Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - apsipirkime pigiau

QUOTE(zytos @ 2013 03 01, 12:50)
Tai visgi gal galit pasakyt, kokia DADA sauskelnių kaina? ax.gif

28,99 zl. mirksiukas.gif
Atsakyti
Dėkui.
Gal kas iš vilniečių savaitės bėgyje turės reikalų Biedronkoj ir galėtų nupirkt DADA Nr.5 porą pakuočių? blush2.gif Praneškit, prašau, į AŽ
Atsakyti
QUOTE(solnyszko @ 2013 03 01, 14:48)
Beje, ten yra bistro, kur pats isidedi kiek ko nori (kilogramo kaina apie 27 zlotus) ir greitai ir skaniai pavalgai. Tiek, kad aptarnaujantis personalas isskirtinai nemandagus, kas lenkams nebudinga. Bet kai reikia greitai pavalgyti, i tai galima nekreipti demesio.

paskutini karta ten valgem tikrai skaniai,bet galeciau sutikti del personalo
Atsakyti
Merginis gal zinot kas ar yra suvalkuose vaikiskos bartek avalynes.Dekui uz atsakymus;)
Atsakyti
gal kas žino pleveles šiltnamines kaina ten? smile.gif
Atsakyti
La,gal kas matet kokliu?Pasakoja,kad kazkur apie Augustava yra.aciu
Atsakyti
QUOTE(minnga @ 2013 03 02, 10:53)
Merginis gal zinot kas ar yra suvalkuose vaikiskos bartek avalynes.Dekui uz atsakymus;)

Vakar kaip tik buvau, yra Alfa centre, rūsyje. Bet pasirinkimas labai nedidelis. Basučių mačiau buvo įvairesnių, pavasarinių batukų buvo.
Atsakyti
QUOTE(Mddkfa @ 2013 02 25, 13:08)
Laba diena

Man reikia pagalbos del GD baziu warsuvoje. Kas esate ten buve? Karta ar kelis? Gal galite man parasyti asmenine zinute man reikia paklausti keletos klausimu...

Aciu lauksiu  smile.gif

čia tema daugiausiai apie jas:

http://www.supermama...0#entry61251937
Atsakyti
sveikos 4u.gif
sakykit,ar kas vaziuojat i lenkija su skolintu automobiliu?ar nekyla jokiu problemu?ypac vaziuojant toliau,i varsuva? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievvuuze: 04 kovo 2013 - 09:46
noreciau patarimu, gal dar senbuves kazka gales patarti 4u.gif
jau senokai buvome lenkijoje bet kadangi arteja ilgasisi kovo savaitgalis, tai vaziuoti planuojame ne tik pasiprekinimui, bet ir pramogoms; bandziau googlinti taciau nieko gero neradau, tad klausiu truputi ne i tema blush2.gif
1. gal kas buvote suvalku slidinejimo trasose siuo metu, kokia ten sitaucija, ar verta vaziuoti?
2. gal kas lanketes baseine suvalku, tipo vandens pramogu parke, kokiispudi paliko?
ir paskutinis klausimelis kaip kainos, zloto kursas ar verta vaziuoti maisto siek tiek uzsipirkti: piko bazeje, Lidl, Biedronkoje na pabaigai pasiliksime Kauflanda, nors kiek vziavom tainelabai jame ka ir nusipirkdavom, nes gan brangu viskas ir akciju nelabai, bet tai gal ir klaidinga nuomone, nes buvom senokai blush2.gif
Labai lauksiu patarimu, gal ir ne vieno. Labai, labai Aciu 4u.gif
Atsakyti
labas 4u.gif
gal kuri sia savaite buvot skerdykloj ir galit parasyti kainas 4u.gif
Atsakyti
kazkokia apmirus tema sita biggrin.gif
dar turiu klausima,gal kuri pasakys ar PIKO mesos bazej ir dabar tokios kosminio dydzio eiles kaip pries kelis metus?ar verta ten vaziuoti? g.gif
Atsakyti