Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(Iveina @ 2012 12 07, 12:50)
Priežasčių nežinau, bet man jau kuris laikas po O kelias dienas jį maudžia  blush2.gif

ir man ,maudzia ,neskauda ,bet maudimas ,nors 4 dpo bet kokiems simptomams labai jau anksti ,pagal BT dar ne nebuvo tos implantacijos,ai suprasi ,gal taip kazkas puola g.gif
Atsakyti
QUOTE(~aura~ @ 2012 12 07, 10:33)
Labas rytas 4u.gif
Smalsute labai dekui jums uz toki issamu paaiskinima 4u.gif
BT
http://www.fertility...com/home/3ef16d
Papildyta:

Sveikute 4u.gif
Kaip matai,tai ir pas mane linksmieji kalneliai 4u.gif Pas tave tai dar galimas Kaledinis stebuklelis 4u.gif O pas mane kadangi ND isvis praleisti per vaisingas dienas,tai laukiu greiciau naujo ciklo ateinant ax.gif Nu tikiuosi,kad kita cikla taip kvailai nebeapsizioplinsim doh.gif

Nelabai tikiu,kad kazkas bus uzkibe.... schmoll.gif nera jokiu pozymiu...ir labai daug nervu si menesi turejau,tai bus visi spermiukai issilakste... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2012 12 07, 11:42)
kodelpo OV gali mausti pilva ,kas cia per nesamone ,jau antra diena maudzia ?

Del progesterono
Atsakyti
QUOTE(kiculka @ 2012 12 07, 13:47)
Del progesterono

o tai cia blogai ar gerai ,cia jo per mazai ar persaug ,sorriukas bet nesigilinau niekad g.gif
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2012 12 07, 14:15)
o tai cia blogai ar gerai ,cia jo per mazai ar persaug ,sorriukas bet nesigilinau niekad g.gif

per draug gal neturėtų būti, nes jo per daug nebūna biggrin.gif nemanau, kad čia kažkas blogo, bet palauksiu komentarų labiau apie tai išmanačių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2012 12 07, 13:15)

Cia normalu:) Gal, jei nebutume taip isigilinusios i nestumo paieskas savyje, to net nejaustume:))) Beja, visus PMsus irgi progo padidejimas sukelia:)
Atsakyti
QUOTE(kiculka @ 2012 12 07, 14:43)
Cia normalu:) Gal, jei nebutume taip isigilinusios i nestumo paieskas savyje, to net nejaustume:))) Beja, visus PMsus irgi progo padidejimas sukelia:)

as isijautus jaubai smarkiai nesu ,nes antraja taip pat planavau ,lygiai taip pat kai si karta ,tik si karta skirtumas tama ,kad matuoju BT ir jauciu po abrazijos vaisingas dienas iskaitant O ,matomai organizmas isijautrino g.gif nes su abiem taip nebuvo .... blush2.gif(iskaitant ir trecia nestuma ,jokiu tokiu pozymiu nebuvo)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NikeZ: 07 gruodžio 2012 - 13:51
sveikos mergaites smile.gif pasirodau ir as smile.gif tarp kitko ir man pamaudeno si men po O pilvuka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Venecija_ @ 2012 12 07, 21:38)
sveikos mergaites smile.gif pasirodau ir as smile.gif tarp kitko ir man pamaudeno si men po O pilvuka smile.gif

na ir ko gi cia taip si menesy visoms ,aa ? gal ka gero zadantis menuo blush2.gif
Atsakyti
Pasirodysiu ir aš su savo keistuoliu BT grafikėliu
http://tevu-darzelis...581@1210147d94a
Mano manymu buvo 2in1, nes pradžia buvo anovuliacinė, nes tenp nesukilo kaip turėjo, o va 30-33 ciklo diena savijauta buvo lygiai kaip per mm, bet kraujavimo nė lašo, tuomet sekė naujas etapas (ko tuo metu nesuvokiau), bet 43 CD taip skaudejo dešinįjį šoną (ko gero kaušintakį), tad dar spėjau susisgribti su ND ax.gif
Prieš keletą dienų jau pradėjo mausti nugarą ir kas labai stebina - jaučiu tempiamus gimdos raumenis, matyt, kad užmigusi gimda buvo (4 metus su Mirena ir be mmm) tai dabar kiekvienas pokytis jauciasi.
NT antrą juostelę parodė po minutės ir abi juosteles vienodai ryškios ryškios.
Tai buvo trečiasis ir sėkmingasis ciklas nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Valerija @ 2012 12 07, 23:29)
Mano manymu buvo 2in1, nes pradžia buvo anovuliacinė, nes tenp nesukilo kaip turėjo, o va 30-33 ciklo diena savijauta buvo lygiai kaip per mm, bet kraujavimo nė lašo, tuomet sekė naujas etapas (ko tuo metu nesuvokiau), bet 43 CD taip skaudejo dešinįjį šoną (ko gero kaušintakį), tad dar spėjau susisgribti su ND  ax.gif
Prieš keletą dienų jau pradėjo mausti nugarą ir kas labai stebina - jaučiu tempiamus gimdos raumenis, matyt, kad užmigusi gimda buvo (4 metus su Mirena ir be mmm) tai dabar kiekvienas pokytis jauciasi.
Tai buvo trečiasis ir sėkmingasis ciklas  nestuke.gif

Sveikinam!Lengvo nestumo tau! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Valerija @ 2012 12 08, 01:29)
Mano manymu buvo 2in1, nes pradžia buvo anovuliacinė, nes tenp nesukilo kaip turėjo, o va 30-33 ciklo diena savijauta buvo lygiai kaip per mm, bet kraujavimo nė lašo, tuomet sekė naujas etapas (ko tuo metu nesuvokiau), bet 43 CD taip skaudejo dešinįjį šoną (ko gero kaušintakį), tad dar spėjau susisgribti su ND  ax.gif
Tai buvo trečiasis ir sėkmingasis ciklas  nestuke.gif

Sveikinimai thumbup.gif 4u.gif thumbup.gif gali šitą grafikėlį dėtį prie pastojusiųjų bt grafikėlių temos thumbup.gif
Papildyta:
labas rytas, štai ir aš su http://tevu-darzelis...129@121125911c7 saviškiu. Pirmas ciklas kaip matuoju, keista man, kad tokia beveik vienoda visą laiką temperatūrą pas mane, va kai pas kitas tai žiūriu ji daugiau svyruoja ax.gif šiaip matuoju kasryt visą laik tuo pačiu metu (6:30), trikdždiu jokių neturiu, nebent mes su MB prieš miega paišdykaujam smileysex.gif naktimis į toletą nebėgioju ir vandens negeriu rolleyes.gif, prieš miega niekada neprisivalgau ir alkocholio nevartojau unsure.gif kaži čia pas mane tokia BT normali? unsure.gif
Atsakyti