Germine,kaip susitikimas?
QUOTE(jurgaite @ 2012 12 06, 15:41)
Germine,kaip susitikimas?
Sėdim pasiruošę,laukiam,kol paims.Dovanėlės,fotikas,tapkės maiše prie durų.Bus fain 
Delfi

QUOTE(Šelma @ 2012 12 06, 18:33)
na va galų gale iš savanaudžių Davainio viliotųjų, tapom rūpetingais atsakingais žmonėmis. Tiesiog revoliucinė metamorfozė tinkama kryptimi

Man dar visas šitas reikalas, labai įdomus, kaip žurnalistų darbo tyrimas, visi trys tuos pačius faktus intepretuoja savaip. Pagal Jurgį ir kepurė
Važiudami pas mažiukus imsim dvejas dideles roges, kad tik nesirgtu, statysim sniego senį ir dūksim lauke

Važiudami pas mažiukus imsim dvejas dideles roges, kad tik nesirgtu, statysim sniego senį ir dūksim lauke

QUOTE(Šelma @ 2012 12 06, 23:00)
Man dar visas šitas reikalas, labai įdomus, kaip žurnalistų darbo tyrimas, visi trys tuos pačius faktus intepretuoja savaip. Pagal Jurgį ir kepurė

aš čia kiek pasidomėjau kaip visa tai vyksta. Pvz. slankioja iš paskos, renkasi komentarus, vienus pasakytus žodžius vieno klijuoja vienam- kitokius kitam. Gal anfisos žodžių ir neiškraipo- nežinau, bet va mūsų tai tikrai. Paskui gaunasi taip kaip gaunasi. Maždaug mes irgi ne mažesnės pijokės, radom pajamų šaltinį- vaikus, ir dar Davainį padavai. Labai reik. Tai gi ji akyse mūsų nematė- bent jau manęs nė vienas žurnalistas, o kalbų daug- viską žino.
Prasidėjo neblogais komentarais, o baigėsi viskas, teisingiau tęsiasi viskas- globėjai tuoj pralobs. Gyvenime daugiau nieko ir su jokiais žurnalistais.
QUOTE(alfija @ 2012 12 06, 23:10)
Gal anfisos žodžių ir neiškraipo- nežinau, bet va mūsų tai tikrai.
Prasidėjo neblogais komentarais, o baigėsi viskas, teisingiau tęsiasi viskas- globėjai tuoj pralobs. Gyvenime daugiau nieko ir su jokiais žurnalistais.
Aš tai suvis daugiaskūrė- pirmame straipsnyje globoju dvi mergaites ir berniuką, antrame aš stebiu mamą ir seku jos gyvenimą, o paskutiniame teta tapau

QUOTE(Šelma @ 2012 12 06, 23:25)
Aš tai suvis daugiaskūrė- pirmame straipsnyje globoju dvi mergaites ir berniuką, antrame aš stebiu mamą ir seku jos gyvenimą, o paskutiniame teta tapau
Painu čia su manim

bet aš kokia aktyvistė. Visur manęs pilna. Kažin čia jau pabaiga ar dar kas nors bus? Kaip ir turėtų būti viskas. Bet būna žmonių, kurie va nuo tokių rašymų spangsta iš laimės, apie juos rašo.
Kaimyną šįryt susitikau, išsišiepusį visą- sako mačiau jaunikį išsirinkai

Dar bus, nors su Rokiškio spauda nekalbėjom, bet tikrai neatsiliks, visa Lietuva apie juos skalambija, tikrai neatsiliks

QUOTE(Šelma @ 2012 12 06, 23:44)
Dar bus, nors su Rokiškio spauda nekalbėjom, bet tikrai neatsiliks, visa Lietuva apie juos skalambija, tikrai neatsiliks 

o tai kur tie parazitai buvo, kol visa Lietuva neskalambijo ir niekas nežinojo. Galėjo rašyt kiek telpa- po nosim gi viskas vyksta. Tai tada nereikėjo. Tiesiog šiaip dėl vaikų- kažką suaorganizuot, bent jau labdarą- tai ten nieko. Nė žodžio.
QUOTE(alfija @ 2012 12 06, 23:37)
čia geras