Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai, 89 tema

QUOTE(spoily @ 2013 03 22, 10:11)
Tai bronzantas, kuris paprastai nusiplauna vakare ar jis kaip savaiminio įdėgio kremas?

Nusiplauna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2013 03 22, 00:52)
Nebandet Weleda 'skin food'? Zinau, kad jau ekstremaliom salygom oda sutvarko jis daugkam, o ir siaip universalus kremas. Dabar pati Weleda 'citrus' ranku krema naudoju - man labai 'skin food' primena, tik kad lengvesnis. Taip pat namuose stovi Yes To Carrots 'hand + elbow' kremas, tai irgi smagus, gerai padrkeina, riebus, bet nepalieka riebalo.

Weledos "Skin food" naudoju tik nakciai, nes dienai jis gerokai per riebus, i mano oda nesusigeria visai ir lyg truputi dirgina doh.gif nuo jo lieka riebalas ir ant visu pavirsiu pedsakai.. dar nakciai man patinka taukmedzio sviestas- riebalas, bet oda labai teigiamai reaguoja, jokiu nemaloniu pojuciu smile.gif

O kur rasti ta Aubrey Organics krema Hand & body su saltalankiais? ar jo galima nusipirkti Lietuvoje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gerapanycka: 22 kovo 2013 - 20:55
QUOTE(gerapanycka @ 2013 03 22, 20:54)
O kur rasti ta Aubrey Organics krema Hand & body su saltalankiais? ar jo galima nusipirkti Lietuvoje?

Sveikuose produktuose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2013 03 21, 13:08)
Esu naudojusi birią, nekemša porų, gražiai dengiasi, turi tokio stipriam apšvietime sveiko švytėjimo, tik labai sunku spalvą prisitaikyti, nes labai maža gama smile.gif

as maisau pora spalvu ir tobulai atitaikau smile.gif
QUOTE(_Pandora_ @ 2013 03 21, 13:26)
Esu turejusi kompaktine, turejau 2-ju spalvu, sviesesne ir tamsesne. O siaip poru nekimso, patiko kaip dengesi, gerai laikesi, ir kaip ernesin sako-priduoda veidui tokio sveiko svytejimo smile.gif

o man kompaktine jokio svytejimo nesuteike visisikai matine pasirode ir labai sausa, nera ka lyginti su biria, mano oda misri iskart issausino plemais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramint@ @ 2013 03 23, 12:05)
as maisau pora spalvu ir tobulai atitaikau smile.gif

o man kompaktine jokio svytejimo nesuteike visisikai matine pasirode ir labai sausa, nera ka lyginti su biria, mano oda misri iskart issausino plemais doh.gif

O kokias spalvas maišai? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2013 03 23, 13:32)
O kokias spalvas maišai? mirksiukas.gif

ivory+cinnamon smile.gif
Atsakyti
Merginos, gal patartumete gera kauke plaukams. Dazyti, nuo puses plauko sausi ir labai luzineja. Alieju nepakanka.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 03 24, 18:11)
Merginos, gal patartumete gera kauke plaukams. Dazyti, nuo puses plauko  sausi ir labai luzineja. Alieju nepakanka.

Man labai patinka Neobio plaukų kaukė su abrikosais ir alyvuogių ekstraktu - gerai drėkina neapsunkindama plaukų. Mano dažytiems plaukams ji labai tinka, ne pirmą kartą ją perku.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 03 24, 17:11)
Merginos, gal patartumete gera kauke plaukams. Dazyti, nuo puses plauko  sausi ir labai luzineja. Alieju nepakanka.

Alverde "Citrinos žiedai - abrikosas" ,labai gerai drėkina wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2013 03 24, 23:07)
Alverde "Citrinos žiedai - abrikosas" ,labai gerai drėkina wub.gif

ar neapsunkina plauku?
Atsakyti
QUOTE(Ramint@ @ 2013 03 24, 22:13)
ar neapsunkina plauku?

Ne, bet manieji linkę banguotis, jei gerai pamenu panašūs į tavuosius wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Biancca @ 2013 03 24, 19:05)
Man labai patinka Neobio plaukų kaukė su abrikosais ir alyvuogių ekstraktu - gerai drėkina neapsunkindama plaukų. Mano dažytiems plaukams ji labai tinka, ne pirmą kartą ją perku.

sita?
http://kosmetika.pro...mis-100-ml.html

Merginos, kokia jusu nuomone apie sia kauke?? Jei nebandet, tai gal pagal sudeti ivertinsite?
http://www.sveikipro...ologiska-125-ml
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 25 kovo 2013 - 00:43