Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - apsipirkime pigiau

Turgus kasdieninis: Sejnenska ir 1Maja kampe
kazkas cia kaluse smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglepa: 26 lapkričio 2012 - 19:15
Gal kas tesco apsipirkineja, ar kainos tokios kaip reklaminuose leidinuose akcijos,ar butina turet ten ju kortele, nes viena karta buvom tai pasimetem tarp kainu parasyta viena kaina bet prierasas kazkas ten apie kortele blink.gif
Atsakyti
QUOTE(eglepa @ 2012 11 26, 20:38)
Gal kas tesco apsipirkineja, ar kainos tokios kaip reklaminuose leidinuose akcijos,ar butina turet ten ju kortele, nes viena karta buvom tai pasimetem tarp kainu parasyta viena  kaina bet prierasas kazkas ten apie kortele blink.gif

Aš nuėjau prie informacijos ir paprašiau kortelės, rusų kalba, nes nemoku lenkiškai, tai davė užpildyti kažkokią anketą, užpildžiau lietuviškai, adresą parašiau kažkokį iš navigacijos ir gavau kortelę, tai dabar galvos nesuku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zigri @ 2012 11 22, 20:31)
ar yra Suvalkuose ekologisku prekiu parduotuveliu?  4u.gif

Yra kukli parduotuvėlė toje pačioje gatvėje visai netoli Tesco, gaila namo Nr neprisimenu, toks neišvaizdus 1 aukšto nameliukas. Važiuojant nuo Tesco link kasdieninio turgaus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liūtuke: 26 lapkričio 2012 - 20:23
QUOTE(RP30 @ 2012 11 26, 15:28)
bei kur yra rimtesnė vaistinė? mat reikia su recepu vaistų įsigyti.

Bandykit Plazoj arba Kauflande 4u.gif Aš ten nusipirkau.
Atsakyti
QUOTE(liūtuke @ 2012 11 26, 22:22)
Yra kukli parduotuvėlė toje pačioje gatvėje visai netoli  Tesco, gaila namo Nr neprisimenu, toks neišvaizdus 1 aukšto nameliukas. Važiuojant nuo Tesco link kasdieninio turgaus  smile.gif

aciu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eglepa @ 2012 11 26, 20:38)
Gal kas tesco apsipirkineja, ar kainos tokios kaip reklaminuose leidinuose akcijos,ar butina turet ten ju kortele, nes viena karta buvom tai pasimetem tarp kainu parasyta viena  kaina bet prierasas kazkas ten apie kortele blink.gif

Nebutina tureti, kainos tokios kaip reklaminiame leidinyje, su kortele galima bonus taskus rinkti ir atsiuncia kuponus dar kazkokius. Nemanau,kad labai daug naudos, bet kadangi nemokama, gal reikes kada pasiimti.. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(blas @ 2012 11 26, 21:04)
Aš nuėjau prie informacijos ir paprašiau kortelės, rusų kalba, nes nemoku lenkiškai, tai davė užpildyti kažkokią anketą, užpildžiau lietuviškai, adresą parašiau kažkokį iš navigacijos ir gavau kortelę, tai dabar galvos nesuku smile.gif

Tai jums jokios naudos tada, nes kuponu negausite siuo atveju.
Atsakyti
QUOTE(MajaLi @ 2012 11 26, 22:08)
Nebutina tureti, kainos tokios kaip reklaminiame leidinyje, su kortele galima bonus taskus rinkti ir atsiuncia kuponus dar kazkokius. Nemanau,kad labai daug naudos, bet kadangi nemokama, gal reikes kada pasiimti.. ax.gif

Prieš kokias porą savaitėlių prašiau - nedavė. Pasakė, kad išduodama tik Lenkijos piliečiams unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *ABC*: 26 lapkričio 2012 - 22:17
QUOTE(*ABC* @ 2012 11 26, 23:16)
Prieš kokias porą savaitėlių prašiau - nedavė. Pasakė, kad išduodama tik Lenkijos piliečiams  unsure.gif

Isduodama tiems, kas gyvena Lenkijoje, nes reikalingas adresas, tai kadangi siuo metu gyvenu Lenkijoje tai man ne problema rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MajaLi: 26 lapkričio 2012 - 22:29
QUOTE(MajaLi @ 2012 11 26, 22:28)
Isduodama tiems, kas gyvena Lenkijoje, nes reikalingas adresas, tai kadangi siuo metu gyvenu Lenkijoje tai man ne problema  rolleyes.gif

Pasisekė biggrin.gif Aš apseisiu, ne tiek dažnai ten perku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*ABC* @ 2012 11 27, 00:31)
Pasisekė biggrin.gif Aš apseisiu, ne tiek dažnai ten perku  biggrin.gif

Merginos, kaip maisto kainos dabar Suvalkuose? 4u.gif mes tik vasara buvom ir db planuojame vaziuoti apsipirkti ax.gif neskursas gan palankus thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,gal kas zinot po kiek dabar skerdykloje kiaules skerdiena?
Atsakyti