Suteikia vilties: Valstybė žada kompensuoti pagalbinio apvaisinimo procedūras
http://vz.lt/?Public...0e-3cc0272e700f
http://vz.lt/?Public...0e-3cc0272e700f
na ką gi pagyvensim, pamatysim. Tikėkimės mūsų kartai dar kliūs tos pagalbos.
QUOTE(Kristute97 @ 2013 03 14, 15:58)
Nu va, pakeičiau ginekologę. Pirmadienį einu į Sorpo kartoti ureplazmas ir iš karto su angioagrama. Už poros savaičių vyras suplanavo (jei nepaslys
) pas urologą apsilankyti.
Galima sakyti ledai pajudėjo
Vėl sužibo viltis
Galima sakyti ledai pajudėjo
Vėl sužibo viltis
Pas kokia ginę lankotės?
As susiduriau irgi su "problemele" , kad neiseina naturaliai pastoti. Ar galima gydytis nevaisinguma pas neprivačius gydytojus? Nes 1 apsilankimas Jolsanoje man jau kainavo 500 lt
QUOTE(Sunrayja @ 2013 09 01, 11:58)
Pas kokia ginę lankotės?
As susiduriau irgi su "problemele" , kad neiseina naturaliai pastoti. Ar galima gydytis nevaisinguma pas neprivačius gydytojus? Nes 1 apsilankimas Jolsanoje man jau kainavo 500 lt
. Patarkit kur lankotes? Suprantu, kad viskas kainuoja, bet gal valstybineje istaigoje pigiau?
Bent jau as Klaipedoj nezinau kas uzsiima nevaisingumu valdiskoje poliklinikoje
QUOTE(Sunrayja @ 2013 09 01, 11:58)
Pas kokia ginę lankotės?
. Patarkit kur lankotes? Suprantu, kad viskas kainuoja, bet gal valstybineje istaigoje pigiau?
1 kartą paklausiau neprivačios gydytojos apie tai, kaip skaičiuoti ovuliacijos dienas... uždaviau 1 nesudėtingą klausimuką, apie jokias problemas net neklausiau ir gavau štai tokį atsakymą: tokiais klausimais kreipkitės į vaisingumo klinikas. Nors gal nieko nuostabaus nebuvo, kad taip atsaką, nes buvau pas 1 iš Jolsanos gydytojų, kuri kartą per mėnesį priima Jūrininkų ambulatorijoj nemokamai.
O dabar lankausi šitoje klinikoje Klaipėdoje: http://vaisingumas.lt/ ir niekada dar tokių didelių pinigų nemokėjau, nors man daro visus reikiamus tyrimus.
QUOTE(Juodoji_Venera @ 2013 09 01, 11:59)
Drulyte man atrodo ir valdiskai dirba nevaisingumo bedomis.
QUOTE(maltakava @ 2013 09 02, 15:30)
Tikrai nezinau, gali buti. As lankiausi Jolsanoje, aisku kaineles ten ziaurios, bet mane tenkino gaunamu paslaugu kokybe.
Deja, kol valstybe nepriims istatyma del nevaisingumu, teks kreiptis i privacias istaigas.
Nu atleiskit, bet netikiu , kad Jums daro visus tyrimus nemokamai
Sunrayja, Jus matyt sumokejot tiek su visais tyrimais, bet niekas nevercia tai daryti ten pat, yra KL keleta medicininiuntyrimu laboratoryju, kur galima pigiau atlikti tyrimus, aisku taip,pat bus ne maža suma, nes kaipmsakau , tu tyrimu niekas nekompensuoja, bet yra galimybe rinktis. T.p. del vaistu, ju galimampirkti pigiausia Lenkijoje, yra variantas pas mergaiciu SM, bet dazniau vaistu reikia cia pat, kad pradeti laiku stimuliacija, todel tenka pirkti vietoj. Jei jaunpasiryzot eiti inprivacia istaiga, tai reikia buti pasiruoses moketi, pries tai paskaityti SM, daug mergaiciu raso kiek mokejo uz visko.
QUOTE(i_like_coffee @ 2013 09 02, 14:21)
1 kartą paklausiau neprivačios gydytojos apie tai, kaip skaičiuoti ovuliacijos dienas... uždaviau 1 nesudėtingą klausimuką, apie jokias problemas net neklausiau ir gavau štai tokį atsakymą: tokiais klausimais kreipkitės į vaisingumo klinikas. Nors gal nieko nuostabaus nebuvo, kad taip atsaką, nes buvau pas 1 iš Jolsanos gydytojų, kuri kartą per mėnesį priima Jūrininkų ambulatorijoj nemokamai.
O dabar lankausi šitoje klinikoje Klaipėdoje: http://vaisingumas.lt/ ir niekada dar tokių didelių pinigų nemokėjau, nors man daro visus reikiamus tyrimus.
Nu atleiskit, bet netikiu , kad Jums daro visus tyrimus nemokamai
Sunrayja, Jus matyt sumokejot tiek su visais tyrimais, bet niekas nevercia tai daryti ten pat, yra KL keleta medicininiuntyrimu laboratoryju, kur galima pigiau atlikti tyrimus, aisku taip,pat bus ne maža suma, nes kaipmsakau , tu tyrimu niekas nekompensuoja, bet yra galimybe rinktis. T.p. del vaistu, ju galimampirkti pigiausia Lenkijoje, yra variantas pas mergaiciu SM, bet dazniau vaistu reikia cia pat, kad pradeti laiku stimuliacija, todel tenka pirkti vietoj. Jei jaunpasiryzot eiti inprivacia istaiga, tai reikia buti pasiruoses moketi, pries tai paskaityti SM, daug mergaiciu raso kiek mokejo uz visko.
turiu daug atlikusių sterilių adatėlių gonalio pieštukui. Gal kam reikia?
Sveikos,
Na stai mano neseni pasiekimai:
1. dariausi GN, isvada 1 kiasintakis nepratekamas. Po to bandziau pastoti - nesekme. Prasidejo mmm
2. Spali darysiu laparoskopija.
Ziuresim kaip pades
Stiprybes visoms svajojancioms
Na stai mano neseni pasiekimai:
1. dariausi GN, isvada 1 kiasintakis nepratekamas. Po to bandziau pastoti - nesekme. Prasidejo mmm
2. Spali darysiu laparoskopija.
Ziuresim kaip pades
Stiprybes visoms svajojancioms