Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

Pas mane kazkokios keistenybes vyksta unsure.gif Siandien 24CD, vakar pradejo labai lengvai tepliot rausvai, jau galvojau, prakiursiu. Siandien toliau labai lengvai teplioja, bet normaliu menesiniu ner dar. Laukiu toliau, ner taip buve man. Bet tie pirmieji ciklai po persileidimo juk gali but nestandartiniai, ane?
Atsakyti
QUOTE(biti atskrend @ 2013 01 18, 12:47)
Pas mane kazkokios keistenybes vyksta  unsure.gif Siandien 24CD, vakar pradejo labai lengvai tepliot rausvai, jau galvojau, prakiursiu. Siandien toliau labai lengvai teplioja, bet normaliu menesiniu ner dar. Laukiu toliau, ner taip buve man. Bet tie pirmieji ciklai po persileidimo juk gali but nestandartiniai, ane?

pas mane taip budavo iki A, kad pirmas dieneles teplioja, o paskui jau normaliai...o dabar jau nuo pat pirmu dienu "varau" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja_vilma @ 2013 01 18, 11:45)
nesityriau, bet daro vis tepinelio tyrima  g.gif  tai gal mato kas ten yra, nes lygiai ta pati beda, kuri buti tik po A.. Ji tik paminejo, kad kartu su mb galime tureti ta pati.. gal man viskas gerai, bet nuo jo vel gaunu bakterija. Na ziuresim kas bus po sio gydymo.
Man labai panasiai buvo labai senai, vis eidavau ir eidavo, del neaiskiu iskyru skaudancio sono, tai pagydo ir vel is naujo, kiek as vastu suvartojau. Tai galiausiai isiprasiau kazkokiugeriamu nuo grybeliu visokiu ir daugiau nekeliau kojos pas ta gine...
O pas sita pirma karta su tokia beda atsiduriau, nes kiek kas buvo labai greitai pagydydavo  g.gif

Man gine sake, kad paprastas tepinelis tik parodo, ar yra infekcija. O jau kokia ji, reikia tirti konkreciai. Man dabar po mmm darys tepineli, kad paziuret, ar rodo kokia infekcija ar ne. Jei ne, tai tada jau drasiai planuojam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikčiurna @ 2013 01 18, 13:54)
Man gine sake, kad paprastas tepinelis tik parodo, ar yra infekcija. O jau kokia ji, reikia tirti konkreciai. Man dabar po mmm darys tepineli, kad paziuret, ar rodo kokia infekcija ar ne. Jei ne, tai tada jau drasiai planuojam  smile.gif

aisku 4u.gif , na reikes tada kita kart prasyti, kad labiau patyrinetu kas ten yra, jei dar kas bus
Atsakyti
As siandien buvau krikscioniskuose, tai sake viskas gerai, gimda svari, viskas issivale.

Noriu paklaust, o buvo kam nors taip, kad visa menesi tokios pacios isskyros. Pamirsau as del to ginekologes paklausti. Man nebuna jokiu ten sausu periodu, jokiu kiausinio baltymo isskyru (per ovuliacija). Visais ciklais ir net pastojus iskyros visada vienodo gausumo(gana gausios) kremines konsistencijos. Kazin cia ne koks uzdegimas, nes man kai visada jos tokios pacios ir gausios, tai nezinau kaip normaliai viskas turi but, ar cia pas mane normalu.
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2013 01 18, 12:29)

Noriu paklaust, o buvo kam nors taip, kad visa menesi tokios pacios isskyros. Pamirsau as del to ginekologes paklausti. Man nebuna jokiu ten sausu periodu, jokiu kiausinio baltymo isskyru (per ovuliacija). Visais ciklais ir net pastojus iskyros visada vienodo gausumo(gana gausios) kremines konsistencijos. Kazin cia ne koks uzdegimas, nes man kai visada jos tokios pacios ir gausios, tai nezinau kaip normaliai viskas turi but, ar cia pas mane normalu.

dziugu, kad viskas gerai thumbup.gif

Man nebuna tokiu isskyru istisai. Is vis man ju gana retai buna, tai net ir nzn. Bet tirstos, tai nemanau, kad cia normalu. Gal konsultuotis su ginekologu reiktu wink.gif
Atsakyti
Mano nuo A. pradzios iki dabar vienodos visa laika - tai uzdegimas man asmeniskai.
Gali pasitikrinti del viso pikto 4u.gif
Atsakyti
Uzsirasiau pirmadieniui pas ginekologe, paklausiu, gal tikrai koks uzdegimas yra.
Atsakyti
Man po abrazijos pimas porą dienų kraujavo, o vėliau geras 2sav. buvo rožinės išskyros/pakraujavimai, o nuo 3 savaitės pradėjo pasirodyti tokios šviesiai rudos išskyros, bet ginė matė, sakė nieko tokio, normalu viskas. Jų pasirodydavo iki šios savaitės vidurio, dabar jau kelintą dieną arba nieko nėra arba baltos išskyros ax.gif Jei vėl atsirastų tų rudų/rausvų išskyrų, paprašyčiau, kad paimtų tepinėlį ax.gif
Atsakyti
sveikutes, ieskojau pazistamu nicku, bet ziuriu, kiek daug cia nauju merginu... unsure.gif verysad.gif
liudna, kad vis daugiau mamyciu patiria netektis. laikykites 4u.gif

linkejimai nuo temos senbuves, bandykit neprarast vitles ir vel sulauksit savo stebukliuku smile.gif
Atsakyti
Jei išskyros įtartinos, reiktų ieškoti infekcijos. Man po A praėjus savaitei, padarė infekcijų tyrimus, paprasta tepinėlį bei ureplazmų, mikroplazmų ir citoplazmų. Bet man darė ne dėl išskyrų, bet konkrečiai dėl nesivystančio. Visi neigiami. Bet ir nejaučiu jokių požymių, kad būtų infekcija.
Atsakyti
O del kokiu infekciju siaip vertetu issitirti po nesivystancio ir kurios galetu pasireiksti kazkokiomis iskirtinemis iskyromis. Siaip kai seniau buvau pas ginekologe, ji apziuros metu uzsimine kad pas mane daugokai isskyru, bet sako normalu tokiam amziui (tada neplanavau, nezinau ka tas "tokiam amziuj" turejo reikst).

Kitas dalykas, ar juntate skausma vaginalinio echoskopo metu? Kai pavyzdziui gydytojas klinikose dare achoskopa diskomforta jauciau ir skaustelejo kaip kiausides apziurinejo, bet jis buvo svelnus. O siandien tokia grubi boba krikscioniskuose buvo, suparino ir man tikrai tas echoskopavimas skausmingas buvo, net neitveriau pasakiau kad skauda, kai ji ten makaluoja, bet ar tai normalu, ar jum ir skauda?

Atsakyti