QUOTE(_Pandora_ @ 2013 04 05, 14:02)
Norejau jusu paklausti, kiek pamenu teko isbandyti Philip Martins priemones plaukams, kas labiausiai patiko, koks sampunas? Ir kaip del ju dekoratyvines ar verta demesio, gal teko bandyti? Ir dar sudomino makiazo valiklis, velgi to pacio Philip Martins. Butu labai idomus atsiliepimai is to, ka teko isbandyti, nes sudomino si firma
I mane prasau tu
Na o PM man labai patikes gamintojas

mano plauku saknys riebesnes, nuo puses plaukas sausas, sakojasi

labai tiko sampunas babassu , kondiske maple bei triple moisture kauke, roziu aliejukas irgi neblogas, bet JMO pasirode geresnis

Taip pat labai fainas maple sampunas, jis skirtas sausiems plaukams

taip pat turejau ir calming sampuna bet kazkaip nesuzavejo jis manes, plauku nesausino, skaniai kvepejo bet sakyciau gan eilinis pasirode. Visos priemones gana skalsios, ypac balzamas
is dekoratyvines bandziau tusa, pudra, bronzanta, maskuokli, bei makiazo valikli

tusas tikrai patiko, palyginus labai gerai laikydavo, netepdavo taip kaip iprastai naturalus, labai graziai atskyre blakstienas, daze gan ryskiai
pudra irgi nebloga, gerai pamaskuoja, geriau tepti su pirstais nes tokia rieboka, sunkokai man su sepeteliu sekesi ja paskirstyti ir mano misriai odai per sunki, pvz lyginant su hauschka si zymiai geriau pamaskuoja, sulygina veido spalvyte, bet sakyciau daugiau sausaodems skirta nors poru man nekimso tik kad blizgedavo veidas kas man nepatiko, laikau ja sakau gal prisijaukinsiu
bronzantas net nzn pardaviau ne mano spalva sakyciau, labai pigmentuotas, turetu amziams uztekti jei gerai pamenu ne matinis
maskuoklis irgi geras, tikrai gerai maskuoja tik vel prasoviau su spalva, nera sausas, nesausino, nesubegdavo I rauksles
o makiazo valiklis tragedija kazkokia, veidas likdavo toks raudonas ir perstintis lyg rugstim nudegintas
tik va sio gamintojo deko linijos didelis minusas labai tamsios spalvos