Įkraunama...
Įkraunama...

Globėjai plepa apie viską

QUOTE(alfija @ 2012 12 18, 21:00)
Net neįsivaizduoju, kad kam prisireiktų trijų, tokių didelių nė karto nematytų vaikų- globai. Dar daugiau- teismas kad tokią nutartį priimtų.

Pastaruoju metu jau suvis pasaulis su mano įsivaizdavimais prasilenkia. Duok Die, kad tu teisi... Germine, laikau kumščius rankų ir kojų, visa širdimi už tave 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2012 12 18, 20:00)
Aš galvoju, kad Germinė panikuoja.
Aš labai labai juos myliu.Bet net pati nežinojau,kaip vis dėlto,stipriai.Dievas apšvietė protą-gi mūsų sesių tėveliai teisininkai.Pasiskambinau.Nuramino.Bet dar kibirą išverkčiau.
Alfija,tu nematei mano vaikų - tokių negalima nenorėt wub.gif Tik kad aš neatiduosiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2012 12 18, 21:04)
Pastaruoju metu jau suvis pasaulis su mano įsivaizdavimais prasilenkia. Duok Die, kad tu teisi... Germine, laikau kumščius rankų ir kojų, visa širdimi už tave  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Kad ir kaip besvarstytumėm net mudviem viskas eina labai logiškai. Pirma lankyti, leidimas žodinis, paskui raštiškas, paskui vežtis. Na atiduos gal tėvams- labai ilgai, kaip kad atrodo bet nuosekliai. Ir dabar tuos tris kur pasiūlė- tai ne vai jau taip, kaip nemačius. Vis tiek pirma pasižiūrėt, aplankyti, gauti leidimą, vaikų(kadangi ir yr didesnių) sutikimą.
Būna kartais iš baimės visko. Viskas bus Germinei gerai 4u.gif pamatysi.
Papildyta:
QUOTE(Germinė @ 2012 12 18, 21:07)
Aš labai labai juos myliu.Bet net pati nežinojau,kaip vis dėlto,stipriai.Dievas apšvietė protą-gi mūsų sesių tėveliai teisininkai.Pasiskambinau.Nuramino.Bet dar kibirą išverkčiau.
Alfija,tu nematei mano vaikų - tokių negalima nenorėt  wub.gif Tik kad aš neatiduosiu  tongue.gif

nu tai niekas jų iš tavęs neima, ar ne? Tai kad čia taip supratau nori nematę biggrin.gif pagal tave.
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2012 12 18, 17:44)
Kad jūs žinotumėt....Gavau  teismo nutartį.Mano trynukus atiduoda kažkam į nuolatinę globą...Švęsim  cray.gif

kažkokia nesąmonė. vienintelė reali galimybė jiems - jeigu jie giminaičiai, bet ir tai teisme bus klausimas, kodėl vaikų nepaėmė iš karto pas save.
Bet kokiu atveju - tavo laikinai globoti ir esi gi padavus pareiškimą nuolatinei?
jei į teismą vesies vyriausią, tai jos nuomonės klaus. Vadinasi - sprendimas dar nepriimtas?
duočiau kontrieškinį, skųsčiau apygardos teismui ar panašiai. vaikai jau pripratę, kam jiems nauja adaptacija?
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2012 12 18, 21:18)
kažkokia nesąmonė. vienintelė reali galimybė jiems - jeigu jie giminaičiai, bet ir tai teisme bus klausimas, kodėl vaikų nepaėmė iš karto pas save.
Bet kokiu atveju - tavo laikinai globoti ir esi gi padavus pareiškimą nuolatinei?
jei į teismą vesies vyriausią, tai jos nuomonės klaus. Vadinasi - sprendimas dar nepriimtas?
duočiau kontrieškinį, skųsčiau apygardos teismui ar panašiai. vaikai jau pripratę, kam jiems nauja adaptacija?

Aš sakau manau jog ji papasčiausia išsigando. Todėl kad tikrai jokių realių šansų niekas neturi- tik ji pati.
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2012 12 18, 20:22)
Aš sakau manau jog ji papasčiausia išsigando. Todėl kad tikrai jokių realių šansų niekas neturi- tik ji pati.
Nu kaip neišsigąsi,kai ne hipotetiniai svarstymai,o konkretus žmogus su vardu,pavarde?O kad nemačius-ką aš žinau,gi einu į visokius susitikimus,į ekskursiją važiavom visi...
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2012 12 18, 22:01)
Nu kaip neišsigąsi,kai ne hipotetiniai svarstymai,o konkretus žmogus su vardu,pavarde?O kad nemačius-ką aš žinau,gi einu į visokius susitikimus,į ekskursiją važiavom  visi...

teismas yra hipotetika. Kol AT nepasiekei tai ir iš viso. Pamatė vaikus ekskursijoj ir griebė. Supanikavus ir aš buvau, kai po 10 metų laikinosios globos Duksio ieškot atėjo, nuolatinei globai nustatyti. Tai kadangi jau tai pergyvenau- tai labai gerai suprantu va tokias baimes. Paskui pasišypsosi ir pasijuoksi, pamatysi. Nebūčiau pati pergyvenus- gal ir nesuprasčiau. Prisimenu kaip Paragintąjai bliaudama skambinau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alfija: 18 gruodžio 2012 - 21:11
Gerai,tada kitas klausimas:Vyšnią apklaus.Man žiauriai neetiška kažkaip vaiką nuteikt,pamokyt,ar užvest ant kelio.Negaliu per save perlipt.Bet va karčios patirties turiu per savo tokį supratimą.Ką manot jūs?

** _██_*。*./ *\ .ž* .ž.*.★* *★ 。*
ž. (“••)*ž°*/.♫.♫\*ž.*. ž_Π_____. * ž*
.°( . • . ) ž°./• '♫ •\.,ž*./______/~\*. ž*.。ž* ž. *。
*(...'•'.. ) *ž╬╬╬╬╬ž°.'''|田田...|門|╬╬╬╬ .
˜"*°••°*"˜`“˜"*°••°*"˜` “˜"*°“˜"*°••°*"˜`“˜"*°
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Germinė: 18 gruodžio 2012 - 21:20
QUOTE(Germinė @ 2012 12 18, 21:18)
Gerai,tada kitas klausimas:Vyšnią apklaus.Man žiauriai neetiška kažkaip vaiką nuteikt,pamokyt,ar užvest ant kelio.Negaliu per save perlipt.Bet va karčios patirties turiu per savo tokį supratimą.Ką manot jūs?

Ir nelipk. nereikia. Aštuonmetė devynmetė pakankamai protinga ir suvokia ką sako. Paprasčiausiai paaiškink, kad jos klaus, kur ji norinti gyventi - su jumis ar su kažkokia kita teta ir gal dėde.
ir kad jos balsas nieko nenulems - čia nuraminimui, nes vaikui toks apsisprendimas - pernelyg didelė atsakomybė.

pamenu savo vaiko atsakymą, kažkada kai močiutė buvo sujudusi, klausiau, ar norėtų susitikti. Vaikas mąstė labai pragmatiškai (ji apskritai tokia, su išskaičiavimais tongue.gif ) 'tegul atvažiuoja, pažiūrėsim ką dovanų atveš". Klausiu - ar norėtų su ja kartu gyventi, atsakymas buvo 'nebent jei ji persikraustytų už sienos, o tai žinai, čia mano katė gyvena, čia mano filmukai"
Atsakyti
Kad nėr ką nuteikinėt- ji tarsi be nuteikinėjimo nežino kad su tavim gyventi nori. Duksio teisme iš viso neklausė, net nekvietė- teisėja taipir sakė- tegu gyvena sau laimingas neapklaustas. Žiogo klausinėjo- ką jis su manim veikia, kas patinka, kas ne. Paskui jau kai skaitė ką jis pasakė, tai vos šypseną tramdė.
Nebaisūs tie teismai. Nepergyvenk. Juolab, kad tavo vaikams teisės motinos jau apribotos.
Atsakyti
p.s. tie jūsų pretendentai - galutiniai keistuoliai. vaikai jų nepažįsta, ir jie kaip mano - kad panorės gyventi su nepažįstamais? Prisijaukinti nemažą vaiką, gyvenantį globos namuose - sunki užduotis, prisijaukinti vaiką, kuris jau pažino gerą gyvenimą - mission imposible.

p.s. senais gerais laikais, kai dirbau mokykloje, esu du kartus keitusi darbą. Kai ateini po prastos mokytojos, vaikai per mėnesį (turint omeny 1 savaitinę pamoką) jau užskaito, ateini po geros, vertintos mokytojos - šakės, vaikščiok nors blakstienomis pusę metų, sudėtinga doh.gif prisijaukinti, kad darbas normaliai eitųsi.
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2012 12 18, 22:30)
p.s. tie jūsų pretendentai - galutiniai keistuoliai. vaikai jų nepažįsta, ir jie kaip mano - kad panorės gyventi su nepažįstamais?  Prisijaukinti nemažą vaiką, gyvenantį globos namuose - sunki užduotis, prisijaukinti vaiką, kuris jau pažino gerą gyvenimą - mission imposible.

p.s. senais gerais laikais, kai dirbau mokykloje, esu du kartus keitusi darbą. Kai ateini po prastos mokytojos, vaikai per mėnesį (turint omeny 1 savaitinę pamoką) jau užskaito, ateini po geros, vertintos mokytojos - šakės, vaikščiok nors blakstienomis pusę metų, sudėtinga doh.gif prisijaukinti, kad darbas normaliai eitųsi.

po tokių pokštų trys Žiogai nauji garantuoti. Net ir ne po geros, bet po mamos.
Atsakyti