Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(_Smalsutė_ @ 2012 12 08, 18:08)
Kokiu termometru?
Kiek minučių?
Kurioje kūno vietoje?

skaitmeniniu temometru, po liežuviu, matuoju tol kol supypsi rolleyes.gif bandžiau kelis kartus du kartus iš eilės matuot, temperatūra nepasieičia rolleyes.gif (šiaip termometras veikia, išbandžiau pabudus pamatavau tai jau aukštesnė temperatūra buvo, dieną vėl kitokia rolleyes.gif )
Atsakyti
QUOTE(Smiltele99 @ 2012 12 09, 00:03)
skaitmeniniu temometru, po liežuviu, matuoju tol kol supypsi rolleyes.gif bandžiau kelis kartus du kartus iš eilės matuot, temperatūra nepasieičia rolleyes.gif (šiaip termometras veikia, išbandžiau pabudus pamatavau tai jau aukštesnė temperatūra buvo, dieną vėl kitokia rolleyes.gif )

reikėtų matuoti 5 min ir nekreipti dėmesio į supypsėjimą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nesigilink @ 2012 12 09, 01:07)

***** ką daryti, tada matuot po 5 min pradėt jau nuo kitos dienos ar nuo kito ciklo? blush2.gif nejau puse mėnesio BT matavimo niekiniai unsure.gif
Papildyta:
http://tevu-darzelis...129@121125911c7 štai ir nukritimas (matavau, kaip visad iki supypsėjimo)... Labas rytas visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nesigilink @ 2012 12 09, 01:07)

As ir visad palaikau kokias 5-7 min., po suspypsejimo gerokai dar ilgiau.
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
rodausi 4u.gif
Atsakyti
LAbba ryta smile.gif mano bt nieko nesuptantu ,kur mano ompalntacija g.gif
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2012 12 09, 10:16)
LAbba ryta smile.gif mano bt nieko nesuptantu ,kur mano ompalntacija  g.gif

O kodel tu manai, kad ji turi buti pas tave biggrin.gif Juk ne pas kiekviena ji buna biggrin.gif O tu tikrai zinai, kad tu nestuke.gif ?????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Secrets: 09 gruodžio 2012 - 10:57
QUOTE(NikeZ @ 2012 12 09, 12:16)
LAbba ryta smile.gif mano bt nieko nesuptantu ,kur mano ompalntacija  g.gif

Nebūtinai bt turi parodyti implantacijos :-P kiek yra sėkmingų vaikeliu be implantacijos pakitimų :-)

Labas rytas mergaitės :-)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Venecija_: 09 gruodžio 2012 - 10:59
QUOTE(barbarise @ 2012 12 09, 09:13)
As ir visad palaikau kokias 5-7 min., po suspypsejimo gerokai dar ilgiau.

O kam to reıkıa? Taıgı jıs skaıtmenınıs, reıkıa zıuret tempa po supypsejımo ır vıskas. Ar tau ır po pypsejımo tempa tolıau kyla? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kufuke @ 2012 12 09, 11:13)
O kam to reıkıa? Taıgı jıs skaıtmenınıs, reıkıa zıuret tempa po supypsejımo ır vıskas. Ar tau ır po pypsejımo tempa tolıau kyla? g.gif

paskaičiau čia apie tuos termometrus skaitmeninius ir pagalvojau nugi tikrai jei jau supypsi taigi turėtų nebekilti daugiau, tai padariau bandymą, ir vis gi po supypsėjimo temp. pakilo net 0,4 laipsnio palaikius dar 5 minutes smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cabernet Sauvignon: 09 gruodžio 2012 - 11:17
QUOTE(Secrets @ 2012 12 09, 11:57)
O kodel tu manai, kad ji turi buti pas tave  biggrin.gif Juk ne pas kiekviena ji buna  biggrin.gif O tu tikrai zinai, kad tu nestuke.gif ?????

tai as ir klausiu .... nes nezinau tongue.gif praeita menesy buvo palritimas si menesi nea ,tai man ydomu ,nes BT esu naujoke jau ne krta minejau ,ir kaip beutu gaila sis arba kitas matavimo ciklas bus paskutinis sad.gif

QUOTE(Venecija_ @ 2012 12 09, 11:57)
Nebūtinai bt turi parodyti implantacijos :-P kiek yra sėkmingų  vaikeliu be implantacijos pakitimų :-)

Labas rytas mergaitės :-)

man tiesiog ydomu ,nes visiskai viska kitaip nei pareita menesy 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cabernet Sauvignon @ 2012 12 09, 11:17)
paskaičiau čia apie tuos termometrus skaitmeninius ir pagalvojau nugi tikrai jei jau supypsi taigi turėtų nebekilti daugiau, tai padariau bandymą, ir vis gi po supypsėjimo temp. pakilo net 0,4 laipsnio palaikius dar 5 minutes smile.gif

Eınu padarysıu ır as eksperımenta.. biggrin.gif
bet sıaıp pagalvojus, net jeı ta BT 0,4 laıpnsıo zemesne, taı laıkant ıkı supypsejımo vıs tıek matysı savo BT, kada jı zema, kada pakyla, kada laıkos pakılus.. Manau, nera prasmes laıkyt ılgıau neı nurodo gamıntojas g.gif
Atsakyti