QUOTE(Šelma @ 2012 12 03, 00:01)
Dabar vienintelis, bet buvo dar vienas vyresnis, tik zuvo. Nuo tada ir pradejo jo tevas gaivintis, o dabar ir mama. Na, ji maziau pageria, bet namie per tetusio siautejimus ten niekam vietos nera. Pajmau saltiniu vaikas nera, bet kazin ar tevai lengvai vaiko atsisakytu. Jau vien del to ka zmones pasakys.
O mes su vaikiu puikiai sutariam

Matosi, kad labai jam svelnumo truksta, ateina apsikabina (mane, mano vyro gal kiek gedijasi). Mokytoja net pagyre, kas siais metais pradejo daug geriau mokytis

Kur neprades, kai su juo pamokas ruosiu

Kaledom jau nupirkom dvirati. Ziema gal naudos jokios, bet atsilus gales vazinet - mes savo name gyvenam, uz miesto, tai vietos pilna. Vyras zada supynes padaryt, tik.... ar dar supasi 10 metu vaikai? Kvailas klausimas, bet mano dukryte dvieju net nesulauke, o vyras aplamai vaiku neturejes. Jauciu ziauria spraga, kad is tiesu, tai net nieko nezinau apie tokio amziaus vaikus

Nors...gal ir bijau prisirist, nes nezinau kas bus toliau. Kol kas lauksim. Nors... atiduoti jau nenoreciau
Papildyta:
QUOTE(Šelma @ 2012 12 03, 00:10)
O šiaip, jeinebijote su giminėm pyktis ir norite tą vaiką užauginti, duoti jam daugiau, nei jis gautu namie, tai jo amžius labai geras, nuo 10 metų teisme jau atsižvelgiama į vaiko nuomone kur jis norėtų gyventi, juolab, jei į teismą kreiptumėtes, kai vaikas pas jus jau beveik metus gyvena ir niekas jo namie nepasigedo.
Kova sueis 10 metu. Su vyru vis pakalbam, kad max iki mokslo metu pabaigos nezinioj pagyvensim, o paskui paklausim berniuko ar nori su mumis gyvent ir pas advokata eisim, kad padetu mums sita "reikala" issprest. Man vyro gimines maziausiai rupi, tik vyras nenori su jais pyktis, bet vistiek reikes kazka daryt, gi negalima sitaip. Vaikas pas mus, o mes jam kaip ir niekas