Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

Nauji BT namukai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Venecija_ @ 2012 12 14, 09:51)
nu ka tu grazu smile.gif ir toliau taip laikykis smile.gif

nieko nebus ,nes as praeita menesi juk matei iki paskutines dienos laikiausi biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas, 4u.gif
gražių aukštybių pakilusioms 4u.gif
o aš rituosi link mm BT. Mergaitės, ar šioj temutėj kažkuri minėjo, kad jeigu anksti pradeda mausti pilvuką, tai problemos su PRL? Ar aš maišau..? g.gif BP man mm žada 18 dieną, nors realiai bus 1-2 d. anksčiau. O pilvą maudžia jau nuo 12 d. (25 c.d.). Ir tai jau nebe pirmas mėnuo toks. g.gif

Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2012 12 14, 09:30)
Labas rytas,  4u.gif
gražių aukštybių pakilusioms  4u.gif
o aš rituosi link mm BT. Mergaitės, ar šioj temutėj kažkuri minėjo, kad jeigu anksti pradeda mausti pilvuką, tai problemos su PRL? Ar aš maišau..?  g.gif  BP man mm žada 18 dieną, nors realiai bus 1-2 d. anksčiau. O pilvą maudžia jau nuo 12 d. (25 c.d.). Ir tai jau nebe pirmas mėnuo toks. g.gif

Nei tu ritiesi nei ka, dar nedaug ta bt pakrito schmoll.gif O pilvo maudimas manau normalus dalykas ir del to sukti galvos tikrai nereikia schmoll.gif
Atsakyti
pasirodau su BT
dar O nesulaukiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2012 12 14, 09:39)
4u.gif BT 4u.gif laba ryta  4u.gif

PATAISIAU

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2012 12 14, 10:30)
Labas rytas,  4u.gif
gražių aukštybių pakilusioms  4u.gif
o aš rituosi link mm BT. Mergaitės, ar šioj temutėj kažkuri minėjo, kad jeigu anksti pradeda mausti pilvuką, tai problemos su PRL? Ar aš maišau..?  g.gif  BP man mm žada 18 dieną, nors realiai bus 1-2 d. anksčiau. O pilvą maudžia jau nuo 12 d. (25 c.d.). Ir tai jau nebe pirmas mėnuo toks. g.gif

Lalabamba - pilvo maudimas po O yra dėl progesterono. O jo per daug nebūna, net neesant nėštumui. Todėl viskas čia normalu.
O dėl požiūrio, kad jau keliauji link mmm, reikia tave stipriai pabart. Kas per nusteikimas? Kur dingsta tikėjimas, kad ciklas sėkmingas? g.gif Čia tik pasvyravimas! Todėl aukščiau nosį 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iveina: 14 gruodžio 2012 - 10:24
Labas rytas,
mergaitės, gelbėkit!!!! Krentu žemyn!!!! cry.gif

http://tevu-darzelis...419@121119a964c

Tik kažkodėl gerokai anksčiau, nei įprastai... g.gif
Įdomu, ar dar galiu ko nors tikėtis? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamukas84: 14 gruodžio 2012 - 10:29
QUOTE(mamukas84 @ 2012 12 14, 11:28)
Labas rytas,
mergaitės, gelbėkit!!!! Krentu žemyn!!!!  cry.gif
Tik kažkodėl gerokai anksčiau, nei įprastai...  g.gif
Įdomu, ar dar galiu ko nors tikėtis?  g.gif

O kur galima būtų pamatyti Jūsų grafikiuką?

Jau matau. Na 8 CD gali būti implantacinis pakritimas, bet... kaip ir visur rašoma - BT pakritimas 7-9 CD tikrai nereiškia, kad vyksta implantacija. Todėl siųlyčiau nepanikuoti be reikalo ir toliau mėgautis žiema bei rytais matuoti BT smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iveina: 14 gruodžio 2012 - 10:31
QUOTE(Iveina @ 2012 12 14, 11:29)
O kur galima būtų pamatyti Jūsų grafikiuką?

pridėjau rolleyes.gif
Atsakyti
labas rytelis 4u.gif kas laukia jau laimingos ciklo pabaigos nestuke.gif, o kas dar O nesulaukia ax.gif Maniškis http://tevu-darzelis...129@121125911c7 nekantraujantis O biggrin.gif Visoms kantrybės ir vities, kam save iš anksto nurašinėti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Kotytė @ 2012 12 14, 09:52)

ačiū už naują gūžtą wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kotytė @ 2012 12 14, 09:52)

ačiū už naujus namučius clap.gif
Atsakyti