitą moterį. Ir tokiu metu, kai jo moteriai labiausiai reikėjo jo palaikymo, jo dėmesio, meilės... Galų gale ir dukrytei... O ne apie jus jis galvojo.
Galbūt ir yra tokia meilė, kuri viską, absoliučiai viską, atleidžia, pateisina... Bet...
Linkiu surasti tą teisingiausią sprendimą ir kuo greičiau išjudėt iš dabartinės situacijos
Bet, kai realiai taip atsitinka, tikrai nei viena nežinome, kas tuo metu paims viršų - protas, jausmai, įžeistos ambicijos, atsakomybė prieš vaiką...
Žvirbli, turi kažką nuspręsti. Tai tavo gyvenimas, tavo šeima - tu ir tvarkykis, nepasiduok ir nepasikliauk tik kito apsisprendimais...
Vyro elgesys aiškiai parodė, kad jis nelinkęs gailėtis to, kas atsitiko, tai nebuvo šiaip momentinis nuklydimas... Jis susirado kitą moterį. Ir tokiu metu, kai jo moteriai labiausiai reikėjo jo palaikymo, jo dėmesio, meilės... Galų gale ir dukrytei... O ne apie jus jis galvojo.
Galbūt ir yra tokia meilė, kuri viską, absoliučiai viską, atleidžia, pateisina... Bet...
Linkiu surasti tą teisingiausią sprendimą ir kuo greičiau išjudėt iš dabartinės situacijos

As asmeniskai tokiu santykiu netoleruociau ir vyciau ji laukan. Negi tau reikia, kad tave apgaudinetu? O pasitenkinimui gali sau pasilikti minti, kad ji turi tavo obuolio nuograuza, o ne tu jos.
Stiprybes ir sekmes.

QUOTE (Zvirblis @ 2004 07 20, 11:15) |
Mano dukrytei metai. Atrodo praejo sunkiausias laikotarpis, nuovargis, demesys tik jai... Deja, per ta laika tikriausiai kazka praziopsojau. |
Cia ne tu o kazkoks avinas viska praziopsojo. Savo nuosavo vaiko pirmuosius metus...
Tavo vyro tikrai nepateisinu-gimus vaikuciui, uzgriuvus naujiems rupesciams jis tikriausiai nuejo kur ji labiau paglosto.Juk jis vyras-zaidzia su jusu abieju jausmais,nori visapusiskai patenkinti tik savo interesus-kad seima isliktu, o ir meiluze pasoneje tureti, o kiek skaudina aplinkinius savo tokiais zaidimais-tikriausiai nesusimasto...Jeigu man tokia situacija nutiktu-paprasyciau jo iseiti,bent jau kuriam nekuriam laikui, kad jis galetu apsispresti ir priimti sprendimus kaip tikras vyras...juk mes moterys irgi nemedines, visa laika jis bus su tavimi, bet galvos apie ja...ar nuo to tu tapsi laimingesne?-kazin, nes eilini syki pasitaikius-jis ims ir pasipustys padus...
P.S-atsiprasau, kad esu cekava Zosia, bet gal tu zinai kas jo ta meiluze-ar bent simpatiska,gal kokia kvailele-kad nepamasto , kad pas vyra visai mazas vaikas...
pas mane tolimoje gimineje irgi buvo tokia situacija-tik vyras meiluze susirado, kai jo pirmoji zmona dar laukesi...si suzinojusi, ji isvare...tas vyras apsivede su savo ta meiluze, ir jau 15 metu negali susilaukti vaiku...
P.S-atsiprasau, kad esu cekava Zosia, bet gal tu zinai kas jo ta meiluze-ar bent simpatiska,gal kokia kvailele-kad nepamasto , kad pas vyra visai mazas vaikas...
pas mane tolimoje gimineje irgi buvo tokia situacija-tik vyras meiluze susirado, kai jo pirmoji zmona dar laukesi...si suzinojusi, ji isvare...tas vyras apsivede su savo ta meiluze, ir jau 15 metu negali susilaukti vaiku...
Bendravau su tokiu 
Jis skmabindavo darbo metu, is rusio is isvykos su zmona ir vaikais (fui), is rusio ir dar biesai zino is kur
Kai negalejo skambinti, tai sms'us siusdavo
Susitikdavom: darbo metu, po komandiruociu, po apsipirkimo(!) netgi tada spedavo
Vienzo, nepyragai laukia susitaikius
Tikiu, kad jis gali myleti abi, o ar TU GALI BUTI VIENA IS DVIEJU? tau rinktis 
Beje, dar kai suzinojau, kad jis sugeba ir be zmonos ir be manes nulekti i kluba pasisokti nerealiai
susimasciau - ar verta gaisti laika

Jis skmabindavo darbo metu, is rusio is isvykos su zmona ir vaikais (fui), is rusio ir dar biesai zino is kur

Beje, dar kai suzinojau, kad jis sugeba ir be zmonos ir be manes nulekti i kluba pasisokti nerealiai

LABAI SUNKU KA NORS PATART. TIK MAN ATRODO JOG JAI SU JUO ISSISKIRSI BUS SUNKU KURI LAIKA, BET JAI TAIP IR LIKSIT GYVENT KARTU, TAI BUS SUNKU VISA LAIKA. KAIP TU GALI SALIA JO MIEGOT, KARTU VALGYT, IR T.T. ARGI TAU TA KITA SALIA JO NESIVAIDENA? O GAL TEGUL JIS PAS JA EINA, O GAL PAGYVENS SU JA IR SUPRAS, KAD JAM TRUKSTO TO KAS BUVO, SEIMOS, TAVES GALU GALE VAIKELIO?
Zvirbli, rasai, kad tavo vyras myli jus abi, todel noreciau paklausti, kaip ta jo meile TAU pasireiskia?
O seip, manau, kad jis blefuoja. Matyt jam kazkuo naudinga tokia padetis...
O seip, manau, kad jis blefuoja. Matyt jam kazkuo naudinga tokia padetis...
Turiu ir aš tokį panašų atvejį iš gyvenimo. Vyras:"Tu nervuota, egoistė, tave išlaikau ir džiaukis, kita man yra gera, ji mane supranta"; žmona:"Neskaudink manęs, pakalbam, niu ir varyk į visas keturias puses"...Bet toj šeimoj viskas buvo pasiekta ilgu žmonos planavimu, gerinimusi, daug gero sexo netgi tada kai nesinori, išjungti mobiliakai jam nematant, namuose- tyla, grožis ir ramybė. Po pusės metų jis suprato, kad žmona protinga, graži, ne ***** atsiprašant, pagimdė jam nuostabų vaiką, jį gražiai auklėja, lovoj lyg ir viskas čiki, ko čia bastytis lyg ežiukui rūke. Be to daug padėjo draugai smegenų praplovimu, pratrynė tas durnas mintis apie susižavėjimą, drebulį, ilgesį ir t.t...Na bet čia tik vienas atvejis iš milijono. Taigi aš kovočiau dėl vyro visom įmanomom priemonėm su šypsena (kad ir dirbtine) veide, kad jis nesakytu- uch, ragana žmona, o meilužė cacka patacka lakuotais nagais:)
QUOTE (Gudri lape @ 2004 07 20, 11:49) |
Jeigu man tokia situacija nutiktu-paprasyciau jo iseiti,bent jau kuriam nekuriam laikui, kad jis galetu apsispresti ir priimti sprendimus kaip tikras vyras... |
Beda ta, kad jis viena buti negali... Jei jis isseis, iseis pas ja. O tada jau sprendimai aiskus...
O del tos moters... Nemanau, kad ji kvaisa ar baidykle. Jis tokios nemyletu. Tiesa sakant, uzjauciu ir ja (gal man tikrai galvoj negerai)....
QUOTE (Leja @ 2004 07 20, 12:35) |
Tikriausiai kiekviena kartais pagalvojame, kaip pasielgtume panašioje situacijoje... Ir tada fantazuoti yra paprasta... Bet, kai realiai taip atsitinka, tikrai nei viena nežinome, kas tuo metu paims viršų - protas, jausmai, įžeistos ambicijos, atsakomybė prieš vaiką... Žvirbli, turi kažką nuspręsti. Tai tavo gyvenimas, tavo šeima - tu ir tvarkykis, nepasiduok ir nepasikliauk tik kito apsisprendimais... Vyro elgesys aiškiai parodė, kad jis nelinkęs gailėtis to, kas atsitiko, tai nebuvo šiaip momentinis nuklydimas... Jis susirado kitą moterį. Ir tokiu metu, kai jo moteriai labiausiai reikėjo jo palaikymo, jo dėmesio, meilės... Galų gale ir dukrytei... O ne apie jus jis galvojo. Galbūt ir yra tokia meilė, kuri viską, absoliučiai viską, atleidžia, pateisina... Bet... Linkiu surasti tą teisingiausią sprendimą ir kuo greičiau išjudėt iš dabartinės situacijos ![]() |

labai graziai ir teisingai parasei

va cia yra ka skaityt