Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(Secrets @ 2012 11 24, 01:32)
Na bet jei yra trikdziai, kurie trukdo gerai ir tiksliai matuoti BT, tai ji yra netiksli ir iskraipo visa grafika  mirksiukas.gif

Na taip, sutinku su tuo. Kažkaip galvojau, kad tokia blogybė kaip prabudimas naktį kelis kartu nėra taip blogai, kaip pamiegojimas vos kelias valandas. blush2.gif

QUOTE(gedi @ 2012 11 24, 10:08)
Mano BT išlieka stabili, rytoj gadinsiu NT, jei nenukris  unsure.gif .

Kaip visada gražu žiūrėti į grafikėlį. Labai įdomu, ką NT parodys. bigsmile.gif

Mano BT jau pakrito, atsirado visi ateinančių mmm požymiai. Bet šį ciklą visiškai nesijaudinu, kad nepavyko. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrajaa_ @ 2012 11 23, 11:37)
Sveikos... MANO BT , nelabai suprantamas man  g.gif  Turbut ciklas anovuliacinis..

Svyravimai tik 0.1 laisnio atmetant ta su trigdziais. tai maau cia viskas normalu, jei pas jus visada tokia auksta BT.

As retai kada pasirodziau pastaraji menesi, vis laukiau pakilimo, lyg jau ir sulaukiau pagaliau
http://www.fertility...com/home/3e5298
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2012 11 24, 10:13)
Svyravimai tik 0.1 laisnio atmetant ta su trigdziais. tai maau cia viskas normalu, jei pas jus visada tokia auksta BT.
As retai kada pasirodziau pastaraji menesi, vis laukiau pakilimo, lyg jau ir sulaukiau pagaliau
http://www.fertility...com/home/3e5298

Na matai nera jei vieno menesio buve,kad taip Ov UZSITESTU... cia siandieninis
BT CIA DAR NUStatyta ,kad ciklas 26 d. kaip ir visus praeitus 3 ciklus... Jau kazkaip baigiu nurasyti si cikla.. unsure.gif
O tu laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Būk_čia @ 2012 11 24, 01:25)
Jei nakti blogiau miegasi, tai visada žymiu, kad buvo trukdžių. Nežinau ar tai tikrai toks trikdis, kad jau nebebūtų galima pasitikėti BT.  ax.gif

Na, šiaip ar taip pradėjo teplioti, tad ryt laukiu pakritimo.  smile.gif

Mano BT ziuriu jokie trikdziai neitakoja biggrin.gif kelis vakarus praeita savaite siek tiek sampano teko ragaut, vakar gal tik apie 2 val. nakties nuejau miegoti, o matavau BT pries 6:00 ryto, BT kaip buvus smile.gif
Rodausi mano BT
Atsakyti
QUOTE(Indrajaa_ @ 2012 11 24, 11:59)
Na matai nera jei vieno menesio buve,kad taip Ov UZSITESTU... cia siandieninis
BT CIA DAR NUStatyta ,kad ciklas 26 d. kaip ir visus praeitus 3 ciklus... Jau kazkaip baigiu nurasyti si cikla..  unsure.gif
O tu laikykis  4u.gif

Na matavot dar ne ilga laika. Kai kazkas nelabai gerai, tai temperatura ima sokciot, va kaip pas mane buvo, po 0.3 laipsnio aukstyn zemyn. Kiek pastebejau tokie paprastai buna anovuliaciniai ciklai kitom. Pas mane jau antras ciklas is 4 kol matuoju, kai taip lempiskai sokineja temperatura ir veluoja ovuliacija, bet vis tiek ivyksta galiausiai. Dziaugiuosi kad matuoju BT, nes jauciu isproteciau nesulaukdama tiek laiko mmm doh.gif

Mano BT irgi pastebejau nelabai kas itakoja. Vienintelis dalykas, tai matavimo laikas, per valanda pakyla apie 0.1 laipsnio. O siaip ir pries nuejima i tuoleta ir po matavau, tai net tokiu atveju nesiskyre temperatyra. Man labai didele beda, kad niekaip negaliu istvert ryte i tuoleta nenuejus, kol pasimatuoju. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious_L: 24 lapkričio 2012 - 22:06
QUOTE(Vicious_L @ 2012 11 24, 23:02)
Mano BT irgi pastebejau nelabai kas itakoja. Vienintelis dalykas, tai matavimo laikas, per valanda pakyla apie 0.1 laipsnio. O siaip ir pries nuejima i tuoleta ir po matavau, tai net tokiu atveju nesiskyre temperatyra. Man labai didele beda, kad niekaip negaliu istvert ryte i tuoleta nenuejus, kol pasimatuoju.  doh.gif

Taip, 1 val. skirtumas ir man kaip pgl vadoveli prideda/atima 0.1 C. O su WC ir man sunku ryte iskenteti, kol matuoju (nes matuoju su elektroniniu termometru, laikau kokia 5-7 min, dar siek tiek po sucypcejimo). Bet kadangi irgi esu paeksiperementavus, kad pries ir po WC temp.ta pati, tai nesikankinu dazniausiai, griztu i lova ir atlieku rytini rituala ax.gif
Atsakyti
Pasirodau su savo BT šiandien 13DPO, NT - neigiamas.
Atsakyti
Pairodau ir aš su savo BT ax.gif
Atsakyti
Mano BT. blink.gif
Pirmą kartą matau savo tokį grafikėlį. Toooks nusiridenimas ir besislapsančios mmm šiandien jau net gąsdina. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gedi @ 2012 11 25, 10:41)

sakiau, kad bus geru ziniu... netikejai, tyliai sveikinu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gedi @ 2012 11 25, 12:41)

sveikinimai gedi bigsmile.gif thumbup.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes... pasirodau savo BT , TIKIUOSI cia pakritimas pries OV,nes vakar pagaliau OV testukas buvo teigiamassss!!! bigsmile.gif
Atsakyti