Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(hexora @ 2013 01 15, 20:05)
Manęs irgi pirmiausia paklausė, ar nebuvo peršalimo, puslelinės ar dar kokios nors infekcijos...

mano anyta daktare, tai sake kad labai negerai jei pradzioje nestumo uzpuola pusleline... o pas mene buvo ir pusleline ir pusles uzdegimas ir antibijotikai... zodziu priezasciu daugiau nei pakankamai....
Atsakyti
Siaip tikrai persalimo infekcjos gali pakenkt, ypac kai buna sukilus auksta temperatura, bet va tame ir esme kad man ta infekcija tik tik pradejo reikstis ta diena kai ivyko persileidimas. Ta prasme atsikeliau 12 val dienos nes nereikejo i darba, temperaturos nieko neturejau tik sloga prasidejo ir kaip tik uz poros valandu pradejau kraujuot, tai cia negali ta infekcija taip greit pakenkt, juolab kad nestumas jau buvo nesivystantis. Geiciausiai tik sutapimas. Aplamai gal net buciau neisissirgus, jei nebuciau tiek verkus, nes man visa laik, jei verkiu, tai uzpuola persalimas po to. O ar gerkle buvo mano raudona dar pries ta infekciaja, tai cia neimanoma issiaiskint.

Kai dar planavau, tai buvau labai isibaiminus, tiesiog paranojiskai, kad neusikresciau kokia baisia apsigimus sukeliancia liga. Negalejau tiesiog naktim miegot. Suzinau kad kokios pazystamos vaikas isbertas ir viskas sakes, sienom lipt norisi. Tai jau nebeistverus nuvariau i laboratorija issitirt, tai man loborante paaiskino, kad viskas cia yra tiesiog likimas, apsigiminus gali sukelt ir paprasciausias gripas, ne tik raudoniuke ir t.t.. Net jei esi skiepyta vis tiek nestumo metu gali ir ta raudoniuke ir kitom baisiom ligom susirgt, nes imunitetas nusilpes, kad neatmest vaisiaus, tiesiog reik save saugot kiek gali, sveikai gyvent, o visa kita tik likimo rankose. Siaip is realiu situaciju, tai juk serga nestukes, turbut nera nei vienos nestukes kuri nebutu sirgus kuo nors nestumo metu, tu infekciju visokiausiu devynios galybes ir visos jos pavojingos, nuo visko neapsisaugosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious_L: 15 sausio 2013 - 18:22
QUOTE(Vicious_L @ 2013 01 15, 19:18)
Siaip tikrai persalimo infekcjos gali pakenkt, ypac kai buna sukilus auksta temperatura, bet va tame ir esme kad man ta infekcija tik tik pradejo reikstis ta diena kai ivyko persileidimas.

Tuomet manau - tai sutapimas.
Atsakyti
Maja_vilma, saunu, kad tvarkoje pas tave 4u.gif

QUOTE(Vicious_L @ 2013 01 15, 16:06)
Nors liudna, bet prisijungsiu prie jusu temos.

Sveikute 4u.gif
Liudna, bet man tai lyg kovojimas su vejo malunais...nori kovoti su liudnais jausmais, taciau niekaip nepavyksta...

QUOTE(Pikčiurna @ 2013 01 15, 17:58)
Kai buvau patologiniam, kur patvirtino nesivystanti, tai pirmas klausimas buvo, ar vartojau foline rugsti ir ar nesirgau kokia persalimo infekcija.

Visi trys daktarai, kurie patvirtino man nesivystanti, irgi pirmiausia klause, ar nebuvo kokia bacila prikibusi. Deja, atrodo buvau sveikesne nei vidurvasari. Ne menkiausios slogos nebuvo ... doh.gif
Atsakyti
MAnes irgi visi gydytojai patvirtunusia, kad jau viskas ir klause ar ebuvau persalus, o as apie 6 savaite labai stipriai buvau apsirgus, nuo sunaus uzsikreciau, o jis i darzo parsinese virusa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Samanta @ 2013 01 15, 18:49)
Maja_vilma, saunu, kad tvarkoje pas tave  4u.gif
Sveikute  4u.gif
Liudna, bet man tai lyg kovojimas su vejo malunais...nori kovoti su liudnais jausmais, taciau niekaip nepavyksta...
Visi trys daktarai, kurie patvirtino man nesivystanti, irgi pirmiausia klause, ar nebuvo kokia bacila prikibusi. Deja, atrodo buvau sveikesne nei vidurvasari. Ne menkiausios slogos nebuvo ... doh.gif

Man tai abu ginekologai pasake kad greiciausiai del genetiniu sutrikimu ivyko persileidimas. As ir taip linkus manyti, nes kaip ir jus kaip niekad gerai jauciausi visa ta laika, nuo pat lemtingo ciklo pradzios. Tiesiog jauciau kad visas organizmas gerai kaip niekad dirba, atrodo net isnyko visos pries tai kankine bedos. Nes nustojus KT vartot labai jauciau hormonu disbalansa, ir ciklai neregulairus buvo, ovuliacija veluodavo, emociskai jauciau nepastovuma, OT nesamones rodydavo, o ta lemtinga cikla viskas kaip is vadovelio buvo, ir OT ovuliacija parode ir BT pakilo laiku. Dingo visos virskinimo problemos kurios pries tai kankino, su slapinimusi keistu bedu buvo pries tai, bet ta cikla ir tai pranyko. Zodziu tobulas ciklas buvo ir tikrai is anksto zinojau kad pastosiu.

Noriu dar paklausti, kazin kada man geriau apsilankyt Krikscioniskuose. Vis maziau kraujuoju, bet dar kraujuoju, ar rytoj vaziuot, ar laukt kol nustosiu. Siaip ginekologe sake netempt, bet tai nezinau kaip geriau, kada aiskesne situacija pamatytu echoskopu. Aisku zinau, kad jei kas negerai tai galiu taip ir nenustot niekad kraujuot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious_L: 15 sausio 2013 - 19:17
QUOTE(Vicious_L @ 2013 01 15, 21:14)
Man tai abu ginekologai pasake kad greiciausiai del genetiniu sutrikimu ivyko persileidimas. As ir taip linkus manyti, nes kaip ir jus kaip niekad gerai jauciausi visa ta laika, nuo pat lemtingo ciklo pradzios. Tiesiog jauciau kad visas organizmas gerai kaip niekad dirba, atrodo net isnyko visos pries tai kankine bedos. Nes nustojus KT vartot labai jauciau hormonu disbalansa, ir ciklai neregulairus buvo, ovuliacija veluodavo, emociskai jauciau nepastovuma, OT nesamones rodydavo, o ta lemtinga cikla viskas kaip is vadovelio buvo, ir OT ovuliacija parode ir BT pakilo laiku. Dingo visos virskinimo problemos kurios pries tai kankino, su slapinimusi keistu bedu buvo pries tai, bet ta cikla ir tai pranyko. Zodziu tobulas ciklas buvo ir tikrai is anksto zinojau kad pastosiu.

Noriu dar paklausti, kazin kada man geriau apsilankyt Krikscioniskuose. Vis maziau kraujuoju, bet dar kraujuoju, ar rytoj vaziuot, ar laukt kol nustosiu. Siaip ginekologe sake netempt, bet tai nezinau kaip geriau, kada aiskesne situacija pamatytu echoskopu. Aisku zinau, kad jei kas negerai tai galiu taip ir nenustot niekad kraujuot.

As vaziavau i krikscioniskus pasitikrinti del rusvu isskyru ir tada jau jie rado nesivystanti nestuma, Ejau i deinos stacionara, nes mano gydytoja tuo metu atostogavo ir nieko nebuvo is kitu gydytoju.
Manau nelauk, pasiruosk rytojui, pries A., nors tau linkiu, kad jos nedarytu, negalima valgyti ir gerti ir reikiai is pacio ryto vaziuoti 4u.gif o tu siuntima turi jau kazkoki?
Atsakyti
As turiu sintima, bet ne abrazijai, o tiesiog reikia kad apziuretu, ar reikia jos ar ne, nes ginekologe negalejo echoskpu kazkodel apziuret, nelabai supratau kodel, nes siaip tai turi klinika echoskopa, gal vaginalinio neturi.
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2013 01 15, 18:06)
Nors liudna, bet prisijungsiu prie jusu temos.

Man tai gydytojas sake nieko nelaukt, po visko galima is kart bandyt.

4u.gif sveika prisijungus

Aš jau beveik 100% tikra, kad pusleline kalta dėl mano bėdos... Bet kaip nuo jos apsisaugoti, jei virusas nepagydomas, o imunitetas visada nestumo metu nusilpsta, kaip žinoti, kad vėl ji neatsiras pastojus...
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2013 01 15, 21:38)
As turiu sintima, bet ne abrazijai, o tiesiog reikia kad apziuretu, ar reikia jos ar ne, nes ginekologe negalejo echoskpu kazkodel apziuret, nelabai supratau kodel, nes siaip tai turi klinika echoskopa, gal vaginalinio neturi.

tai tada ir nesiruosk taip 4u.gif nuvaziuosi, pasiziures ir pasakys ka darys toliau
Atsakyti
O kam abrazija, jei mazas nestumas, gimda pati issivale/valosi? Abrazija vistiek yra jau isikisimas, po jos ir laiko atsigaut turbut reikia ilgiau. Ar neverta palaukt kokia savaite, stebint ta kraujavima-ar jis mazeja, ar ner kresuliu, ar kvapas normalus ir tada pasitikrint g.gif
Atsakyti
Tai va del to ir mastau gal palaukt dar siek tiek
Atsakyti