QUOTE(Aktija @ 2012 11 17, 15:04)
Ne aš spręndžiu, kas gražu, o kas ne. Bet jei visi viešoj erdvėj pradėsim iškrauti savo emocijas, nebus gražu skaityti. Kitiems vaikams tai irgi ne pavyzdys
Nu zinot nesusivaldziau- geriau jau cia viesoje erdveje issikrauna kiek tik jegos leidzia nei kazkur kiemuose, ant broliu, ant mazesniu... jau geriau internete- ateis moderatore i istrins - nematau bedu. Net dziugu kad vaikas ne is karto kakton duoda o va ilenda i interneta- issikrauna
QUOTE(alfija @ 2012 11 17, 16:40)
Jūs jau tik nepykit, bet man buvo labai juokinga. Šiaip gyvenime nesikeikia, bet visko būna kaip visiems ir kaip su visais.
as gyvenime taip pat retai keikiuosi... labai retai,... dazniausiai vartoju zodeli pyyyypt

o va cia visko buna
QUOTE(Karusia @ 2012 11 17, 18:03)
t jos ausis viena atlėpusi

buvo jau kažkada ties tuo punktu sustojusi, na o bet tačiau dabar kalba antra diena.... klasiokės pešioja... operuoti gydytoja patarė vyresnę. kažkaip iki tol, tikėjausi, kad išaugs iš nepasitikėjimo savimi. bet atsikirsti ji nesugeba. nekreipti dėmesio - irgi dar ne.
mano manymu kuo anksciau tuo geriau- nereikia laukti kol vaikai prades pravardziuotis... galima isigyti nepilnavertiskumo kompleksa...Tokie dalykai neisaugami- su neplinavertiskumu sunku- cia kaip Napaleonas sluoksnis sluoksnelis, ausis... paskui sloga kas nors leptels snargline- ir jinai jau prie saves prides... galiausiai... ai nekalbesiu- bet net sulaukus 25m imama viskas i sirdi - ir brolius labiau myli nei mane, ir sutuoktine ziuri i kitus... nu nieko gero... jei tik turite galimybe manyciau sia procedura reikia atlikti kuo anksciau... kaip sakoma anksciau atliksi anksciau atsipusi...
QUOTE(šeimos kaklas @ 2012 11 29, 04:39)
sveikos, gal kas susidūrėte, net nežinau ar nekreipti dėmesio ar čia kažką reiškia. Jau ne pirmą kartą Jonė prasikrapšto nosį iki kraujų. Vakar nuėjo dantų valytis, ateinu, o ji kad valo kruviną nosį į rankšluostį. Atskaičiau moralą ir ėjo miegoti į lovą be vakarinių pagulėjimų pas mus, raudojo krokodilo ašaromis. Tas pats buvo prieš savaitę, gulėjom jau po pasakų lovoj, aš paguliu su jais iki užmiega, kažką ji muistėsi, o poto man sako, kad kraujas jai bėga, vėl prasikrapštė. Gal man jau užaštrinta ir tai reiškia tik tiek, kad krapšto nosį ir prasikrapšto?
oooo (is tikro tik del sios zinutes as ir skaitinejau kelias temas- paskai8tinejau susidomejau pavarciau toliau)
as visa vaikyste paleisdavau kraujus... is tikro su nosies krapstymu tai visai nesusije... ir nesijuokite...
mano rytai vakarai dazniausiai prasidedavo galva uzvertus aukstyn ir su saltu kompresu- kraujas liejosi laisvai...
kaip dabar pamenu
pajunti spaudima nosyje- nu tarytum lyg snargliukas lyg kas joje yra- kartais net pirsto neikisi ir paplusta kraujai... kartais uztenka palei nosies apacia perbraukti budavo... cia su kapiliarais susije- mama veze pas daktara vienas sake reik uzdeginti... kitas (senesnis ) pasake- nereik- nes jau geriau tegus tas kraujas per nosi isteka nei velniai zino kur issilieja... ir mama nieko nedare- kai suejo man 14 nustojo savaime...

isaugau