Įkraunama...
Įkraunama...

Globėjai plepa apie viską

QUOTE(Šelma @ 2012 12 18, 17:40)
Man gerai, jau turiu raštišką pažymą su gražių Kalėdų garantu  thumbup.gif Manau penktadienį važiuosim pasiimt  wub.gif

Gera mintis, bausmė per puse  drinks_cheers.gif  Ale dovaną vis tiek turės nupirkti už santaupas  cool.gif

labai smagu mergytėm. Visi skyriai jei taip dirbtų. Ech, kad taip ir grąžinti nebereiktų. Ką tik parsinešėm eglutę.
Ryt pas mane vertinimas. Iki penktadienio išvados...ir nebespėjam iki Kalėdų. Bet spėjam iki Naujų Metų. Labai to tikiuosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alfija: 18 gruodžio 2012 - 17:06
Kad jūs žinotumėt....Gavau teismo nutartį.Mano trynukus atiduoda kažkam į nuolatinę globą...Švęsim cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2012 12 18, 17:48)

Kaip matai,aš be žodžių.Net supavydėjau mažumą 

QUOTE(jurgaite @ 2012 12 18, 17:53)
Šelma, va čia tai naujienos. Džiaugiuosi kaip už save.

Tik dvi vyresnes, ale net virpu visa iš laimės wub.gif Net garsiai kalbėt bijau, kad nenubaidyčiau to stebuklo rolleyes.gif

QUOTE(Germinė @ 2012 12 18, 18:44)
Kad jūs žinotumėt....Gavau  teismo nutartį.Mano trynukus atiduoda kažkam į nuolatinę globą...Švęsim  cray.gif

Oi...... Kokia tu stipri, Germine 4u.gif wub.gif Negalėčiau taip unsure.gif
Kas toliau, bus dar bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2012 12 18, 18:44)
Kad jūs žinotumėt....Gavau  teismo nutartį.Mano trynukus atiduoda kažkam į nuolatinę globą...Švęsim  cray.gif

kaip suprantu- tau.
Atsakyti
Ne man,ne man
ką daryt?
kažkokiai visiškai nežinomai globėjai...
kodėl?
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2012 12 18, 19:09)
Ne man,ne man
ką daryt?
kažkokiai visiškai nežinomai globėjai...
kodėl?

tu čia ką rimtai, ar čia juokai kažkokie nerimti?
Atsakyti
O tu žinojai, rengeisi tam? Su vaikais kalbėjai apie tai?
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2012 12 18, 17:52)
Oi...... Kokia tu stipri, Germine    Negalėčiau taip  unsure.gif
Kas toliau, bus dar  bigsmile.gif
Ir aš negaliu,Šelmute,negaliu ! Juk jie mano.Išmylėti,išglostyti.Gavau laukinukus,tualetu reikėjo mokyt naudotis.Sirgo ištisai,naktys nemiegotos,kiekvienas skausmelis mano ašarom nulaistytas.
Vyšnią reikia vestis į teismą.Kam?Jei viskas nuspręsta,kam dar tą vaiką tąsyt?
Ir kodėl?Kodėl?

Atsakyti
Nebesuprantu nieko! Tau buvo laikina globa ir niekas nepasakė parašyt prašymo nuolatinei???? Kodėl? Ar perspėjo kas, kad taip gali būti, kaip jausis dabar vaikai, ar gali jie rinktis???

Maniau tu tai žinojai, ruošeisi, ieškojot kitos šeimos unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šelma: 18 gruodžio 2012 - 18:18
Rašiau pareiškimą nuolatinei,laukėm teismo su džiaugsmu,kad statusas bus aiškus.Intensyviai ieškom keitimo į didelį butą,nusipirkom miniveną,kad visa šeima tilptų.Ir svajojom,kai įsikursim naujuose namuose,pasiimti dar vieną vaikutį.Su negalia.Kad padėtume užaugti.
Atsakyti
Aišku mūsų įstatymai prasilenkia su sveiku protu, bet ar ne tau pirmenybė, jei vaikai jau gyvena pas tave ir yra prašymas nuolatinei globai blink.gif
Atsakyti
Aš galvoju, kad Germinė panikuoja. Net neįsivaizduoju, kad kam prisireiktų trijų, tokių didelių nė karto nematytų vaikų- globai. Dar daugiau- teismas kad tokią nutartį priimtų.
Kad teismas nutarė tokie ieškinį svarstyti, jog globą skirti Germinei- tikiu. Manau jog po kurio lauko išgirsim gerą žinią- jog jos vaikai yra jos vaikai smile.gif
Atsakyti