QUOTE(Sunute @ 2012 12 03, 09:41)
. Ar sutapimas, ar dėsningumas, bet visiems rodant meninius "numerius" neišdrįso pasirodyti būtent mano ir šie (jie nežino, kad yra įvaikinti) vaikai.
manoji į sceną eina drąsiai.
man gražu, kai ji susidrovi ir taip vaikiškai pasislepia. Jau buvo kokie keturi kartai.

gliuka, kaip suprantu Tavo nuogastavimus. Pati labai pergyvenu, ką duosiu, kaip sugebėsiu, ar manęs užteks ...kuo toliau, tuo labiau imu galvoti, kad duok kiek nori, o svarbiausias faktorius išlieka "imtuvas', o ir ima dažniausiai, netiesiogiai, ką duodi, o , ką pats atsirenka
. Reikalingas individualus dėmesys "imtuvo" derinimui ...tik.

QUOTE(Karusia @ 2012 12 03, 09:58)
lgiai taip pat, kaip ir dešiniarankį - ima žirklutes - yra spec. kairiarankiams ir kerpa. Manoji iki 7 metų tik su kaire ranka kirpo ir valgė šakute. visa kita - dešine ranka.
Sveikutes visos.
Noriu uzklausti nuomones. mano 4 metu sunus pradeda mokyntis rasyti. kurioje rankoje geriau laikyti tusinuka?Jam neblogai iseina desineje, bet vis ir nori paimti i kaire ranka, as galvoju, gal pratinti kaire ranka prie rasymo?
ir dar klasimas man pasvarstymui i ateiti...ar duotu dar 1-2 vaikus globai, 80 kv name? dabar yra vienas sunelis.
Alfija, kiek kvadratu plota turite? Linkiu kad viskas iseitu taip, kaip norite, ir vaikams butu suteikta pastoge ir tvarkingas gyvenimas.
QUOTE(slavlanta @ 2012 12 03, 11:04)
Sveikutes visos.
Noriu uzklausti nuomones. mano 4 metu sunus pradeda mokyntis rasyti. kurioje rankoje geriau laikyti tusinuka?Jam neblogai iseina desineje, bet vis ir nori paimti i kaire ranka, as galvoju, gal pratinti kaire ranka prie rasymo?
ir dar klasimas man pasvarstymui i ateiti...ar duotu dar 1-2 vaikus globai, 80 kv name? dabar yra vienas sunelis.
Alfija, kiek kvadratu plota turite? Linkiu kad viskas iseitu taip, kaip norite, ir vaikams butu suteikta pastoge ir tvarkingas gyvenimas.
visi kvadratai kuių trūksta yra yra labai paprastai įgyjami. Išsinuojamuojami arba nuperkami

QUOTE(alfija @ 2012 12 03, 09:41)
Vakar Jurgaitė svečiavosi pas mane. Tokiam šiukšlyne kokio gyvenime nematė
tai mes kažką nešiojom, kraustėm, krovėm, kažką atnešėm, išmetėm. Ištvėrė kažkaip tą purvą, mažius irgi neprapuolė.
Nekenčiu remontų. Baldų kraustymo, stumdymo, ir dar skubos. Nekenčiu kai to remonto padaryti negali taip kaip derėtų. Kai treti metai lauki jau renovacija ir vis dar ne. Tai remontas būna toks- minimaliai apsiremontuoji kampus. Tapetuojam, klijuojam, tiesim kilimines dangas, naujas šaldytuvas- pagaliau. Ir 6 kvadratai virtuvės- bandomi paversti didesnia erdve.
Tai va laukiant vaikų, tai nė kiek nevargina, net gi smagu ir linksma. didieji jau užauginti berniokai- vienas net iš Anglijos atkūręs padėti įsikurti tiems naujiems broliams ir sesėms, kitas vis dar vilnietis, oh kaip remontuoja.Per savaitę turim spėt. Nes paskui jau Ramūnui baigsis atostogos ir vėl išskris.
O mano lėlytė žinoma, kad miela, tikras dar leliukas. Tikiu, kad seilė nutįsta. Man irgi tįsdavo seilės matant mažiukus, skaitant jog va pas kažką yra jų. Bet paskui praeidavo. Bet nerimas spaudžia dėl didesnių, ir širdis pas juos labiau bėga( jei jau čia kažkam taip netiko žodis dega). Kai jie bus su mumis, su manim ir Šelma- bus ramu. Vis dėl to bus relaksas. Net ir su pametinukais.

Nekenčiu remontų. Baldų kraustymo, stumdymo, ir dar skubos. Nekenčiu kai to remonto padaryti negali taip kaip derėtų. Kai treti metai lauki jau renovacija ir vis dar ne. Tai remontas būna toks- minimaliai apsiremontuoji kampus. Tapetuojam, klijuojam, tiesim kilimines dangas, naujas šaldytuvas- pagaliau. Ir 6 kvadratai virtuvės- bandomi paversti didesnia erdve.
Tai va laukiant vaikų, tai nė kiek nevargina, net gi smagu ir linksma. didieji jau užauginti berniokai- vienas net iš Anglijos atkūręs padėti įsikurti tiems naujiems broliams ir sesėms, kitas vis dar vilnietis, oh kaip remontuoja.Per savaitę turim spėt. Nes paskui jau Ramūnui baigsis atostogos ir vėl išskris.
O mano lėlytė žinoma, kad miela, tikras dar leliukas. Tikiu, kad seilė nutįsta. Man irgi tįsdavo seilės matant mažiukus, skaitant jog va pas kažką yra jų. Bet paskui praeidavo. Bet nerimas spaudžia dėl didesnių, ir širdis pas juos labiau bėga( jei jau čia kažkam taip netiko žodis dega). Kai jie bus su mumis, su manim ir Šelma- bus ramu. Vis dėl to bus relaksas. Net ir su pametinukais.
Sveika, Alfija

taip išsigandau pamatyto vaizdo, kad visą naktį košmarus sapnavau

Atvažiuoju, o raudoni kilimai neištiesti, Alfija vakarinės suknelės neapsirengus, o gražiausia, kad iki mano didenybės priėmimo remonto nespėjo padaryti. Ech... Nu nežinau, nežinau, kaip taip galima

Alfija, labai smagu buvo susipažinti

QUOTE(slavlanta @ 2012 12 03, 10:04)
Sveikutes visos.
pirmiausia žiūrėk, kuria ranka jis pats viską daro. labiausiai - kuria ranka piešia. p.s. naudokit pieštukus ir raidelių rašymui, su tušinuku vaikams sunkiau. Bent jau mums taip darželyje aiškino.
Manoji tik pirmoje klasėje persiorientaco į dešinę ranką. p.s. šakutė stabiliai kairėje.
QUOTE(jurgaite @ 2012 12 03, 12:45)
Sveika, Alfija
Atvažiuoju, o raudoni kilimai neištiesti, Alfija vakarinės suknelės neapsirengus, o gražiausia, kad iki mano didenybės priėmimo remonto nespėjo padaryti. Ech... Nu nežinau, nežinau, kaip taip galima

man irgi. Kaip pažvengiau dabar dėl kilimo, nes kiliminė danga kaip tik bus raudona svetainėj

QUOTE(alfija @ 2012 12 03, 14:37)
man irgi. Kaip pažvengiau dabar dėl kilimo, nes kiliminė danga kaip tik bus raudona svetainėj
. Iš karto nesupratau kaip tu sužinojai 

Nu kaip kaip- dar vaikystėje kas netingėjo čigonka mane vadino

Nu merginos - pavydit šeimai darnaus gyvenimo, kad atiminėjat vaikus?
skaitot Lietuvos žinias ir sužinot. jei nerasit - nuskenuosiu.
ups - jauno vyro pavydit
Jis yra vyras, kurio vertta pavydėti, pritrė jis pats

ups - jauno vyro pavydit

QUOTE(Karusia @ 2012 12 04, 10:25)
Nu merginos - pavydit šeimai darnaus gyvenimo, kad atiminėjat vaikus?
ups - jauno vyro pavydit
Jis yra vyras, kurio vertta pavydėti, pritrė jis pats 

ups - jauno vyro pavydit

***** kas pasikėlė, ir nieko gero. Kažkas skambino įvaikinimo tarnybai prašė juos įsivaikinti, kažkas dar kažkokius skandalus kėlė. Savarnkiškai ir be mūsų žinios. Kai pasiviešinom tai šakės.