Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(Venecija_ @ 2012 12 13, 13:42)
nieko uztai gal naujakas bus audringas smile.gif

kaip bebutu manau jei 9 dpo turetu hcg jau rodytis,as tai nedrystu darystis ir sian sunaudojau testa - pasirodo paskutinis ir neigiamas biggrin.gif ir gerai ,dirbsim toliau biggrin.gif testas jau gal rodytu 10 dpo ,nu nesme jauciu kad ne si karta schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2012 12 13, 15:57)
kaip bebutu manau jei 9 dpo turetu hcg jau rodytis,as tai nedrystu darystis ir  sian sunaudojau testa - pasirodo paskutinis ir neigiamas biggrin.gif ir gerai ,dirbsim toliau biggrin.gif testas jau gal rodytu 10 dpo ,nu nesme jauciu kad ne si karta  schmoll.gif

nenukabin nosies smile.gif paziurek i mano laiminga - nelaiminga grafikeli smile.gif ten juk matosi kad 9 DPO nei vaiduoklio nebuvo o 12 jau kuo aiskiausias teigiamas NT smile.gif
o saves as irgi dar nenurasau gali buti kad mano O ivyko ne 15 o 17 CD smile.gif tada dar per anksti butu kad net ir HCG ka parodytu smile.gif tai as toliau nelaukiu mm smile.gif ir tikiuosi kad esu nestuke.gif ir tikiu kad tu taip pat mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2012 12 13, 13:57)
kaip bebutu manau jei 9 dpo turetu hcg jau rodytis,as tai nedrystu darystis ir  sian sunaudojau testa - pasirodo paskutinis ir neigiamas biggrin.gif ir gerai ,dirbsim toliau biggrin.gif testas jau gal rodytu 10 dpo ,nu nesme jauciu kad ne si karta  schmoll.gif

drisciau paneigti si pasakyma, visai normalu, kad nei hcg nei nt nerodo nestumo sitaip anksti biggrin.gif
Atsakyti
bet jus tik paziurekit koks skirtumas tarp faziu jei O ivyko 17 Cd bigsmile.gif
Atsakyti
Jau 14:13 val g.gif
Atsakyti
QUOTE(Secrets @ 2012 12 13, 15:08)
drisciau paneigti si pasakyma, visai normalu, kad nei hcg nei nt nerodo nestumo sitaip anksti  biggrin.gif

Mergaitės, savo nedideliu supratimu, pakaikau mintį, kad per anksti! Mums po IVF ir tai liepdavo Hcg darytis 11 ar 14 dieną (nebeatsimenu doh.gif ). Tad.... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lalabamba: 13 gruodžio 2012 - 15:05
Taip taip, man ir po sprogduko, tik po 14 dienu daryti nt liepe ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2012 12 13, 16:54)
Mergaitės, savo nedideliu supratimu, paklaikau mintį, kad per anksti! Mums po IVF ir tai liepdavo Hcg darytis 11 ar 14 dieną (nebeatsimenu  doh.gif ). Tad....  mirksiukas.gif

QUOTE(Secrets @ 2012 12 13, 16:56)
Taip taip, man ir po sprogduko, tik po 14 dienu daryti nt liepe ax.gif

tai dabar jau kaip sakant pos faktum ir as suprantu blush2.gif ir dar tikrai nenusirasau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Venecija_ @ 2012 12 13, 15:00)
nenukabin nosies smile.gif paziurek i mano laiminga - nelaiminga grafikeli smile.gif ten juk matosi kad 9 DPO nei vaiduoklio nebuvo o 12 jau kuo aiskiausias teigiamas NT smile.gif
o saves as irgi dar nenurasau gali buti kad mano O ivyko ne 15 o 17 CD smile.gif tada dar per anksti butu kad net ir HCG ka parodytu smile.gif tai as toliau nelaukiu mm smile.gif ir tikiuosi kad esu  nestuke.gif ir tikiu kad tu taip pat  mirksiukas.gif

QUOTE(Secrets @ 2012 12 13, 15:08)
drisciau paneigti si pasakyma, visai normalu, kad nei hcg nei nt nerodo nestumo sitaip anksti  biggrin.gif

visko gali but ,as juk ne medike blush2.gif labai tikiuosi kad sis menuo bus daugumai laimingas nestuke.gif
man antra diena plysta galva.....vakar skaudejo galva neisgeriau vaistu tai p isiskaudejo kad dar siandien skauda doh.gif migrean ytariu turiu doh.gif nemiga kankina ,kazkokie kosmarai sapnuojasi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NikeZ: 13 gruodžio 2012 - 15:21
QUOTE(NikeZ @ 2012 12 12, 21:01)
koks grazus tavo bt  blush2.gif

Ačiū 4u.gif Neramina tik, kad ta temperatūra dienos bėgyje nukrinta g.gif
Nikez, tavo BT irgi gražiai laikosi mirksiukas.gif

QUOTE(Saulė7 @ 2012 12 13, 11:53)
Pasirodau ir as: http://tevu-darzelis...510@121114d110a
Kazkoks keistas sio menesio mano ciklas unsure.gif , mm veluoja, neiskenciau ir pasidariau nt- neigiamas, temperatura syrit truputi pakrito. Tai turbut savaitgali ir mm sulauksiu doh.gif

Hm, neskaityčiau to pakritimu. Linkiu nesulaukti mm mirksiukas.gif

QUOTE(Venecija_ @ 2012 12 13, 12:27)
nieko gero kraujas neparode... bet bus matyt, gal dar truputi per anksti... verysad.gif

Man ir atrodo, kad dar per anksti. Nenukabink nosies smile.gif 4u.gif Kaip ir pati sakei, jei ne šitas ciklas, tai gal naujakas bus audringas biggrin.gif

Sėkmės visoms! 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės smile.gif
grįžtu ir aš pas jus su savo BT
http://tevu-darzelis...419@121119a964c
Papildyta:
QUOTE(Saulė7 @ 2012 12 13, 12:53)
Pasirodau ir as: http://tevu-darzelis...510@121114d110a
Kazkoks keistas sio menesio mano ciklas unsure.gif , mm veluoja, neiskenciau ir pasidariau nt- neigiamas, temperatura syrit truputi pakrito. Tai turbut savaitgali ir mm sulauksiu doh.gif

Labai gražus BT thumbup.gif
Jei šiandien NT rodo tik I, tai dar nereiškia, kad po dienos ar dviejų nerodys II bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamukas84 @ 2012 12 13, 15:33)
Sveikos, mergaitės  smile.gif
grįžtu ir aš pas jus su savo BT
http://tevu-darzelis...419@121119a964c

Gražiai BT laikosi. Nekrisk mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti