Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų nėštukių rudeniniai namučiai

QUOTE(Terze @ 2012 11 28, 15:32)
Sveikos,
Esu jau po genetiku ir pati laimingiausia....
Nuostabi N.K. gydytoja, jau minejot apie ja gerus atsiliepimus, as tik antrinu...

dvigubi sveikinimai bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
atbegau cia su tokiu kvailu klausimuku-o cia tiek naujienu,net apsverkiau skaitydama,glostau savo pilvuka ir negaliu patiketi kad vistik tai tiesa......sveikinu mamytes nusispalvinusias-ir kaip fainai vistik iskart tureti porele wub.gif
o mano klausimukas-rusiavau rubelius ka as siuo metu turiu-ir nelabai suprantu ko man dar ir kiek reiks nuo0iki3men....balandi gimimas-sakyciau labiau bodikai turetu ilgom rankovytem eiti-aplamai pirmiems 3 menesiams kiek ju reiktu tureti....?????????? unsure.gif sliauztuku kiek manot reiktu tureti,nesusigaudau visai nieko..... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aster @ 2012 11 28, 16:58)
Nusivesk į Šemetos kursus  bigsmile.gif Sako, po tų kursų daug begemotų drąsos įgyja  lotuliukas.gif

O maniškis begemotas net kursų baidosi swoon.gif
Papildyta:
Terze, kaip faina, porytė wub.gif wub.gif

Sorry,mergaitės, į meetuką nespėju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aushen @ 2012 11 28, 18:19)
atbegau cia su tokiu kvailu klausimuku-o cia tiek naujienu,net apsverkiau skaitydama,glostau savo pilvuka ir negaliu patiketi kad vistik tai tiesa......sveikinu mamytes nusispalvinusias-ir kaip fainai vistik iskart tureti porele wub.gif
o mano klausimukas-rusiavau rubelius ka as siuo metu turiu-ir nelabai suprantu ko man dar ir kiek reiks nuo0iki3men....balandi gimimas-sakyciau labiau bodikai turetu ilgom rankovytem eiti-aplamai pirmiems 3 menesiams kiek ju reiktu tureti....?????????? unsure.gif sliauztuku kiek manot reiktu tureti,nesusigaudau visai nieko..... blush2.gif

Aš tai vadovavausi http://www.tevu-darz...ikio-kraitelis/ , tik pirkau dviejų dydžių - 56 ir 62, pvz, du šliaužtus 56 ir du 62. Vėliau, kai išmatuos mažylę ir bus nors panašiai aišku, kokio ji dydžio, pasipildysiu dar keletu rūbelių.

Prie to paties: kokio dydžio kepurytės reikia tik gimusiam kūdikiui?
Atsakyti
Sveikutes smile.gif

Atleiskit, kad nepasisakiau kad nedalyvausiu, bet tik dabar grizau namo, vis kankinuosi su dantim jau antra diena sian is eiles keliavau pas odontologe... sad.gif

Terze - saunios naujienos, kaip smagu auginsit poryte wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2012 11 28, 15:55)
na del tos iskaitos,na jei as lankysiuos VK ir pas ginekologe kuri priziures mane iki gimdymo ir pas ja gimdysiu tai man ir pas savo valdiska reikia stoti i iskaita?

na del tos nugaros jauciu ir as vargsiu,nes anksciau turejau problemu,kai pardejau sportuoti ir tempimo pratimus daryti tai buvo susitvarke,o dabar matyt vel uzejo.
Na mergaites nepykit ,kad as cia su savo verkslenimais,ziuriu visos taip stipriai laikosi,o as vis trydzioju doh.gif ,na matyt tokia jau esu wub.gif

Del tos iskaitos tai cia jau visos aiskiai nupasakojo kaip ten.
Galetume dar gerai pasigincyti, kas cia is musu labiau tryznioja biggrin.gif
Del nugaros, taip man manksta irgi padejo, bet dabar to nepropaguoju, bet kai truputi bus daugiau laiko, ketinu lankyti mankstas nesciosioms, nes gal bent kiek man pades su nugara rolleyes.gif
As to crinono nenaudoju, naudoju Utrogest, bet man regis ziurint pagal mg ten tas past gaunasi.

Terze
Net su vyru perkalbejom, kad tai yra svajoniu variantas. Nu jau geriau nebegali buti. Didziuliai sveikinimai su tokiomis puikiomis naujienomis 4u.gif
Atsakyti
Terze - sveikinimai su poryte wub.gif

labai gaila, kad man i meeta neisejo atlekti, nu labai labai gaila, bet tikiuosi, jog tai nebuvo paskutinis kartas..
Atsakyti
Sveikos merginos. As siandien po TA noriu prisiduoti. Viskas lyg ir gerai. Taciau gydytoja siuncia i kauna gultis i ligonone stebejimams del gestacinio diabeto. Esu labai nustebusi, juk pas mane cukrus tik 7,9 po gliukozes isgerimo. Kitoms merginoms uztenka tik konsultacijos pas endokrinologa. o cia jau iskart gultis i ligonone. Esu lengvame soke.
Pumpule juk tau uzteko tik tik konsultacijos su gydytoju, nors minejai, kad cukrus pas tave buvo didesnis?
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 11 28, 17:32)
Sveikos,
Nuostabi N.K. gydytoja, jau minejot apie ja gerus atsiliepimus, as tik antrinu...

Pridavem krauja, bet sako, butume zinoje, kad du, butume nesiunte jusu. Nes buvo zmoniu, kad greiciau, mane pirma nusiunte krauja priduot, paskui pas gyd. Pasak gyd. tai labai neinformatyvus tyrimas prie dvynuku. Su vienu vaiku, tai teisingumo tikimybe: 50-65proc. O su dviem, dar mazesne. Klausia, tai darom ta tyrima? Na, jau kraujas priduotas, sakau darom, tai jai turejau prizadeti, jei blogi tyrimai, tai, kad nepergyvensiu. O zymiai tikslesnis tyrimas: duris i pilvuka-ko mes is kart atsisakem.

Paziurejo echo: pirmas berniukas, antra mergyte  wub.gif  wub.gif  abu gulejo graziai profiliu, padare nuotraukytes. Echo nepamate kazkokiu nukrypimu! Nosytes smailios  wub.gif 

Iki vakarinio pasimatymo smile.gif Dabar jau jura iki keliu smile.gif

Terze kaip nuostabu - porytė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sobo @ 2012 11 28, 22:23)
Sveikos merginos. As siandien po TA noriu prisiduoti. Viskas lyg ir gerai. Taciau gydytoja siuncia i kauna gultis i ligonone stebejimams del gestacinio diabeto. Esu labai nustebusi, juk pas mane cukrus tik 7,9 po gliukozes isgerimo. Kitoms merginoms uztenka tik konsultacijos pas endokrinologa. o cia jau iskart gultis i ligonone. Esu lengvame soke.
Pumpule juk tau uzteko tik tik konsultacijos su gydytoju, nors minejai, kad cukrus pas tave buvo didesnis?

Kiek skaiciau Kaune pas juos taip daroma, kad paguldoma i ligonine ir pastebimas tas cukrus... Tai tik labai nepatogu... O is kokio tu miesto? Nes siaip tikrai uztenka tos konsultacijos... Bet kaune ten kazkaip kitaip... Nepergyvenk, daugiau gausi informacijos.

Pamirsau pasakyti, kad rimi dabar 50% nuolaida vandens termometrui skaitmeniniui.. Buvau uzsisakius is kitur, tai spejau dar atsauki smile.gif gal kam pravers...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpule: 28 lapkričio 2012 - 22:29
QUOTE(Pina @ 2012 11 28, 16:54)
Aš tai vadovavausi http://www.tevu-darz...ikio-kraitelis/ , tik pirkau dviejų dydžių - 56 ir 62, pvz, du šliaužtus 56 ir du 62. Vėliau, kai išmatuos mažylę ir bus nors panašiai aišku, kokio ji dydžio, pasipildysiu dar keletu rūbelių.

Prie to paties: kokio dydžio kepurytės reikia tik gimusiam kūdikiui?

dekui pina uz ats..pasiziurejau tai man kiekis toks mazas atrodo-aisku galima prisipirkti ir daugiau,bet teisingai raso paskui net nepasimatuosi....turesim reiskes po keleta daikteliu ir tik spek skalbti bus,vistiek maziuko nelaikysi su tais paciais kad ir svariais jau kelias dienas rubeliais..tai as praktiskai tuos butiniausius kaip ir turiu,belieka pasipuosimui tik wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 11 28, 16:32)
Sveikos,

Pridavem krauja, bet sako, butume zinoje, kad du, butume nesiunte jusu. Nes buvo zmoniu, kad greiciau, mane pirma nusiunte krauja priduot, paskui pas gyd. Pasak gyd. tai labai neinformatyvus tyrimas prie dvynuku. Su vienu vaiku, tai teisingumo tikimybe: 50-65proc. O su dviem, dar mazesne. Klausia, tai darom ta tyrima? Na, jau kraujas priduotas, sakau darom, tai jai turejau prizadeti, jei blogi tyrimai, tai, kad nepergyvensiu. O zymiai tikslesnis tyrimas: duris i pilvuka-ko mes is kart atsisakem.

Paziurejo echo: pirmas berniukas, antra mergyte  wub.gif  wub.gif  abu gulejo graziai profiliu, padare nuotraukytes. Echo nepamate kazkokiu nukrypimu! Nosytes smailios  wub.gif 

Iki vakarinio pasimatymo smile.gif Dabar jau jura iki keliu smile.gif

Terzyt, sveikinu iš visos širdies!!! wub.gif
Atsakyti