Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdiečių vaisingi namučiai

Sveikos. Man liko Clostilbegyt 5 tab. ir Estrofem 26 tab. Rašykit į AZ. Kartu perduosiu gerą virusiuką smile.gif
Atsakyti
Suteikia vilties: Valstybė žada kompensuoti pagalbinio apvaisinimo procedūras
http://vz.lt/?Public...0e-3cc0272e700f
Atsakyti
na ką gi pagyvensim, pamatysim. Tikėkimės mūsų kartai dar kliūs tos pagalbos.
Atsakyti
QUOTE(Kristute97 @ 2013 03 14, 15:58)
Nu va, pakeičiau ginekologę. Pirmadienį einu į Sorpo kartoti ureplazmas ir iš karto su angioagrama. Už poros savaičių vyras suplanavo (jei nepaslys smile.gif ) pas urologą apsilankyti.
Galima sakyti ledai pajudėjo  thumbup.gif 

Vėl sužibo viltis  ax.gif

Pas kokia ginę lankotės?

As susiduriau irgi su "problemele" , kad neiseina naturaliai pastoti. Ar galima gydytis nevaisinguma pas neprivačius gydytojus? Nes 1 apsilankimas Jolsanoje man jau kainavo 500 lt unsure.gif . Patarkit kur lankotes? Suprantu, kad viskas kainuoja, bet gal valstybineje istaigoje pigiau?
Atsakyti
QUOTE(Sunrayja @ 2013 09 01, 11:58)
Pas kokia ginę lankotės?

As susiduriau irgi su "problemele" , kad neiseina naturaliai pastoti. Ar galima gydytis nevaisinguma pas neprivačius gydytojus? Nes 1 apsilankimas Jolsanoje man jau kainavo 500 lt  unsure.gif . Patarkit kur lankotes? Suprantu, kad viskas kainuoja, bet gal valstybineje istaigoje pigiau?

Bent jau as Klaipedoj nezinau kas uzsiima nevaisingumu valdiskoje poliklinikoje schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunrayja @ 2013 09 01, 11:58)
Pas kokia ginę lankotės?

As susiduriau irgi su "problemele" , kad neiseina naturaliai pastoti. Ar galima gydytis nevaisinguma pas neprivačius gydytojus? Nes 1 apsilankimas Jolsanoje man jau kainavo 500 lt  unsure.gif . Patarkit kur lankotes? Suprantu, kad viskas kainuoja, bet gal valstybineje istaigoje pigiau?

1 kartą paklausiau neprivačios gydytojos apie tai, kaip skaičiuoti ovuliacijos dienas... uždaviau 1 nesudėtingą klausimuką, apie jokias problemas net neklausiau ir gavau štai tokį atsakymą: tokiais klausimais kreipkitės į vaisingumo klinikas. Nors gal nieko nuostabaus nebuvo, kad taip atsaką, nes buvau pas 1 iš Jolsanos gydytojų, kuri kartą per mėnesį priima Jūrininkų ambulatorijoj nemokamai.
O dabar lankausi šitoje klinikoje Klaipėdoje: http://vaisingumas.lt/ ir niekada dar tokių didelių pinigų nemokėjau, nors man daro visus reikiamus tyrimus.
Atsakyti
QUOTE(Juodoji_Venera @ 2013 09 01, 11:59)
Bent jau as Klaipedoj nezinau kas uzsiima nevaisingumu valdiskoje poliklinikoje  schmoll.gif

Drulyte man atrodo ir valdiskai dirba nevaisingumo bedomis. g.gif
Atsakyti
QUOTE(maltakava @ 2013 09 02, 15:30)
Drulyte man atrodo ir valdiskai dirba nevaisingumo bedomis. g.gif

Tikrai nezinau, gali buti. As lankiausi Jolsanoje, aisku kaineles ten ziaurios, bet mane tenkino gaunamu paslaugu kokybe.
Atsakyti
Deja, kol valstybe nepriims istatyma del nevaisingumu, teks kreiptis i privacias istaigas.

QUOTE(i_like_coffee @ 2013 09 02, 14:21)
1 kartą paklausiau neprivačios gydytojos apie tai, kaip skaičiuoti ovuliacijos dienas... uždaviau 1 nesudėtingą klausimuką, apie jokias problemas net neklausiau ir gavau štai tokį atsakymą: tokiais klausimais kreipkitės į vaisingumo klinikas. Nors gal nieko nuostabaus nebuvo, kad taip atsaką, nes buvau pas 1 iš Jolsanos gydytojų, kuri kartą per mėnesį priima Jūrininkų ambulatorijoj nemokamai.
O dabar lankausi šitoje klinikoje Klaipėdoje: http://vaisingumas.lt/ ir niekada dar tokių didelių pinigų nemokėjau, nors man daro visus reikiamus tyrimus.

Nu atleiskit, bet netikiu , kad Jums daro visus tyrimus nemokamai schmoll.gif

Sunrayja, Jus matyt sumokejot tiek su visais tyrimais, bet niekas nevercia tai daryti ten pat, yra KL keleta medicininiuntyrimu laboratoryju, kur galima pigiau atlikti tyrimus, aisku taip,pat bus ne maža suma, nes kaipmsakau , tu tyrimu niekas nekompensuoja, bet yra galimybe rinktis. T.p. del vaistu, ju galimampirkti pigiausia Lenkijoje, yra variantas pas mergaiciu SM, bet dazniau vaistu reikia cia pat, kad pradeti laiku stimuliacija, todel tenka pirkti vietoj. Jei jaunpasiryzot eiti inprivacia istaiga, tai reikia buti pasiruoses moketi, pries tai paskaityti SM, daug mergaiciu raso kiek mokejo uz visko.
Atsakyti
turiu daug atlikusių sterilių adatėlių gonalio pieštukui. Gal kam reikia?
Atsakyti
Sveikos,sekmes jums dideles.Sveikinu Prince,stebuklu buna,tik reik tiket.Ir as nuejau ilga kelia,kol suradau savo auksiuka.niekada nenuleiskit ranku. smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Na stai mano neseni pasiekimai:

1. dariausi GN, isvada 1 kiasintakis nepratekamas. Po to bandziau pastoti - nesekme. Prasidejo mmm verysad.gif
2. Spali darysiu laparoskopija.

Ziuresim kaip pades cool.gif

Stiprybes visoms svajojancioms nestuke.gif
Atsakyti