Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų nėštukių rudeniniai namučiai

QUOTE(Beta1 @ 2012 12 01, 16:22)
Zuzla, grazi istorija  wub.gif Smagu, kad viskas taip sklandziai  4u.gif
Tai cia ir neina kalba apie maitinima misiniu  schmoll.gif esme ta, kad net ir MP gaves is paprasto butelio vaikas paskui neims (.).Yra, pasitaiko, kuriem dzin, bet daugiausia tai jiem ne dzin, nes ant (.) reikia dirbti, o is butelio maistas pats bega.Uztat ir sakau, kad Medelos buteliai yra tie, is kuriu paprastai nebega.Ir nesvarbu ka ten ipilsi, misini ar MP  mirksiukas.gif

Ai, šitkaip bigsmile.gif Tokie mažučiai, o kokie gudručiai wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pina @ 2012 12 01, 20:43)
Ai, šitkaip  bigsmile.gif Tokie mažučiai, o kokie gudručiai  wub.gif  biggrin.gif

Ne durni ne durni jie biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes

nors mano ir misinuko gavo ligonineje is paprasto buteliuko taciau aciu D noriai eme (.)(.) ir joks buteliukas ju neatstojo biggrin.gif
taciau kiekvienas vaikas skirtinagas ir yra toliu kurie paragave buteliuko nenori zisti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irute1984: 01 gruodžio 2012 - 20:43
Labas vakaras,nors tuoj ir laba naktis smile.gif
Nors ir labai retai cia rasau(su nostalgija prisimenu pirma nestuma,kai prisijungdavau beveik kasdien), Rota mano gimdymo data birzelio 10.
Beta1 sveikinu su nestuke.gif Lengvo nesiojimo,nors ir rasei,kad pykina mirksiukas.gif
Lietuvakaip smagu,kad ir jums naturaliai pavyko wub.gif
Irute1982 smagu vel matyti nestuke.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(irute1984 @ 2012 12 01, 20:42)
Sveikutes

nors mano ir misinuko gavo ligonineje is paprasto buteliuko taciau aciu D noriai eme (.)(.) ir joks buteliukas ju neatstojo biggrin.gif
taciau kiekvienas vaikas skirtinagas ir yra toliu kurie paragave buteliuko nenori zisti...

Manoji ligonineje taip pat viena karta gavo misinuko ir po to eme krutine,bet po 3 sav.paaiskejo,kad nukrito 300g nuo gimimo svorio.Tai ir toliau maitinau krutimi,bet ir misinuku primaitindavau verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juroszuvedra: 01 gruodžio 2012 - 23:35
Labas rytas mergytes!!!

Kaip jums savaitgaliukas bega? Ka gero veikinejat? Jau gruodis, jau tuoj kaledos, sunku patiketi..,
Mes tai si savaitgali šemetos kursuose visa sedim, tai pirma diena so so, bet tikiuosi daug geresnes siandien... Na tiem kursams gero update reikia smile.gif Tik aisku labai pavargstu...visa diena taip...

Zuzla nuostabi gimdymo istorija, tokia informayvi, dabar kos kaip niekad mums idomios, juk neuzkalnu ir mums jau patirti si stebukleli...
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 12 01, 15:55)
o paskui jau mums ne tas galvoj bebuvo..

wub.gif labai grazi istorija.
Nuosirdziausi sveikinimai Jusu seimai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Beta1 @ 2012 11 30, 23:15)
As tavo vietoj nusipirkciau Medelos buteliuka, jeigu kartais jo prireiktu.

Beta ar gali daugiau papasakoti apie buteliuka, ar nuoroda kokia ikelti blush2.gif nes pagooglinus neradau verysad.gif schmoll.gif o man labai aktualu, reikes kartais isbegti is namu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 12 01, 14:55)
lapkričio 22-os

super istorija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 12 01, 14:55)
lapkričio 22-os

wub.gif taip susiraudinau
QUOTE(vilciukas11 @ 2012 12 01, 18:11)
Normaliai, dabar jau lyg ir maziau pilva maudzia, o siaip tai niekas nepasikeite. Kaip tau, nepradejo pykinti?
[b]

Na ne dar nepykina biggrin.gif ,antradieni pas gydytoja ,laukiu nesulaukiu
Atsakyti
gal galit pasakyt kur paskaityt Zuzlos gimdymo istorija, nerandu kur o labai noriu paskaityt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olson @ 2012 12 02, 11:20)
gal galit pasakyt kur paskaityt Zuzlos gimdymo istorija, nerandu kur o labai noriu paskaityt  bigsmile.gif

atgal puslapi atversk 35
Atsakyti
Zuzla - labai aciu, kad pasidalinai savo gimdymo istorija! wub.gif
Aukit stipruciai!

QUOTE(Mergyte_82 @ 2012 11 30, 19:37)

Terze, jau apsipratai su porele  wub.gif Ar kartojosi judesiukai?

Apsipratau ir pripratau, esu visa isimylejusi wub.gif wub.gif Ne, judesiukai nesikartoja... Gal ten ir nebuvo judesiukas?O zarnokai kokie pajudejo....

Kaip tavo sveikata? Ar jautiesi kazkaip kitaip po suleistu vaistu? Gulek gulek gulek.... ir ilsekis...

QUOTE(Beta1 @ 2012 11 30, 22:29)
Grizau ka tik is pardes.Isejau pirkti silkes, o grizau su pyrageliais  cool.gif

lotuliukas.gif O pyrageliai gal su silke? smile.gif

QUOTE(Pumpule @ 2012 12 02, 08:33)

Mes tai si savaitgali šemetos kursuose visa sedim, tai pirma diena so so, bet tikiuosi daug geresnes siandien... Na tiem kursams gero update reikia smile.gif  Tik aisku labai pavargstu...visa diena taip...

Stiprybes tau isbuti, ir labai laukiam griztant taves su ispudziais!

Aster - As klausinejau per meeta, nes rupi man 4u.gif O manes dar nelabai ir yra ko klausineti smile.gif

Mes vakar buvom pas uosvius pietu, grizau visa issiputus smile.gif

Del kursu, as girdejau, kad zindymo kursai kazkur centre yra labai geri.. Ar kam teko buti? Tiesa, sianakt sapnavau, kad mano vienas papukas toks didelis, grazus, o kitas kaip spyga blink.gif biggrin.gif

Gero sekmadienio visoms ir sveikateles!
Atsakyti
ačiū, mergaitės 4u.gif
Atsakyti