Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai, 89 tema

eleonorra, kodel netiko Inika ? Vis esu apmastymuose ar ja pirkti. Bijau, kad kims poras.
Atsakyti
Merginos, gal zinot, ar yra drekinanciu kaukiu veidui be alkoholio sudetyje (arba kad jis visai prie sudedamuju daliu pabaigos butu)?
Atsakyti
gal kas esat bande
user posted image
kaip ji legviau tepti?
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2013 01 04, 01:15)
Merginos, gal zinot, ar yra drekinanciu kaukiu veidui be alkoholio sudetyje (arba kad jis visai prie sudedamuju daliu pabaigos butu)?

man rodos Hauschkos smile.gif kazkada turejau berods buvo be alkoholio g.gif
Atsakyti
[quote=Pink Martini,2013 01 03, 17:00]
O jūs apskritai bandėte birias pudras?
Bandziau, ir ne viena - siuo metu UNE mineraline turiu, tai saltuoju metu laiku visai nieko, tik ilgiau uztrunka ja pasidazyti nei skysta pudra. Be to, skysta pudra graziau ant veiduko ziurisi.
Mano oda misri-normali, tai vasara (kalbu apie +20 ar +23) mineraline, kaip ir visos kitos is ekologisku bandytos, ''nuplaukia'' nuo veido.
Norisi rasti tokia ekologiska ar bent jau naturalia skysta pudra, kuria butu lengva padengti veida ir kad laikytusi ilgiau nei kelias valandas. Labai nemegstu/neturiu kada taisyti makiazo dienos metu. Tam kartui gelbsti riebalus sugeriancios serveteles.
Kokia mineraline naudojate Jus? smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Cuddle @ 2013 01 03, 18:41)
eleonorra, kodel netiko Inika ? Vis esu apmastymuose ar ja pirkti. Bijau, kad kims poras.

Netiko, nes maskavimas labai jau nezymus, ji tokia labai skysta ir neilgai teissilaiko ant veiduko (mano oda misri-normali). Gal jei oda visai be trukumu ir sausa arba normali, Inika ir butu geras pasirinkimas (as turejau skysta, ne biria). Ir galetu kiek pigesne buti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomawru @ 2013 01 04, 09:58)
gal kas esat bande
kaip ji legviau tepti?

aš paprasčiausiai jį tarp pirštų patrindavau ir viskas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emixsit: 04 sausio 2013 - 21:50
QUOTE(Caridian @ 2013 01 04, 01:15)

yra, Mosqueta's alcohol free super moisturising mask: http://www.mondebio....-75ml/3244.html
dar Alva, Martina Gebhardt, Living Nature, Natessance su arganu.
Papildyta:
QUOTE(eleonorra @ 2013 01 04, 22:38)
Gal jei oda visai be trukumu ir sausa arba normali, Inika ir butu geras pasirinkimas (as turejau skysta, ne biria). Ir galetu kiek pigesne buti  4u.gif

man Inikos skysta irgi nepatiko. minimaliai pamaskuodavo, bet sausai odai ji nelabai tinka, nes dar labiau pasausindavo. be to, dienos eigoj kažkaip susisluoksniuodavo ant veido, ypač ant kaktos ir nosies unsure.gif

Cuddle, kokia tavo oda? jei ne sausa, tai Living Nature krempudra verta dėmesio mirksiukas.gif
Atsakyti
Honey, sausa smile.gif paieskos tesiasi. As labiau turbut mineralines noreciau.
Atsakyti
QUOTE(eleonorra @ 2013 01 04, 21:38)
Kokia mineraline naudojate Jus? smile.gif

Benecos daugiausiai, kartais Lily Lolo. Jau rašiau kažkada, kad nepastebiu skirtumo tarp skirtingų brand'ų birių pudrų, todėl pasirinkau pigesnę smile.gif Dažymosi metu gal kažkiek jaučiasi skirtumai, bet po valandžiukės, kai sugula ant odos, man jos visos vienodos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cuddle @ 2013 01 05, 12:23)
Honey, sausa smile.gif paieskos tesiasi. As labiau turbut mineralines noreciau.

o ką esi bandžius? smile.gif man iš naudotų mineralinių tik EM maskavo ir nesausino.
Atsakyti
QUOTE(Pink Martini @ 2013 01 05, 13:07)
Benecos daugiausiai, kartais Lily Lolo. Jau rašiau kažkada, kad nepastebiu skirtumo tarp skirtingų brand'ų birių pudrų, todėl pasirinkau pigesnę smile.gif Dažymosi metu gal kažkiek jaučiasi skirtumai, bet po valandžiukės, kai sugula ant odos, man jos visos vienodos  ax.gif

Man šiuo atveju išsiskyrė Bellapierre pudra. Turi šviesą atspindinčių dalelių, tai veidas neblizga, bet gaiviai atrodo. Neblogai maskuoja ir nenusausina net labai sausos ir jautrioos mano odos. Plius, ją galima maišyti su savo dieniniu kremu ir pasidaryti krempudrą - man pasiteisino ir toks variantas. Žodžiu, tikrai pvz benecos man asmeniškai nublanko prieš šitą (turiu dar likutį, nekyla ranka naudoti, nes sausina odą labai).
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2013 01 03, 00:57)
man taip pat:) Ir dar LilyLo visai nieko.

kokia formule is EM ir koki atspalvi naudojate? Mano sviesi oda, naudoju sviesiausias pudras. Gavau meginuka matte base fairly light neutral, tai per tamsi. Nors visai patiko kaip dengiasi ir maskuoja. Mano oda misri, beje. ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatinha2: 05 sausio 2013 - 14:04