QUOTE(Samanta @ 2013 01 15, 18:49)
Maja_vilma, saunu, kad tvarkoje pas tave
Sveikute
Liudna, bet man tai lyg kovojimas su vejo malunais...nori kovoti su liudnais jausmais, taciau niekaip nepavyksta...
Visi trys daktarai, kurie patvirtino man nesivystanti, irgi pirmiausia klause, ar nebuvo kokia bacila prikibusi. Deja, atrodo buvau sveikesne nei vidurvasari. Ne menkiausios slogos nebuvo ...
Man tai abu ginekologai pasake kad greiciausiai del genetiniu sutrikimu ivyko persileidimas. As ir taip linkus manyti, nes kaip ir jus kaip niekad gerai jauciausi visa ta laika, nuo pat lemtingo ciklo pradzios. Tiesiog jauciau kad visas organizmas gerai kaip niekad dirba, atrodo net isnyko visos pries tai kankine bedos. Nes nustojus KT vartot labai jauciau hormonu disbalansa, ir ciklai neregulairus buvo, ovuliacija veluodavo, emociskai jauciau nepastovuma, OT nesamones rodydavo, o ta lemtinga cikla viskas kaip is vadovelio buvo, ir OT ovuliacija parode ir BT pakilo laiku. Dingo visos virskinimo problemos kurios pries tai kankino, su slapinimusi keistu bedu buvo pries tai, bet ta cikla ir tai pranyko. Zodziu tobulas ciklas buvo ir tikrai is anksto zinojau kad pastosiu.
Noriu dar paklausti, kazin kada man geriau apsilankyt Krikscioniskuose. Vis maziau kraujuoju, bet dar kraujuoju, ar rytoj vaziuot, ar laukt kol nustosiu. Siaip ginekologe sake netempt, bet tai nezinau kaip geriau, kada aiskesne situacija pamatytu echoskopu. Aisku zinau, kad jei kas negerai tai galiu taip ir nenustot niekad kraujuot.