Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai, 89 tema

QUOTE(lolitagohome @ 2013 01 05, 20:57)
As naudoju Green People presuota mineraline.

Kur perkat? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pink Martini @ 2013 01 06, 13:08)
Kur perkat? smile.gif

Pirkau turbut is greenpeople.co.uk. Ja dar prekiauja lovelula.com, naturisimo.com, feelunique.com
Atsakyti
Jau rasiau kad nepatiko man Une kremine, siandien buvau parduotuveje ir prisiminiau kodel biggrin.gif Labai nemaloni ji, prastai dengiasi, kazkup ruozais dryziais, neisigeria, zodziu fu smile.gif
Bet nugriebiau Une tusa All in one. Pasidaziau jau biggrin.gif tai kaip graziai padazo, sodriai juoda spalva, tankina , ilgina zodziu all in one biggrin.gif bet.. visiskai dregmei neatsparus, tik veidas sudreko, viskas nuplauke biggrin.gif Neduok dieve i lietu papulti .
Atsakyti
QUOTE(cereza @ 2013 01 06, 12:00)
Gal parekomenduotumėt kokį ekologišką ar natūralų maskuoklį?  4u.gif

o kam naudosit, kokie reikalavimai? Hauschkos maskuoklis paakiams labai fainas mirksiukas.gif o jei visam veidui kokias dėmeles pamaskuot, tai pritariu, kad EM (ar kt mineraliniai maskuokliai).

QUOTE(Cherry_ @ 2013 01 06, 14:10)
Kaip manote ar patikima pirkti is cia Vit E ?
http://www.ebay.co.u...=item1c10270591
g.gif

gal ir patikima, bet aš turbūt nepirkčiau, geriau iš kokio aroma-zone ar pan, kur bent jau žinai, ką gausi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2013 01 06, 23:22)
o kam naudosit, kokie reikalavimai? Hauschkos maskuoklis paakiams labai fainas mirksiukas.gif o jei visam veidui kokias dėmeles pamaskuot, tai pritariu, kad EM (ar kt mineraliniai maskuokliai).
gal ir patikima, bet aš turbūt nepirkčiau, geriau iš kokio aroma-zone ar pan, kur bent jau žinai, ką gausi ax.gif

Naudoti ir noriu būtent kokiom dėmelėm, turiu aš EM maskuoklius du, žalią ir šviesų, tačiau jie man savo darbo neatlieka, nesuprantu, gal kažką ne taip darau...

O kaip tas Hauschkos pieštukinis maskuotojas, kur neva tai spuogeliams, gal kas bandėte? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cereza @ 2013 01 07, 09:46)
O kaip tas Hauschkos pieštukinis maskuotojas, kur neva tai spuogeliams, gal kas bandėte?  ax.gif

Aš turiu. Parduotuvėje renkantis svarsčiau, nes kaina jo nemaža, bet nusipirkus nesigailėjau-bent man jis labai gerai pamaskuoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2013 01 06, 22:27)
Jau rasiau kad nepatiko man Une kremine, siandien buvau parduotuveje ir prisiminiau kodel  biggrin.gif  Labai nemaloni ji, prastai dengiasi, kazkup ruozais dryziais, neisigeria, zodziu fu smile.gif
Bet nugriebiau Une tusa All in one. Pasidaziau jau  biggrin.gif  tai kaip graziai padazo, sodriai juoda spalva, tankina , ilgina zodziu all in one biggrin.gif bet.. visiskai dregmei neatsparus, tik veidas sudreko, viskas nuplauke  biggrin.gif Neduok dieve..... i lietu papulti .

Pabandyk organic pharmaci,lygiai yoks efektas koki aprasiai yik atsparesnis dregmei ir guminis sepepetelis...man labai patiko.....
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2013 01 07, 13:03)
Pabandyk organic pharmaci,lygiai yoks efektas koki aprasiai yik atsparesnis dregmei ir guminis sepepetelis...man labai patiko.....

pasidomesiu 4u.gif ned su Une bijau ir tepliotis bigsmile.gif
Atsakyti
as siandien uzsisakiau pabandymui lily lolo tusa lash alert. ecco verde puslapyje geri atsiliepimai. na ir dar nauja benecos kompaktine ir skaistalus
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2013 01 08, 12:41)
as siandien uzsisakiau pabandymui lily lolo tusa lash alert. ecco verde puslapyje geri atsiliepimai. na ir dar nauja benecos kompaktine ir skaistalus

ne i tema, taciau pati uzsisakinejate is ecco verde? ax.gif
Atsakyti
Sveikutės,

gal galtėtumete pasidalinti Elytės tel. Nr. i AZ?
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cereza @ 2013 01 08, 12:46)
ne i tema, taciau pati uzsisakinejate is ecco verde? ax.gif

pati. man i italija perkant virs 40€ siuntimas nemokamas mirksiukas.gif
Atsakyti