Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - apsipirkime pigiau

Šeštadienį buvo plikytas kiauliukas po 8.6 zl. Svilintas - 8.8 zl. Svilintą reikėtų užsisakyti iš anksto.

Vištienos ketvirčiai Piko bazėje po 5.29 zl. Turguje galima rasti po 4.95 zl. Šiaip Piko bazėje buvau pirmą kartą ir šiek tiek nusivyliau, nes prekės, kurias mes paprastai perkame, čia yra tokia pat kaina arba netgi šiek teik brangesnės nei Lidle ar Kauflande unsure.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas zino kokia pampers premium care sauskelniu kaina Lenkijoje? ar stipriai pigiau?
Atsakyti
QUOTE(Ausma @ 2012 11 27, 11:50)
Šeštadienį buvo plikytas kiauliukas po 8.6 zl. Svilintas - 8.8 zl. Svilintą reikėtų užsisakyti iš anksto.

Vištienos ketvirčiai Piko bazėje po 5.29 zl. Turguje galima rasti po 4.95 zl. Šiaip Piko bazėje buvau pirmą kartą ir šiek tiek nusivyliau, nes prekės, kurias mes paprastai perkame, čia yra tokia pat kaina arba netgi šiek teik brangesnės nei Lidle ar Kauflande unsure.gif

O turgui gali gauti didiesniais kiekių kulšelių ? pvz. kokius 30 kg?
Atsakyti
Laba diena,

Niekur nerandu informacijos.

Ar gali kas konkreciai pasakyti kaip vadinasi arba kaip rasti Urmo baze Bialystoke kuri yra (kaip skaiciau) pigesne uz gariunus?

Arba kur yra taip vadinamos turku kinieciu bazes?

Mane domina pagrinde audi niai..

Labai aciu uz atsakymus
Atsakyti

aciu uz info 4u.gif
bandysim be korteles tesco apsipirkt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglepa: 27 lapkričio 2012 - 14:37
sveiki koks kuras siomis dienomis?
Atsakyti
Gal galit pasakyt, kokiu laiku geriausia apsipirkt skerdykloj,gal užmatėt kiaulienos kainas turguj. smile.gif
Atsakyti
Sveikos.Gal galite patarti kokį pirkti pirmo spaudimo saulėgražų nerafinuotą aliejų? Ir kokius miltus, gal Tortova?
Atsakyti
QUOTE(ReginaV @ 2012 11 26, 13:33)
Panos, kur Vilniuje yra lenkisku prekiu parduotuve? Girdejau, kazkur prie Kalvariju turgaus, gal zinote kur ten tiksliai?  4u.gif

yra Siaures mestelyje, tam paciam pastate kur Assorti, tik is kito galo.

QUOTE(*ABC* @ 2012 11 26, 23:16)
Prieš kokias porą savaitėlių prašiau - nedavė. Pasakė, kad išduodama tik Lenkijos piliečiams  unsure.gif

jai lenkiskai sneki, ir esi vyras ir sypsaisi duoda smile.gif
o naudu buna bet retai, 1 kart buvo perkant uz 100zl pakuote Pepsi 2l kainavo 6zl biggrin.gif be korteles buvo pilna kaina.
Atsakyti
Sveikos ir sveiki 4u.gif
Gal kas vežėtės iš lenkų baldines plokštes? Ar apsimoka? Ir kur būtų geriausia važiuot g.gif Man reikėtų durelių, korpusinių plokščių, mechanizmų ir tt. virtuvės baldams ax.gif Sugalvojau tokią avantiūrą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sapnu mergelka @ 2012 11 28, 20:20)
Sveikos ir sveiki 4u.gif
Gal kas vežėtės iš lenkų baldines plokštes? Ar apsimoka? Ir kur būtų geriausia važiuot g.gif Man reikėtų durelių, korpusinių plokščių, mechanizmų ir tt. virtuvės baldams ax.gif Sugalvojau tokią avantiūrą blush2.gif

na, is principo tai lyginami ne visai tie patys dalykai...nesu baldininkas, tik zinau ta, kad plokstes storis naudojamas lenkijos baldu pramonej mazesnis, nei pas mus, stalvirsiai taip pat plonesni...veziausi pries kokius 6 metus baldu komplekta virtuvei, tai patys pardavejai pasiule lenkisko stalvirsio neimt... taigi, kaip paziuresi, siaip jei ziuresi, kad perki tarkim baldine plokste kvadratiniais metrais, tai bus pigiau, nei pas mus, bet ne tas pats..
Atsakyti
QUOTE(mokinuks @ 2012 11 28, 20:49)
na, is principo tai lyginami ne visai tie patys dalykai...nesu baldininkas, tik zinau ta, kad plokstes storis naudojamas lenkijos baldu pramonej mazesnis, nei pas mus, stalvirsiai taip pat plonesni...veziausi pries kokius 6 metus baldu komplekta virtuvei, tai patys pardavejai pasiule lenkisko stalvirsio neimt... taigi, kaip paziuresi, siaip jei ziuresi, kad perki tarkim baldine plokste kvadratiniais metrais, tai bus pigiau, nei pas mus, bet ne tas pats..

tai aš ir noriu pirkti kvadratiniais metrais, tik kad supjautų ir sulaminuotu kraštelius. o dureles užsakyti pagal reikiamus išmatavimus ax.gif
Atsakyti