eleonorra, kodel netiko Inika ? Vis esu apmastymuose ar ja pirkti. Bijau, kad kims poras.
Merginos, gal zinot, ar yra drekinanciu kaukiu veidui be alkoholio sudetyje (arba kad jis visai prie sudedamuju daliu pabaigos butu)?
gal kas esat bande

kaip ji legviau tepti?

kaip ji legviau tepti?
QUOTE(Caridian @ 2013 01 04, 01:15)
Merginos, gal zinot, ar yra drekinanciu kaukiu veidui be alkoholio sudetyje (arba kad jis visai prie sudedamuju daliu pabaigos butu)?
man rodos Hauschkos

[quote=Pink Martini,2013 01 03, 17:00]
O jūs apskritai bandėte birias pudras?
Bandziau, ir ne viena - siuo metu UNE mineraline turiu, tai saltuoju metu laiku visai nieko, tik ilgiau uztrunka ja pasidazyti nei skysta pudra. Be to, skysta pudra graziau ant veiduko ziurisi.
Mano oda misri-normali, tai vasara (kalbu apie +20 ar +23) mineraline, kaip ir visos kitos is ekologisku bandytos, ''nuplaukia'' nuo veido.
Norisi rasti tokia ekologiska ar bent jau naturalia skysta pudra, kuria butu lengva padengti veida ir kad laikytusi ilgiau nei kelias valandas. Labai nemegstu/neturiu kada taisyti makiazo dienos metu. Tam kartui gelbsti riebalus sugeriancios serveteles.
Kokia mineraline naudojate Jus?
Papildyta:
Netiko, nes maskavimas labai jau nezymus, ji tokia labai skysta ir neilgai teissilaiko ant veiduko (mano oda misri-normali). Gal jei oda visai be trukumu ir sausa arba normali, Inika ir butu geras pasirinkimas (as turejau skysta, ne biria). Ir galetu kiek pigesne buti
O jūs apskritai bandėte birias pudras?
Bandziau, ir ne viena - siuo metu UNE mineraline turiu, tai saltuoju metu laiku visai nieko, tik ilgiau uztrunka ja pasidazyti nei skysta pudra. Be to, skysta pudra graziau ant veiduko ziurisi.
Mano oda misri-normali, tai vasara (kalbu apie +20 ar +23) mineraline, kaip ir visos kitos is ekologisku bandytos, ''nuplaukia'' nuo veido.
Norisi rasti tokia ekologiska ar bent jau naturalia skysta pudra, kuria butu lengva padengti veida ir kad laikytusi ilgiau nei kelias valandas. Labai nemegstu/neturiu kada taisyti makiazo dienos metu. Tam kartui gelbsti riebalus sugeriancios serveteles.
Kokia mineraline naudojate Jus?

Papildyta:
QUOTE(Cuddle @ 2013 01 03, 18:41)
eleonorra, kodel netiko Inika ? Vis esu apmastymuose ar ja pirkti. Bijau, kad kims poras.
Netiko, nes maskavimas labai jau nezymus, ji tokia labai skysta ir neilgai teissilaiko ant veiduko (mano oda misri-normali). Gal jei oda visai be trukumu ir sausa arba normali, Inika ir butu geras pasirinkimas (as turejau skysta, ne biria). Ir galetu kiek pigesne buti

QUOTE(Tomawru @ 2013 01 04, 09:58)
aš paprasčiausiai jį tarp pirštų patrindavau ir viskas

QUOTE(Caridian @ 2013 01 04, 01:15)
yra, Mosqueta's alcohol free super moisturising mask: http://www.mondebio....-75ml/3244.html
dar Alva, Martina Gebhardt, Living Nature, Natessance su arganu.
Papildyta:
QUOTE(eleonorra @ 2013 01 04, 22:38)
Gal jei oda visai be trukumu ir sausa arba normali, Inika ir butu geras pasirinkimas (as turejau skysta, ne biria). Ir galetu kiek pigesne buti 

man Inikos skysta irgi nepatiko. minimaliai pamaskuodavo, bet sausai odai ji nelabai tinka, nes dar labiau pasausindavo. be to, dienos eigoj kažkaip susisluoksniuodavo ant veido, ypač ant kaktos ir nosies

Cuddle, kokia tavo oda? jei ne sausa, tai Living Nature krempudra verta dėmesio

Honey, sausa
paieskos tesiasi. As labiau turbut mineralines noreciau.

QUOTE(eleonorra @ 2013 01 04, 21:38)
Kokia mineraline naudojate Jus? smile.gif
Benecos daugiausiai, kartais Lily Lolo. Jau rašiau kažkada, kad nepastebiu skirtumo tarp skirtingų brand'ų birių pudrų, todėl pasirinkau pigesnę

QUOTE(Cuddle @ 2013 01 05, 12:23)
o ką esi bandžius?

QUOTE(Pink Martini @ 2013 01 05, 13:07)
Benecos daugiausiai, kartais Lily Lolo. Jau rašiau kažkada, kad nepastebiu skirtumo tarp skirtingų brand'ų birių pudrų, todėl pasirinkau pigesnę
Dažymosi metu gal kažkiek jaučiasi skirtumai, bet po valandžiukės, kai sugula ant odos, man jos visos vienodos 

Man šiuo atveju išsiskyrė Bellapierre pudra. Turi šviesą atspindinčių dalelių, tai veidas neblizga, bet gaiviai atrodo. Neblogai maskuoja ir nenusausina net labai sausos ir jautrioos mano odos. Plius, ją galima maišyti su savo dieniniu kremu ir pasidaryti krempudrą - man pasiteisino ir toks variantas. Žodžiu, tikrai pvz benecos man asmeniškai nublanko prieš šitą (turiu dar likutį, nekyla ranka naudoti, nes sausina odą labai).
QUOTE(Apvalute @ 2013 01 03, 00:57)
man taip pat:) Ir dar LilyLo visai nieko.
kokia formule is EM ir koki atspalvi naudojate? Mano sviesi oda, naudoju sviesiausias pudras. Gavau meginuka matte base fairly light neutral, tai per tamsi. Nors visai patiko kaip dengiasi ir maskuoja. Mano oda misri, beje.