Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai, 89 tema

Rasma, o jis nusveicia gerai negyvas odos lasteles?smile.gif
O tau nesulenda sis pilingas I Clarisonic" aparato sepetelio serelius?
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 04 07, 11:54)
100% Pure 'brightening scrub + mask'-irgi Suki?? Gal galite imesti kokias nuorodas, nes kai kopijuoju I google, kruva info ismeta, sunku atsirinkti:)
sita?
http://www.skin-one....scrub-mask.html

http://www.musingsof...ask-review.html

Sitas, kur nuorodose 4u.gif
Atsakyti
Aciu, mergaites, uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 04 07, 13:22)

Esu turejus, tai nepatiko - turbut labiausiai erzino kvapas, nes jis gana stiprus ir saldokas. Subaigiau kunui. Ir siaip jis toks sunkiau nusiplaunantis.

Is 100% Pure esu dar 'cherry honey' sveitikli naudojus - labai svelnus, bet geras. Na bet jo esme yra medus + berods jojoba grudeliai. Man odos nejautrino medus, bet butent del jo nekartociau - tiesiog nemegstu medaus aplamai.

Dabar turiu JMO 'jojoba ginseng' (berods toks pavadinimas) prausikli su grudeliais, tai naudoju ryte - odyte jauciasi padrekinta po jo, nenusausina, bet jau itin svelnus. Nezinau ar kaip sveitikli labai rekomenduociau, bet kaip kasdieninis prausiklis tai manau geras (aisku del tu grudeliu makiazo jau nenusiprausi).

Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 04 07, 15:58)
Rasma, o jis nusveicia gerai negyvas odos lasteles?smile.gif
O tau nesulenda sis pilingas I Clarisonic" aparato sepetelio serelius?

Man normaliai nušveičia smile.gif
Jo tokia konsistencija, kaip molio košelės plius labai smulkios druskos (grūdeliai "alia kvarcinio smėlio" stambumo) ir tų grūdelių nėra labai daug, bet pamasažavus veidą tai jaučiasi efektas.
O pilingo į šerelius kažkiek sulenda, žinoma, bet bent jau valant veidą jo taip nedrasko kaip su kitais šveitikliais ax.gif

Gal kam aktualu bus jungtis nuoroda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2013 04 07, 15:14)
man Martinos Gebhardt kosmetikos ne  visi kvapai priimtin..kai kurie gana stiprūs, "žoliniai"...o dabar,  nestuke.gif metu, tai erzina ir negaliu naudot turimų Martinos Gebhardt produktų. Jeigu esat jautri kvapui, tai baisu ką ir patart...

Čia anglų kalba aprašymas jūsų išsirinkto aliejuko: http://www.violey.co...oil_p_4962.html Jis  nestuke.gif  skirtas, krūtinei ir pilvui...bet sudėtis man tai sunkoka atrodo..pagrindas - saulėgrąžų aliejus

Pati strijų profilaktikai naudoju gryną migdolų aliejų ax.gif Man pasiūlė pabandyti ir labai patiko ax.gif
Prieš tai naudojau Essential care firmos sviestuką "Bump butter" (bet labai jau brangus doh.gif )

Ėjau į  nestuke.gif masažus, tai dar labai patiko kamelijų aliejus, su kuriuo pilvuką masažavo (bet jis turbūt nebuvo natūralus, "Elemis" firmos g.gif )

na noretusi, kad tikrai bekvapis ar neutraliai kvepetu g.gif gal tomet paprasciau migdolu alieju isigyt ir tiek g.gif na vistiek aciu uz komentarus 4u.gif
Atsakyti
Viename SPA centrų visai nesenai pamačiau siūlomą procedūrą ant hamam stalo: putojantį kūno šveitimą bigsmile.gif Esat tokį girdėjusios?
Pavyko pabandyt namie ir tikrai neblogas efektas: reikalingos grynos citrinų sultys ir geriamoji soda. Pirma paprastai vandeniu sudrėkintą odą švelniai pamasažavau soda, tada netrinant uždėjau daugiau sodos ir pasėmus į delnus citrinų sulčių dar švelniai paglostinėjau. Šildomo marmurinio stalo nebuvo, bet užtat oda tikrai buvo kaip kūdikio ir malonus efektas ax.gif Ir kvepia, ir putoja, ir labai suminkštino kietesnę odą ties alkūnėm, keliais, nušveitė labai sausą ir pleiskanojančią kūno odą (man žiemą labai išsausėja blauzdos doh.gif )
Atsakyti
Pasidalinkite, kuom pedutes lepinate?smile.gif
Sausiapedes, kokias drekinancias kojinaites maunates nakciai? Norisi surasti geriausias:)
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 04 07, 21:18)
Pasidalinkite, kuom pedutes lepinate?smile.gif
Sausiapedes, kokias drekinancias kojinaites maunates nakciai? Norisi  surasti geriausias:)

As tai ****** tepu tuo paciu sviestu/kremu kaip ir kuna ax.gif Siuo metu turiu Hugo Naturals 'mango' kuno sviesta, tai dazniausiai po maudyniu juo ****** tepu ir paprastas kojines maunuosi. O vakarais atsigulus i lova tepuosi kojas ir rankas Naturelle d'Argan kuno losjonu - jokiu pirstiniu/kojiniu nesimaunu, nes tiesiog man per karsta miegot, o ir sitas losjonas gerai ir greitai susigeria.

Bandziau ir spec. koju kremu, bet kad nei sudetim jie kuo nors ypatingesni, nei poveikis kitoks....

O del kojinaiciu, tai nebuna juk jos drkeinancios, t.y. ne kojines, o kremas drekina. Turejau EcoTools pirstines ir kojines, tai abu dalykai nepatiko, labai plonos, greitai issitampe, nepatogios. Pirstines turiu Weleda - prie kremo pridetos buvo, tai labai puikios, tvirtos. Bet dregme stebuklingai tikrai nesulaiko tokie produktai.
Atsakyti
Šis suki šveitiklis labai daug pagyrų sulaukė: http://sukiskincare....g-cleanser.html

QUOTE(jearmaine @ 2013 04 07, 11:10)
O kaip šie - Argital

Šito esu turėjusi ne vieną pakuotę. Jis panašus pagal mane į ta Cattier molio šveitiklį kur Rasma aprašė. Labai švelnus, smulkios tekstūros, nebraižo, nesausina. Toks kaip kaukė beveik. Galima ir dažniau naudoti.

Atsakyti
kurio jus turejot kelis krtus, Cuki ar Argitalio? Jei Argitalio, ar nera jis labai kvapnus?
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 04 07, 21:22)
kurio jus turejot kelis krtus, Cuki ar  Argitalio? Jei Argitalio, ar nera jis labai kvapnus?

Labai malonaus kvapo, bet jis tau nieko nenušveis, tiesiog pamasažuos, atgaivins odą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 07 balandžio 2013 - 21:30