Keista, skaitau jusu patarimus ir siurpas mane krecia. Jus taip rasote, kad paliktumete, issiskirtumete ir t.t. O ka laimetumete? Isliktumete zmogumi? Taptumete nugaletoja? Gal kazkiek tuo galima seve paguosti, bet realybe diktuoja visai ka kita...
Gyvenciau is pasalpos visus metus, kankinciausi viena augindama dukryte, niekur neiseiciau(na gal jei motina pasikviesciau pas save gyventi), Alimentai- juokingi 200 lt. Tai uz tiek as vos savaite pratempciau. O jis vistiek gyventu su manimi- butas nupirktas uz paskola(15 metu paskola)- kol neissimokesim neparduosim.
Ir tai , kad jis budamas laisvas lakstytu i kaire ir desine, kad maisytusi man po akimis (gal net su kokiomis drauguzemis) man tikrai nebutu i nauda.
Ir patikekit manimi- jam toks gyvenimas (jei jis tik is patogumo gyvena su manimi) yra daug patogesnis- nieks galvos nekvarsintu, su kuo nori, kada nori galetu bendrauti. Galetu pirkti ka noretu, ko uzsigeistu (uzdirba gerai, bet atlyginimas i vokeli mokamas)
Kitas dalykas- as jau patikejau, kad visi vyrai tokie. Netikiu, kad yra vyras nenuklydes i sona (tik gal nuklydimo daznumas ir moteru susiradimo budai skiriasi). Siandien buvau uzregistruoti savo dukryte- uzsidejau savo aptemptus dzinsus, prie kuno prigludusia maikute, aukstakulius ir pirmyn. Ir ka- prie santuokos rumu masinukas( tamsinti stiklai- naujas BMW) sustojo, atsidaro langelis, o ten zenotzmogis (su vestuviniu ziedu ant rankos) mane siulo pavezeti.
Bjauru- bet tai tik irodo, kad atsilo oras ir vyrai savo "galu" nesuvaldo.
Zinau, kad galeciau susirasti vyra, bet jam tik to ir tereiketu. Greiciausiai jis turetu zmona, o man zertu komplimentus ir dovanotu rozes.
Vyras man buvo pirmas (ir dar kolkas paskutinis), bet palaksciau savo laiku nemazai, todel labai daug sutikusi tokiu sliuzu buvau. Labai atsargiai rinkausi vyra, galvojau svarbiausia, kad protingas butu (tada pinigu uzdirbs, protingai apie seimos planavima galvos). Grozio nereikejo. Zinojau, kad grazus vyrai susilaukia per daug moteru demesio. Ir issirinkau.....darau isvada, kad jie visi patinai beieskantys pateliu (ir kuo daugiau). O mums skirta su tuo susitaikyti (priimti tai kaip neisvengiamybe, o gal pradeti elgtis kaip ir jie- tada lengviau bus), arba kovoti su tuo(nutraukti rysius, isdraskyti praeiti, ieskoti kito idealybes- gal ir surasi)
Del mano auklejimo- tai galiu pasakyti, kad tikrai jokiu kompleksu man niekas neidiege. Augau labai darnioje seimoje. Man tetis buvo idealus vyras. Visada sakiau, kad noreciau tokio vyro. Jie su mama visada kartu, jokiu pykciu namuose(neskaitant smulkiu, buitiniu paburbejimu)
[/quote]
Oho moterėla, taviškis ne tik tau neištikimas buvo, bet ir savivertę visiškai sunaikino. Yra, patikėk, yra ir ištikimų, ir gerbiančių moteris vyrų. Tik tu tokio kol kas nesutikai. Linkiu, kad sutiktum ir pradėtum save mylėti ir vertinti.