Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai, 89 tema

QUOTE(ZBITKA @ 2013 04 05, 12:54)
man irgi labiau patinka laveros plauku priemones negu logonos.ypac patiko lavera kauke su vynuogem bigsmile.gif  thumbup.gif

o ka ji daro? drekina,maitina? kokie jusu plaukai?smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ernesin @ 2013 04 05, 12:55)
Kad jis mažai kuo skiriasi nuo kai kurių kaukių, ilgiau laikyčiau ir kaip kaukė smile.gif Jei Alterra yra galimybė gauti, alavijų su granatais plaukų kaukė nuostabi wub.gif

aciu, reiks uzsiprasyti Alterra kauke:)
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2013 04 05, 10:57)
  Dar Alterra patinka, bet jos Lietuvoje nenusipirksi rolleyes.gif

Sudominai bigsmile.gif radau Uk ebayj'uje sia firma thumbup.gif gal dar ka is plauku prieziuros esi bandziusi sios firmos smile.gif
Atsakyti
as turejau orcgideju pieneli ir tonika-neblogi tokie
Atsakyti
QUOTE(Ramint@ @ 2013 04 05, 12:50)
Sudominai bigsmile.gif  radau Uk ebayj'uje sia firma thumbup.gif gal dar ka is plauku prieziuros esi bandziusi sios firmos smile.gif

Patiko rankų kremas su alaviju ir granatais ir šampūnas su kondicionieriumi iš makadamijų su figomis serijos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 04 05, 12:21)
o ka ji daro? drekina,maitina? kokie jusu plaukai?smile.gif
Papildyta:

aciu, reiks uzsiprasyti  Alterra  kauke:)

drekina, svelnina plaukus, bet neapsunkina. mano plaukai misrus- saknys riebios, galai sausi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramint@ @ 2013 04 05, 12:50)
Sudominai bigsmile.gif  radau Uk ebayj'uje sia firma thumbup.gif gal dar ka is plauku prieziuros esi bandziusi sios firmos smile.gif

Norejau jusu paklausti, kiek pamenu teko isbandyti Philip Martins priemones plaukams, kas labiausiai patiko, koks sampunas? Ir kaip del ju dekoratyvines ar verta demesio, gal teko bandyti? Ir dar sudomino makiazo valiklis, velgi to pacio Philip Martins. Butu labai idomus atsiliepimai is to, ka teko isbandyti, nes sudomino si firma ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2013 04 05, 14:02)
Norejau jusu paklausti, kiek pamenu teko isbandyti Philip Martins priemones plaukams, kas labiausiai patiko, koks sampunas? Ir kaip del ju dekoratyvines ar verta demesio, gal teko bandyti? Ir dar sudomino makiazo valiklis, velgi to pacio Philip Martins. Butu labai idomus atsiliepimai is to, ka teko isbandyti, nes sudomino si firma ax.gif  4u.gif

I mane prasau tu 4u.gif
Na o PM man labai patikes gamintojas wub.gif mano plauku saknys riebesnes, nuo puses plaukas sausas, sakojasi doh.gif labai tiko sampunas babassu , kondiske maple bei triple moisture kauke, roziu aliejukas irgi neblogas, bet JMO pasirode geresnis smile.gif Taip pat labai fainas maple sampunas, jis skirtas sausiems plaukams smile.gif taip pat turejau ir calming sampuna bet kazkaip nesuzavejo jis manes, plauku nesausino, skaniai kvepejo bet sakyciau gan eilinis pasirode. Visos priemones gana skalsios, ypac balzamas smile.gif
is dekoratyvines bandziau tusa, pudra, bronzanta, maskuokli, bei makiazo valikli smile.gif tusas tikrai patiko, palyginus labai gerai laikydavo, netepdavo taip kaip iprastai naturalus, labai graziai atskyre blakstienas, daze gan ryskiai thumbup.gif
pudra irgi nebloga, gerai pamaskuoja, geriau tepti su pirstais nes tokia rieboka, sunkokai man su sepeteliu sekesi ja paskirstyti ir mano misriai odai per sunki, pvz lyginant su hauschka si zymiai geriau pamaskuoja, sulygina veido spalvyte, bet sakyciau daugiau sausaodems skirta nors poru man nekimso tik kad blizgedavo veidas kas man nepatiko, laikau ja sakau gal prisijaukinsiu ax.gif
bronzantas net nzn pardaviau ne mano spalva sakyciau, labai pigmentuotas, turetu amziams uztekti jei gerai pamenu ne matinis
maskuoklis irgi geras, tikrai gerai maskuoja tik vel prasoviau su spalva, nera sausas, nesausino, nesubegdavo I rauksles
o makiazo valiklis tragedija kazkokia, veidas likdavo toks raudonas ir perstintis lyg rugstim nudegintas doh.gif
tik va sio gamintojo deko linijos didelis minusas labai tamsios spalvos
Atsakyti
QUOTE(Ramint@ @ 2013 04 05, 13:25)
I mane prasau tu 4u.gif

Dekui labai uz atsakyma 4u.gif Makiazo valiklio nebenoriu doh.gif ax.gif Oda pas mane riebi, visos naturalios krempudros man dar labiau riebina, kiek bandziau dar neradau nieko kas tiktu g.gif Bet va plauku priemones tai bandysiu ax.gif Ypac tas Babassu sudomino, pas mane saknys irgi riebios, jis dar kaip suprantu siek tiek papurina plauka, man labai tiktu, bandysiu ax.gif
Atsakyti
Merginos, pasidalinkite, kokius sveitiklius veidui naudojate?? Sausus perkate ar paruostus? kokius butent? Pasigrkite prasau smile.gif
Nuziurejau Lietuviska "Eco desire" GEIŠA sausa sveitikti, bet kaina tai "uzlenkta" sakyciau. O gal kuri toki naudoja ir jis labia vertas avo kainos??

http://www.ecodesire...c...5&Itemid=14
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 06 balandžio 2013 - 21:38
QUOTE(Nidulia @ 2013 04 06, 22:36)
Merginos, pasidalinkite, kokius sveitiklius veidui naudojate?? Sausus perkate ar paruostus? kokius butent? Pasigrkite prasau smile.gif

Turiu sausa, bet man kaip ir kaukes sausos, tai toks nepatogu...

Labiausiai patike is turetu Suki 'exfoliating facial cleanser' sveitiklis, 100% Pure 'brightening scrub + mask' ir Planet Botanicals 'baobab face polish'.
Atsakyti
rekomenduokit koki paakiu krema, paburkusiems paakiams, kad gaivintu ir nuimtu rytini patinima verysad.gif
uzsisakiau stai si avalon su vitaminu c. siaip smagus kremukas, bet ne tas, ko man reikia.. (emiau vien del to, kad veidui is tos pacios serijos pirkau)
http://www.iherb.com...1-oz-28-g/18635

tai pat gal koki aliejuka rekomenduotumet nestumo metu, striju prevencijai 4u.gif
i si ziuriu, bet ar jis ne po gimdymo? g.gif nes vertejas vercia ne itin suprantamai g.gif
http://www.violey.co...oel_p_4962.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intelektuale: 07 balandžio 2013 - 10:14
QUOTE(shopingas @ 2013 04 06, 22:50)
Turiu sausa, bet man kaip ir kaukes sausos, tai toks nepatogu...

Labiausiai patike is turetu Suki 'exfoliating facial cleanser' sveitiklis, 100% Pure 'brightening scrub + mask' ir Planet Botanicals 'baobab face polish'.

100% Pure 'brightening scrub + mask'-irgi Suki?? Gal galite imesti kokias nuorodas, nes kai kopijuoju I google, kruva info ismeta, sunku atsirinkti:)
sita?
http://www.skin-one....scrub-mask.html

http://www.musingsof...ask-review.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 07 balandžio 2013 - 10:58