Įkraunama...
Įkraunama...

Jis myli mus abi!

sveikos, smile.gif o mano sitaucija panasi.
susitikinejau su vedusiu kol pasakiau, kad nebegaliu daugiau- noriu seimos. Jis nusprende, kad liks su manimi- pagyvenome pas mane 3 menesius ir jis isejo (kaip ir laikinai pailseti) nes nuolat priekaistavau "kada issiskirsi"...bet jis traktuoja kad nebegalejo su mano charakteriu susitaikyti...tai va ar man ji dar laikyti ,nes myliu ar jau nebe, nes zmona ji taip pat myli. o jis mus myli ABI.(man tai taip pat nesuvokiama). smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Velvetė @ 2012 10 19, 09:33)
Oi, žmonės, jei myli abi, reiškia, kad abiem ir naudojasi... nemyli nė vienos.

Labai teisingai pasakyta ... 4u.gif
Atsakyti
Nemyli ne vienos. As irgi tik taip manau. Kitaip nesuvokiama. Arba gal...viena gali myleti, bet kazkokia krize santykiuose - tai nubega pas kita kad issiaiskinti. Tai siuo atveju myli ta - su kuria krize.. kuri arba praeis arba jau nebe.. bet jei yra neistikimybe , tai vyras nevertas nei vienos. Su tokiais neverta niekam buti!
Atsakyti
QUOTE(jausma @ 2012 10 23, 10:55)
tai va  ar man ji dar laikyti ,nes myliu ar jau nebe, nes zmona ji taip pat myli.

Patraukit nagus, jei turite sazines
Atsakyti
sveikos,  smile.gif o mano sitaucija panasi.
susitikinejau su vedusiu kol pasakiau, kad nebegaliu daugiau- noriu seimos. Jis nusprende, kad liks su manimi- pagyvenome pas mane 3 menesius ir jis isejo (kaip ir laikinai pailseti) nes nuolat priekaistavau "kada issiskirsi"...bet jis traktuoja kad nebegalejo su mano charakteriu susitaikyti...tai va  ar man ji dar laikyti ,nes myliu ar jau nebe, nes zmona ji taip pat myli. o jis mus myli ABI.(man tai taip pat nesuvokiama). smile.gif

Na ir morales nebuvimas pas jus. Kas jus auklejo ,kokias zmogiskas savybes i jus pasodino, kad isaugo tokia piktzole, seimu ardytoja?
Atsakyti
QUOTE(jausma @ 2012 10 23, 09:55)
susitikinejau su vedusiu kol pasakiau, kad nebegaliu daugiau- noriu seimos. Jis nusprende, kad liks su manimi- pagyvenome pas mane 3 menesius ir jis isejo (kaip ir laikinai pailseti) nes nuolat priekaistavau "kada issiskirsi"...bet jis traktuoja kad nebegalejo su mano charakteriu susitaikyti...tai va  ar man ji dar laikyti ,nes myliu ar jau nebe, nes zmona ji taip pat myli. o jis mus myli ABI.(man tai taip pat nesuvokiama). smile.gif

Vistik teisingas tas posakis,kad "ant svetimu pelenu sau laimes nepasistatysi"...
Atsakyti
QUOTE(jausma @ 2012 10 23, 08:55)

siulyciau permastyti savo gyvenimo vertybes..su tokiu elgesiu nei vieno vyro pagarbos neuzsitarnausite, nes sis vyrutis atrodo nusisluoste kojas i jus kaip i duru kilimeli ir isejo..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guste87: 27 spalio 2012 - 03:30

gal žmogus suprato, kad nereikia jam to paties tik su kita biggrin.gif buity gali gyvent su žmona. Na, o jūs... Pramogai. jei jums abiems tai tinka-varykit. bet atrodo, kad jūs desperatiškai ieškot vyro sau.
Atsakyti
QUOTE(Inlingua @ 2012 10 16, 22:09)
galit kalt db mane prie kryziaus, kad nieko as nesuprantu.. tikriausiai taip ir yra..  cool.gif bet bent jau savo verte zinau..  cool.gif

Tai kad nėr už ką kalt mirksiukas.gif . Labai teisingai viską surašėt. Gaila, kad moterys visai neturi savigarbos. Į jas kojas šluostosi, o jos gali tokiems kojas numazgot ir tą vandenį išgert.
Atsakyti

o kam jis tau? zmona visada liks pirmoj vietoj, net po skirybu, nes ji visada liks pirmoji. su tavim buvo gerai, kol uzsukdavo tik "atsipalaidavimui", o kai jau gyvent kartu tai tik 3menesius teistvere.. kokia cia meile? kokia cia pagarba? nzn.. ne man spresti, bet cia jau ir svarstyti nebera apie ka, traukis kol dar gali.. unsure.gif

QUOTE(julem @ 2012 10 24, 20:02)
Patraukit nagus, jei turite sazines

sutinku... drinks_cheers.gif gaila, kad nesusimastoma apie ta kuri sedi namie ir laukia savo vyro, kol jis leidzia laika su svetima.. pastatyk save i jos vieta, tada gal suvoksi ka darai..

QUOTE(.burbanti princiesa. @ 2012 10 24, 21:03)
Na ir morales nebuvimas pas jus. Kas jus auklejo ,kokias zmogiskas savybes i jus  pasodino, kad isaugo tokia piktzole, seimu ardytoja?

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na is tikro - juk zmona namie sedi, jų bedrus vaikus augina, namus priziuri, valgyti daro...Ir vyro laukia..
Atsakyti

Gaila, kad jis isejo, butinai laikykites jo, butinai reikalaukite skirybu, susikurkite savo seima, tuomet gal suvoksite, ka reisia buti tokio menkystos zmona ir buti myla vienai is dvieju, nes cia ne faktas, kad jis nepamils ir trecios.
Atsakyti