Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų nėštukių rudeniniai namučiai

Labas rytas 4u.gif

Pas mus pajuryje siandien pasnigo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2012 11 30, 13:30)
Labas rytas 4u.gif

Pas mus pajuryje siandien pasnigo smile.gif

Jo ir kaip grazu, visai kita nuotaika. Pagaliau su sniegu ateis ir svenciu laukimo dvasia smile.gif
Drovute aciu 4u.gif
Atsakyti
Siemets sventes pagaliau bus tikros sventes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(LediDiDi1 @ 2012 11 30, 01:57)
Labas,  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif ,
truputi isiterpsiu 4u.gif
AK gimdyti galima, bet ne pas O.K. (jei cia Odeta, ji gimdymu nepriima ir AK nedirba). Is savo patirties galiu pasakyti, jei nueisi i RK, ko gero, ten ir gimdysi biggrin.gif . Buvau susitarusi su J is AK pas ji gimdyti, bet del GD papuoliau i RK, nes ketonai buvo pasieke aukstumas ir niekaip nenumusem. Ir taip gavosi, kad dukryte pasauli isvydo ten,

Aciu labai uz informacija!! Reikes kazkaip apsispresti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Drovute @ 2012 11 30, 09:55)
Labas rytas 4u.gif

sobo su dekretu tave!!!  clap.gif  clap.gif  clap.gif

Mergyte_82 manau kad tas plautuku brandinimas nebus labai blogai, juk svarbu, kad leliukas isgyventu, jei jau tektu gimti 4u.gif bet labai linkiu kad islauktumet galo 4u.gif  4u.gif

O ar yra merginu kurios gimdet ar ruosetes gimdyti VGN? kokie atsiliepimai  g.gif  4u.gif
As AK grieztai negimdysiu  schmoll.gif , RK irgi netraukia blush2.gif

Drovut, o kodel AK negimdysi? Mano drauge gimde VGN tai nelabai patenkinta liko, bet jos gimdymas komplikuotas buvo...
Atsakyti
Sveikos wink.gif

Drovute - mano daruge gimde VGN ir liko patenkinta, sake kad geras personalas wink.gif pati gidziau RK ir si karta irgi ten pat gimdysiu tik jau tureciau gimdyti santaruose, man ten laaabai patiko personalas ir dakraru profesjonalumas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2012 11 30, 11:08)
Drovute, Strazdanė juk ten gimdė, jos paklausk  ax.gif

Aciu mirksiukas.gif

Ak gimdyt nenoriu, nes ten mire MB mama, o ir apie naujagimius labai daug buna blogu ziniu, nesenai ten irgi sutraumavo leliuka, MB skaite delfije blush2.gif
RK man nelabai jauki buvo kai LP dariausi ax.gif

VGN pati gimiau biggrin.gif visa pamelus, bet gimiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drovute: 30 lapkričio 2012 - 12:56
QUOTE(Prince @ 2012 11 30, 13:12)
Siemets sventes pagaliau bus tikros sventes wub.gif

Tikra tiesa tavo zodziuose wub.gif
Mums kaip niekad sios sventes nusimato labai ramios, be sveciu...bet neapsakomai laimingos. Ta proga su MB pirksim didele egle biggrin.gif Nera nieko nuostabesnio uz ta maza stebukleli pilvelyje, tai tikrai geriausia gyvenimo dovana wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vilciukas11 @ 2012 11 30, 14:05)
Tikra tiesa tavo zodziuose  wub.gif
Mums kaip niekad sios sventes nusimato labai ramios, be sveciu...bet neapsakomai laimingos. Ta proga su MB pirksim didele egle  biggrin.gif Nera nieko nuostabesnio uz ta maza stebukleli pilvelyje, tai tikrai geriausia gyvenimo dovana  wub.gif

sventes tikrai bus ypatingos....Mes, pamenu, pernei metais buvom jau su pilvuku, laimes pilnos kelnes biggrin.gif Siemet tas "pilvukas" jau tikriausiai bandys ta egle "nuskint" arba bent jau zaislus nuraskyt biggrin.gif

Laba diena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilciukas11 @ 2012 11 30, 13:05)
Tikra tiesa tavo zodziuose  wub.gif
Mums kaip niekad sios sventes nusimato labai ramios, be sveciu...bet neapsakomai laimingos. Ta proga su MB pirksim didele egle  biggrin.gif Nera nieko nuostabesnio uz ta maza stebukleli pilvelyje, tai tikrai geriausia gyvenimo dovana  wub.gif

tiesa,
Kaip jautiesi?mes su tavimi savaite ir 1 diena skiriames 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Prince: 30 lapkričio 2012 - 13:31
sobo su dekretinem thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Beta1 @ 2012 11 30, 12:18)
sventes tikrai bus ypatingos....Mes, pamenu, pernei metais buvom jau su pilvuku, laimes pilnos kelnes  biggrin.gif Siemet tas "pilvukas" jau tikriausiai bandys ta egle "nuskint" arba bent jau zaislus nuraskyt  biggrin.gif

Laba diena  4u.gif

wub.gif kazkaip jau ir man siais metais norisi tikros eglutes.....ir sventines nuotaikos kitokios nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
Merginos, ir as apie tikra eglute jau pasvajoju smile.gif wub.gif

Mano ausys jau visa savaite uzgultos, jauciuosi lyg po vandeniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Drovute @ 2012 11 30, 12:53)
apie naujagimius labai daug buna blogu ziniu

jokio blogo žodžio negaliu pasakyt apie naujagimių skyriaus personalą schmoll.gif visos seselės (buvom tris pamainas) padėjo, kiek prašėm, atsakė, kiek klausėm.. o kai sūnelis pametė 400 gr, kas jam buvo ribų riba, ir buvau labai susirūpinus dėl to, viena seselė neprašyta atnešė į palatą svarstykles, kad galėčiau stebėti svorį prieš valgį ir po jo, kad žinočiau, kiek suvalgė. ją taip pat sutikom poliklinikoj, kai buvom, atpažino, palinkėjo visko gražaus smile.gif

kas nustebino, kad mamos (ir tėčiai) šniūrais eidavo į postą mišinuko unsure.gif toks jausmas buvo, kad aš čia viena "kankinuosi" su savo papais, spėneliais ir priešpieniu..
ir dar nustebau, kad visos buvusios neštukės vaikščiojo "išvirtusiais" pilvukais.. aš kai pažiūrėjau po gimdymo į savo pilvą, tai kaip mat nubėgau juostos pasiimt, susiveržiau.. tai dabar nieks nepasakytų, kad pagimdžiau prieš savaitę ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 30 lapkričio 2012 - 15:40