Merginos, man nuo pyragu uzsilike paziurejau dar gal 3 kg dziovintu vaisiu, kompotui kai ir perdaug... Nori dar ka iskept o kazkaip nerandu, kad butu skanus pyragelis jau dabar iskepus ir kad nereiktumirkyt ar laistyt alkoholy..... Gal ka patarsit?
Sveikos!
Merginos, man nuo pyragu uzsilike paziurejau dar gal 3 kg dziovintu vaisiu, kompotui kai ir perdaug... Nori dar ka iskept o kazkaip nerandu, kad butu skanus pyragelis jau dabar iskepus ir kad nereiktumirkyt ar laistyt alkoholy..... Gal ka patarsit?
Prisiziurejau grozybiu ir nusprendziau pabandyt roges sumeistraut. Aisku man dar toli iki Sarah- rogiu, bet namiskiai manau bus patenkinti 
[attachmentid=225890]
[attachmentid=225890]
Šiandien Senukuose Vilniuje, Žirmūnuose, pirkau konditerinius vienkartinius maišelius dekoravimui - 100 vnt kainavo 20 Lt, šiandien 30% nuolaidą pritaikius gavosi apie 13 litų. Puikiai tinka dekoruoti meduolius (tortų rimtam dekoravimui gal mažoki jie, telpa 0,4 litro).
Sudėti prie visokių folijų, kepimo popierių etc.
Gal kam pravers
Gal kam pravers
QUOTE(Palmadi @ 2012 12 12, 11:27)
Sveikos!
Merginos, man nuo pyragu uzsilike paziurejau dar gal 3 kg dziovintu vaisiu,
Merginos, man nuo pyragu uzsilike paziurejau dar gal 3 kg dziovintu vaisiu,
jau galvojau po 3 kg rašysi užsilikę 3 kg riebaliukų
QUOTE(jurga11 @ 2012 12 12, 13:05)
Šiandien Senukuose Vilniuje, Žirmūnuose, pirkau konditerinius vienkartinius maišelius dekoravimui - 100 vnt kainavo 20 Lt, šiandien 30% nuolaidą pritaikius gavosi apie 13 litų. Puikiai tinka dekoruoti meduolius (tortų rimtam dekoravimui gal mažoki jie, telpa 0,4 litro).
Gal kam pravers
Gal kam pravers
nu tu auksas, kad priminei apie nuolaidą senukuose
Sarah-, fantastiski tavo darbeliai
labai patiko ideja su sirdim
nusikopinsiu kitiems metams
siemet uzteks jau ir rogiu
dickis dar daugiabucio nori, tai gal bandysiu, jei mazius leis:)
QUOTE(Tomienė @ 2012 12 12, 12:21)
QUOTE(Palmadi @ 2012 12 12, 14:50)
aš tai paslėpiau svarstykles iki kokio vasario mėnesio
QUOTE(ausrele @ 2012 12 11, 10:52)
Dėkui
O kaip skonis, nenukentės kaži?? Nebus per kieti vaisiai? Gal vandenyje išmirkyti? 
Netiesa, kad alkoholis negaruoja
Jei manote, kad šis pyrgas priskiriamas N14 kategorijai, geriau jo nekepkite visai, nes be brendžiuko neišgausite nepakartojamo skonio (bent jau man
Mano vyras kai pamate Sarah- namukus tai sako: iskepk ir man toki, su atidarytom durim ir,kad is kamino ruktu
Atejau, pamaciau sarah- darbus, pamirsau ir ka pasakyti, ir ko paklausti norejau
Nu pasakiskai grazu.
Siandien kepiau cipsiuko meduolius - skanu, bet su tesla as nesusidraugavau. Per daug trapi, kas trecia meduoli reikedavo perdaryti nes perkeliant i skarda suluzdavo.
Gal kartais kas turit svedisku sausainiu pepparkakkor recepta? Patikrinta, kad tikrai gautusi traskus plonyciai
Beje, sarah-, atsiprasau, jei praleidau, bet pagal koki recepta kepate meduolius jus? Atrodo labai grazios konsistencijos
Siandien kepiau cipsiuko meduolius - skanu, bet su tesla as nesusidraugavau. Per daug trapi, kas trecia meduoli reikedavo perdaryti nes perkeliant i skarda suluzdavo.
Gal kartais kas turit svedisku sausainiu pepparkakkor recepta? Patikrinta, kad tikrai gautusi traskus plonyciai
Beje, sarah-, atsiprasau, jei praleidau, bet pagal koki recepta kepate meduolius jus? Atrodo labai grazios konsistencijos