QUOTE(jausma @ 2012 10 23, 10:55)
sveikos,

o mano sitaucija panasi.
susitikinejau su vedusiu kol pasakiau, kad nebegaliu daugiau- noriu seimos. Jis nusprende, kad liks su manimi- pagyvenome pas mane 3 menesius ir jis isejo (kaip ir laikinai pailseti) nes nuolat priekaistavau "kada issiskirsi"...bet jis traktuoja kad nebegalejo su mano charakteriu susitaikyti...tai va ar man ji dar laikyti ,nes myliu ar jau nebe, nes zmona ji taip pat myli. o jis mus myli ABI.(man tai taip pat nesuvokiama).
o kam jis tau? zmona visada liks pirmoj vietoj, net po skirybu, nes ji visada liks pirmoji. su tavim buvo gerai, kol uzsukdavo tik "atsipalaidavimui", o kai jau gyvent kartu tai tik 3menesius teistvere.. kokia cia meile? kokia cia pagarba? nzn.. ne man spresti, bet cia jau ir svarstyti nebera apie ka, traukis kol dar gali..
QUOTE(julem @ 2012 10 24, 20:02)
Patraukit nagus, jei turite sazines
sutinku...

gaila, kad nesusimastoma apie ta kuri sedi namie ir laukia savo vyro, kol jis leidzia laika su svetima.. pastatyk save i jos vieta, tada gal suvoksi ka darai..
QUOTE(.burbanti princiesa. @ 2012 10 24, 21:03)
Na ir morales nebuvimas pas jus. Kas jus auklejo ,kokias zmogiskas savybes i jus pasodino, kad isaugo tokia piktzole, seimu ardytoja?