Įkraunama...
Įkraunama...

Globėjai plepa apie viską

išsekimas?
Atsakyti
Išsekimas, viskas kimba, kas tik gali... Namie juk niekas negydė, nežiūrėjo, tai dabar mažuliukai vos gryžta po ligoninės po kelių dienų vėl atkrenta.....

QUOTE(alfija @ 2012 11 26, 11:00)
jei tik kas jų širdučių paklausytų, tai tikrai išgirstų , kad savas mamas jie jau rado.

wub.gif

Tikiuosi teta stos šalia mūsų kovon, jau susirašiau su ja thumbup.gif
Atsakyti
Ir išsekimas ir daug rimčiau, taip va iš bendro apžiūrėjimo, bet mums niekas nieko nesako- negalima gi. Parsivežus mažiukus turėsiu ką veikti.
Atsakyti
Laikykitės abi ir kaupkit jėgas!
Mano mažiukas vėl serga. Dar penkadienį buvo ryškus pagerėjimas, o va savaitgalį trukt už vadžių ir iš pradžių. Kosulys vėl sausėja, dažnėja, sloga... Visą savaitę gėrėm vaistus ir vis dar geriam, jaučiu reiks prašyt antibiotikų. Jau kažkaip rankos svyra.
Atsakyti
Sausas kosulys negerai. Man labiausia patiko(vaikams) ir tiko labiausia tai gebenių sirupas. Pavadinimo ir nebepamenu. O šiaip tai daug aviečių kotų ar lapų arbatėlės. Kotų galima ir šviežių virti. Galima papjauti. Skani būna - rausva, avietėm kvepia. Be antibiotikų galit ir neapsieti, ką padarysi. Toks gyvenimas. Aš į juos žiūriu ramiai.
Atsakyti
HEdelix su gebenėmis, man atrodo.
Arna - o priežastys?

manoji žiauriai dažnai sirgo darželyje. Dabar per antrus metus gręsia pirmas biuletenis.
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2012 11 26, 12:48)
Pavadinimo ir nebepamenu.
Hedeliksas?
Laikykitės,mamkos 4u.gif Skauda net skaityt verysad.gif
Atsakyti
Taip. Hedeliksas vaikiškas būna irgi.
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2012 11 26, 15:09)
HEdelix su gebenėmis, man atrodo.
Arna - o priežastys?

manoji žiauriai dažnai sirgo darželyje. Dabar per antrus metus gręsia pirmas biuletenis.

Kai prieš savaitę buvom pas gydytoją, sakė - infekcinė sloga, o kosulys, nieko baisaus. Kvėpavimas tik truputį pašiaurkštėjęs. Tai gėrėm Sinupret ir Umcolor, plius inhaliacijos, arbatos ir kitos naminės procedūros.
Pernai buvom sugėrę Ribomunyl kursą, tai žiemą gyvenom be problemų. O šiemet naiviai patikėjau, kad sustiprėjom. doh.gif
Per trečią mėnesį, trečias sirgimas. verysad.gif
Atsakyti
skaitau ir nervas jama. Eilinį kartą klausimas, kuo užsiima ir kokio stiprumo akinius nešioja valdiški vaikų gynėjai. Laikykitės Alfija ir Šelma, labai jau tikiuosi, kad laukia greita graži pabaiga.
Rašiau kažkada, kad mūsiškių šeimyną 10 metų į doros kelią vedė - nepavyko, finalas vis tiek tas pats. Ačiū Dievui, kad jie nebuvo iki tokio lygio neprižiūrėti. Jonė iš viso per 1,5 metų namuose nesirgus, o mažius irgi ne per dažnai. Dabar pakosti, šlapias kosulys, tai arbatas geria ir myž.. biggrin.gif
Pas mus tik vat per žaidimus išlenda ta negera patirtis, kai jie namus žaidžia. Tiksliau Jonės patirtis, nes mažius 8 mėn. buvo perkeltas į globnamį. Tai pas Jonė visada žaidžiant namus būna alus ir cigaretės, su vyru sakom, kad bio namuose tai buvo, turbūt, pagrindinis patiekalas. Mūsų namuose nei kas rūko nei geria, bet vat vaikui kaip nusėdę galvoj. Kurią dieną mažių rūkyti su pieštuku mokė. Kartą imu iš šaldytuvo sojos butelką, o Jonė pribėga ir klausia ar čia alus. Žodžiu...
Atsakyti
Kaip pasakyt. Nežinau net kaip įsirėžia vaikams į galvas tokie dalykai. Iš bio šeimos mano Žiogas buvo paimtas 2,5 mėnesių. Įtėvių šeimoj tokių dalykų kaip asocialus gyvenimo būdas- pijokystės, vodkių lakimai, ir visi tie giariamų brudų pavadinimai naudojami tikrai nebuvo. Vaiknamy- prisirinkti kalbų galėjo, bet kad jis ne prisirinkęs, jis išmokęs tas žinias panaudoti laiku ir vietoj. Dabar jau ne, bet seniau parduotuvėj vesdavo prie tų spirituotų vynų, bambalių alaus.
Nevedžioju į tokius skyrius, ale kad mūsu Rimi tai pačiam centriniam praėjime tos prekės ir prie kasų.
Atsakyti
Alfija - manau, kad iš vaiknamio. ten vaikai nuolat keičiasi, atvežti iš namų ohoho ką žino ir moka. Manoji gi dar gerokai mažesnė buvo, bet vos iškildavo konfliktinė situacija, atrodydavo, kad vaikas į kitas bangas pasijungia - gerokai vyresnių, su žodynu, kurio nevartodavo auklėtojos. Bio namus paliko, būdama nepilnų dviejų. o į grupę atvežė 'neskaidomą šeimyną", kad jiems (atvežtiesiems) nebūtų streso, leido atskirti tik vyresnius kaip 12 metų. Kad nukentėjo visi vaikai, jai buvę grupėję, tai atrodė kai kam nesvarbu... o nukentėjo patikėk....
Atsakyti