Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

man jau 3 diena BT laikosi 37.0 -37.1, taciau OV turetu buti tik kita savaite. Nieko nebesuprantu cry.gif
Atsakyti
QUOTE(exvaida @ 2012 11 23, 09:42)
man jau 3 diena BT laikosi 37.0 -37.1, taciau OV turetu buti tik kita savaite. Nieko nebesuprantu  cry.gif

o gal gali įmesti savo grafikiuką? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(exvaida @ 2012 11 23, 08:42)
man jau 3 diena BT laikosi 37.0 -37.1, taciau OV turetu buti tik kita savaite. Nieko nebesuprantu  cry.gif

Gal persalus esi, o kelinta tau cd g.gif
Atsakyti
Sveikos... MANO BT , nelabai suprantamas man g.gif Turbut ciklas anovuliacinis..
Atsakyti
Mano BT .
Atsakyti
QUOTE(gedi @ 2012 11 23, 14:39)

gedi, BT tai graži, bet nesinori pasikonsultuot su ginekologe dėl kasdienio tepliojimo? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gedi @ 2012 11 23, 13:39)

jauciu, kad reiks sveikinti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2012 11 23, 14:41)
gedi, BT tai graži, bet nesinori pasikonsultuot su ginekologe dėl kasdienio tepliojimo?  unsure.gif

Mano ciklas po KT nutraukimo, dėl to toks nenormalus, jau 2 mėn. trunka, tad aš ramiai sau laukiu mmm, jau nedaug liko laukt, sekmadienį darysiu NT, bus aišku. Yra man jau buvęs panašus rudas tepliojimas po KT nutraukimo, tad nebėgsiu iškart pas ginę ax.gif

QUOTE(Secrets @ 2012 11 23, 14:41)
jauciu, kad reiks sveikinti  bigsmile.gif

aš taip nemanau schmoll.gif va, jeigu netepliotų, tai kasdien NT daryčiaus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Secrets @ 2012 11 23, 09:28)
Super, taip ir toliau  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Papildyta:

Pas tave labai daug kur netiksli BT,  labai butu sunku isvis ka spresti  mirksiukas.gif

Jei nakti blogiau miegasi, tai visada žymiu, kad buvo trukdžių. Nežinau ar tai tikrai toks trikdis, kad jau nebebūtų galima pasitikėti BT. ax.gif

Na, šiaip ar taip pradėjo teplioti, tad ryt laukiu pakritimo. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Būk_čia: 24 lapkričio 2012 - 00:27
QUOTE(Būk_čia @ 2012 11 24, 00:25)
Jei nakti blogiau miegasi, tai visada žymiu, kad buvo trukdžių. Nežinau ar tai tikrai toks trikdis, kad jau nebebūtų galima pasitikėti BT.  ax.gif

Na, šiaip ar taip pradėjo teplioti, tad ryt laukiu pakritimo.  smile.gif

Na bet jei yra trikdziai, kurie trukdo gerai ir tiksliai matuoti BT, tai ji yra netiksli ir iskraipo visa grafika mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano BT išlieka stabili, rytoj gadinsiu NT, jei nenukris unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(gedi @ 2012 11 24, 09:08)
Mano BT išlieka stabili, rytoj gadinsiu NT, jei nenukris  unsure.gif .

Gadink gadink, vis tiek itariu geras zinias mirksiukas.gif

As pakritau.. nors, aisku, pas mane yra buvus velyva implantacija.. g.gif

http://www.fertility...com/home/282120
Atsakyti