Įkraunama...
Įkraunama...

Globėjai plepa apie viską

QUOTE(Ingiedra @ 2012 11 28, 16:15)
Man įdomu, kiek kartų per metus (minimaliai) mama turi aplankyti savo vaiką (-us), kad soc. darbuotojos priimtų teigiamą sprendimą gražinti juos namo?
Jei mamai kyla klausimas,kiek kartų minimaliai...siūlyčiau jai maksimaliai užmiršti grąžinimą blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2012 11 28, 16:47)
Jei rasi tokį antstolį,pasidalink kontaktais 4u.gif
Vieną iš bio tėvų "paduoti" alimentams kainuoja 170 pinigų.Abu = 340.Jei vaikų  4 x 340 = 1360  doh.gif  Gerai būtų,kad gražintų  bigsmile.gif

Perskambinau visiems Kauno antstoliams . Kainos svyruoja nuo 83 lt - 350 lt doh.gif . O puse ju nenori net uzsiimti tokia veikla.
Atsakyti
QUOTE(Solve @ 2012 11 28, 15:37)
Ir ar tiesa, kad valstybe man turetu sugrazinti antstoliui sumoketus pinigus uz sia procedura? ( ta irgi sake soc'e) .

niekas negrąžina. Nei už antstolės pažymas, nei už dokumentų kopijas ir jų notarinį patvirtinimą. Netgi už banko pažymas, kai dar imdavau banke schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2012 11 28, 16:20)
Jei mamai kyla klausimas,kiek kartų minimaliai...siūlyčiau jai maksimaliai užmiršti grąžinimą  blink.gif

Germine, o kodėl pagalvojai, kad mamai tokie klausimai kyla? Situacija yra, kad bio mama nelanko kūdikių namuose, bet jai vistiek vaikus grąžins...
Dažnai kažkaip piktai replikuojat, arba aš kažko nesupratau
Atsakyti
QUOTE(Ingiedra @ 2012 11 28, 23:39)
Germine, o kodėl pagalvojai, kad mamai tokie klausimai kyla? Situacija yra, kad bio mama nelanko kūdikių namuose, bet jai vistiek vaikus grąžins...
Dažnai kažkaip piktai replikuojat, arba aš kažko nesupratau

o kodėl nusprendėte, kad vaikus grąžins ?
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2012 11 28, 23:54)
o kodėl nusprendėte, kad vaikus grąžins ?

nenusprendžiau. pasidomėjau ir gavau tokį atsakymą iš darbuotojų. Dabar kiek skaitinėju čia ir Šelmos Eglės istoriją... išvis nyku darosi, kad tie, kurie turėtų rūpintis vaikų teisių gynimu, gana lengvai atiduoda juos bio... užtenka tik pasitvarkyti namus :/
Gal esat susidūrę su sėkmės istorijomis, kai atsikovojote vaikiuką pačios? Kiek tai realu?
Atsakyti
sveikos, gal kas susidūrėte, net nežinau ar nekreipti dėmesio ar čia kažką reiškia. Jau ne pirmą kartą Jonė prasikrapšto nosį iki kraujų. Vakar nuėjo dantų valytis, ateinu, o ji kad valo kruviną nosį į rankšluostį. Atskaičiau moralą ir ėjo miegoti į lovą be vakarinių pagulėjimų pas mus, raudojo krokodilo ašaromis. Tas pats buvo prieš savaitę, gulėjom jau po pasakų lovoj, aš paguliu su jais iki užmiega, kažką ji muistėsi, o poto man sako, kad kraujas jai bėga, vėl prasikrapštė. Gal man jau užaštrinta ir tai reiškia tik tiek, kad krapšto nosį ir prasikrapšto?
Atsakyti
QUOTE(šeimos kaklas @ 2012 11 29, 02:39)
Jau ne pirmą kartą Jonė prasikrapšto nosį iki kraujų. Atskaičiau moralą ir ėjo miegoti į lovą be vakarinių pagulėjimų pas mus,  Gal man jau užaštrinta ir tai reiškia tik tiek, kad krapšto nosį ir prasikrapšto?
Mano mažylė lūpą krapšto.Auklėtojos vos infarkto negavo,kai paguldę normalų vaiką po miego rado negro lūpą.Nurašiau tai nesaugumui,ar kokio konflikto pasekmėms.Jonelis irgi kartais nosį mirksiukas.gif Tik maniškis lovoje,tai visa patalynė būna kruvina.
O ar neprasikrapštė dar daugiau,nes nubaudei ir teko migdytis vienai?Nes aš kuo toliau,tuo tvirčiau įsitikinu,kad bausti yra neefyktyvu.
Užvakar buvo susirinkimas pas Vyšnią.Gera,gerai mokosi,aktyvi.Bet vieną dieną atėjo į pamokas su aukštakulniais bigsmile.gif
Atsakyti
na, smagiai čia dėl tų aukštakulnių biggrin.gif
Germine, ne, daugiau nesikrapštė. Raudojo po antklode kol mažius dantis valė, prieš tai su tėčiu lovoj padūkęs. Man širdį skaudėjo, bet ką padarysi, gal aš ir neteisingai elgiausi. Bet kai atėjom su mažium jau pasaką skaityti į lovą, tai ji išėjo snarglį valytis ir stebuklingai papuolė pas tėtį į kambarį, nors visai nepakeliau, tai ans jai pasaką apie vilką pasekė, tai visa davolna kaip livaras grįžo ir dar su mumis paskaitė ir man knygą palaikė, žodžiu, pabaiga graži. Vat aš irgi galvoju, kad tas krapštymas gal įtampą kokią ar nerimą reiškia, alia žinok dabar. Kaip pagalvoji, tai lyg nėra ko, alia čia man taip atrodo, jai visai kitaip.
Atsakyti
šiaip tai ir nosies krapštymas, ir nagų griaužimas yra tikas. o tiko priežastys - ...
kad daug vaikų pirštą čiulpia - tai faktas, bet kai kam matyt perauga į kitus dalykus g.gif manoji griaužia nagus iki šiol.... per metus, turbūt nei karto nekirpom ...
Atsakyti
Nešiau Jonui fizinio aprangą -stebuklingai pamiršo.Jie nesinešioja,mokykloj palieka.Bet aš namie,koridoriuj radau jam išėjus.Pasirodo,mokytoja liepė išsinešt iš klasės,bet ne namo,o į rūbinę.Nežinau,ji nepaaiškino,jis nesuprato...Atėjau per pirmą pertrauką,vaikai už durų stovi,mokytoja valgyt išėjus.Grįžo,rūbas juodas ir visas priekis maistu aptaškytas,bet dėmės jau gerokai suskretę,tikrai ne nuo šitų ankstyvųjų pietų.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aktija @ 2012 11 17, 15:04)
Ne aš spręndžiu, kas gražu, o kas ne. Bet jei visi viešoj erdvėj pradėsim iškrauti savo emocijas, nebus gražu skaityti. Kitiems vaikams tai irgi ne pavyzdys unsure.gif

Nu zinot nesusivaldziau- geriau jau cia viesoje erdveje issikrauna kiek tik jegos leidzia nei kazkur kiemuose, ant broliu, ant mazesniu... jau geriau internete- ateis moderatore i istrins - nematau bedu. Net dziugu kad vaikas ne is karto kakton duoda o va ilenda i interneta- issikrauna 4u.gif

QUOTE(alfija @ 2012 11 17, 16:40)
Jūs jau tik nepykit, bet man buvo labai juokinga. Šiaip gyvenime nesikeikia, bet visko būna kaip visiems ir kaip su visais.

as gyvenime taip pat retai keikiuosi... labai retai,... dazniausiai vartoju zodeli pyyyypt smile.gif o va cia visko buna

QUOTE(Karusia @ 2012 11 17, 18:03)
t jos ausis viena atlėpusi doh.gif buvo jau kažkada ties tuo punktu sustojusi, na o bet tačiau dabar kalba antra diena.... klasiokės pešioja... operuoti gydytoja patarė vyresnę. kažkaip iki tol, tikėjausi, kad išaugs iš nepasitikėjimo savimi. bet atsikirsti ji nesugeba. nekreipti dėmesio - irgi dar ne.

mano manymu kuo anksciau tuo geriau- nereikia laukti kol vaikai prades pravardziuotis... galima isigyti nepilnavertiskumo kompleksa...Tokie dalykai neisaugami- su neplinavertiskumu sunku- cia kaip Napaleonas sluoksnis sluoksnelis, ausis... paskui sloga kas nors leptels snargline- ir jinai jau prie saves prides... galiausiai... ai nekalbesiu- bet net sulaukus 25m imama viskas i sirdi - ir brolius labiau myli nei mane, ir sutuoktine ziuri i kitus... nu nieko gero... jei tik turite galimybe manyciau sia procedura reikia atlikti kuo anksciau... kaip sakoma anksciau atliksi anksciau atsipusi...

QUOTE(šeimos kaklas @ 2012 11 29, 04:39)
sveikos, gal kas susidūrėte, net nežinau ar nekreipti dėmesio ar čia kažką reiškia. Jau ne pirmą kartą Jonė prasikrapšto nosį iki kraujų. Vakar nuėjo dantų valytis, ateinu, o ji kad valo kruviną nosį į rankšluostį. Atskaičiau moralą ir ėjo miegoti į lovą be vakarinių pagulėjimų pas mus, raudojo krokodilo ašaromis. Tas pats buvo prieš savaitę, gulėjom jau po pasakų lovoj, aš paguliu su jais iki užmiega, kažką ji muistėsi, o poto man sako, kad kraujas jai bėga, vėl prasikrapštė. Gal man jau užaštrinta ir tai reiškia tik tiek, kad krapšto nosį ir prasikrapšto?

oooo (is tikro tik del sios zinutes as ir skaitinejau kelias temas- paskai8tinejau susidomejau pavarciau toliau)
as visa vaikyste paleisdavau kraujus... is tikro su nosies krapstymu tai visai nesusije... ir nesijuokite...
mano rytai vakarai dazniausiai prasidedavo galva uzvertus aukstyn ir su saltu kompresu- kraujas liejosi laisvai...
kaip dabar pamenu
pajunti spaudima nosyje- nu tarytum lyg snargliukas lyg kas joje yra- kartais net pirsto neikisi ir paplusta kraujai... kartais uztenka palei nosies apacia perbraukti budavo... cia su kapiliarais susije- mama veze pas daktara vienas sake reik uzdeginti... kitas (senesnis ) pasake- nereik- nes jau geriau tegus tas kraujas per nosi isteka nei velniai zino kur issilieja... ir mama nieko nedare- kai suejo man 14 nustojo savaime... 4u.gif isaugau
Atsakyti