Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdiečių vaisingi namučiai

QUOTE(Sunrayja @ 2013 09 24, 19:16)
Sveikos,
Na stai mano neseni pasiekimai:

1. dariausi GN, isvada 1 kiasintakis nepratekamas. Po to bandziau pastoti - nesekme. Prasidejo mmm verysad.gif
2. Spali darysiu laparoskopija.

Ziuresim kaip pades cool.gif

Stiprybes visoms svajojancioms  nestuke.gif

Po laparoskopijos yra nemazai vilciu nestuke.gif to nuosirdziai ir linkiu 4u.gif
Atsakyti
labas visoms šios temos lankytojoms. Įsirašysiu ir aš į jūsų tarpuką. Norėčiau paklausti pas ką vaisingumo klinikoje Klaipėdoje lankotės? Ruošiuosi ten apsilankyti, tik va kalusimas pas ką užsirašyti, gal kas ką patars? Ačiū išanksto.
Atsakyti
Ir dar...paskaitinėjau temuke, tai supratau, kad dauguma lyg ir Jolsanoje lankotes. Ar yra skirtumas kur kreiptis? Į VK ar Jolsaną. Kur geriau patartumete kreiptis?
Atsakyti
ra - mune, sunku patart, pas ką geriau. Kiekvienai geriausias gydytojas tas, pas kurį pastoja ir sėkmingai išnešioja. Daktarai irgi žmonės su savo skirtingais charakteriais, tai kad ir koks geras daktaras, bet gali " nesutapt biolaukai" su juo. Vienom vyrai atrodo patikimesni, kitom moterys. Aš daugumą jau esu perėjusi daktarų Klaipėdoj, dar vis neturiu nė vieno kuriuo tikrai pasitikėčiau. Kartais tenka pasirinkti gydytoja, kuris dirba tokiu grafiku, kuriuo gali lanytis atsižvelgdama į savo darbo valandas. Vienas neužginčijamas faktas yra, kad geriausia vaisingumo klausimais lankytis įstaigose, kurių prioritetinė veikla nevaisingumo gydymas ( VK ir Jolsana, Klaipėdoje).
Atsakyti
Sutinku su Glamour, reikia ieskoti "savo" gydytojo, as lankiausi Jolsanoje, man ji tiko ir patiko, aisku kainos kanda, bet visur jos panasios, taciau kokybe tiek paslaugu, tiek bendravimo likau patenkinta 4u.gif
Atsakyti
Ačiū mergaitės už patarimus. Vistik jau apsilankiau VK. Dabar laukia krūva tyrimų ir piniginės ištuštėjimas smile.gif bet tkiuosi greitai nestuke.gif
Atsakyti
sėkmės tau ra-mune, kad greičiau susilauktum savo stebuklo.
Atsakyti
QUOTE(ra-mune @ 2013 10 21, 19:34)
Ačiū mergaitės už patarimus. Vistik jau apsilankiau VK. Dabar laukia krūva tyrimų ir piniginės ištuštėjimas smile.gif bet tkiuosi greitai  nestuke.gif

Sekmes dideliausios 4u.gif

Glamour ir tau daug virusiuku 2.gif 2.gif 2.gif
Atsakyti
Ačiū Glamour ir Juodoji_Venera už palinkėjimus 4u.gif To pačio nestuke.gif linkiu visoms merginoms čia besilankančioms.

Atsakyti
Gaudau gaudau virusiukus mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,merginos:) gal kuri turit gyd. Salygienes mob nr? Gal galit parasyti du paskutinius skaicius? Labai aciu:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kolumbijana: 31 spalio 2013 - 10:25
QUOTE(Kolumbijana @ 2013 10 31, 10:24)
Sveikos,merginos:) gal kuri turit gyd. Salygienes mob nr? Gal galit parasyti du paskutinius skaicius? Labai aciu:)

O ji duoda ir savo mob? As turiu tik registraturos, tai irgi noreciau asmeninio tada bigsmile.gif
Atsakyti