QUOTE(Babi* @ 2013 03 18, 10:24)
Tušas naudojančios šį tušą, sakykit, ar jis pariečia blakstienas? Gal kuri galit jį palyginti su Annemarie börlind tušu?
Kazkiek pariecia - siaip mano mylimiausias tusas siuo metu, nors gana lengvai nusivalo, tai dregnu oru ar siaip paasarojus pajuosta paakiai... Bet naudoju (ties,a dabar juodoj pakuotej), nes nepaisant neatsparumo dregmei, jis man vistiek pats paciausias siuo metu...
QUOTE(eleonorra @ 2013 03 18, 14:15)
Pariecia, tikrai puikus tusas, rekomenduoju! Pastorina blakstienas, nenubega - geriausias is visu naturaliu kada nors bandytu

Tik man sudziuvo jau po menesio
Man retas kuris tusas teplioja paakius, o sis gana stipriai. Nors sakyciau pradzioj kazkaip labiau tas jautesi, veliau lyg ir nieko. Nors dabar naudojamas juodoj pakuotej kaip ir stipriau teplioja ir lengviau nusivalo...
As zalioj pakuotej naudojau 3 men - ismeciau tik del to, kad kas 3men keiciu tusus. Dabar turiu juodoj pakuotej, tai kolkas dar geras (aisku ir nepilnas menuo turbut kaip pradarytas). Nors zalias lyg ir labiau patiko.
Papildyta:
QUOTE(Babi* @ 2013 03 18, 20:00)
Į pradinę kainą tokiuose tinklalapiuose jau nebekreipiu dėmesio

Gal galit nuorodą duoti?

Pažiūrėjau, kad perkant iš iHerb'o kaina ta pati gaunasi
Ulta.com, drugstore.com siu tusu buna ir siaip PF daznai akcijos buna, kad 40% nuolaida ar 1 perki, o kitas produktas 50% nuolaida (galima maisyt, t.y. bet kas is PF). Tai tokiu atveju labai gera kaina galima nusipirkt per tarpininkes.