na aš kočioju storiau, nežinau išmatavimų, bet tiek daug neišeina..man norisi, kad jie tokie meduoliški būtų, stori..
bet kiekvienąkart gaila, kad mažai išeina, nes be galo skanūs..nors šiemet pagadinau skonį su anyžium..sakiau, daugiau gyvenime nedėsiu..
nors, danams pats tas..
Turiu išsikepusi meduolių pagal Cipciuko receptą, jei dabar supakuosiu į dovaninius maišelius, ir aišku bus teikiami per Kalėdas, nieko jiems nenutiks, per daug nesuminkštės/nesukietės?
QUOTE(Bonpari @ 2012 12 20, 21:48)
Turiu išsikepusi meduolių pagal Cipciuko receptą, jei dabar supakuosiu į dovaninius maišelius, ir aišku bus teikiami per Kalėdas, nieko jiems nenutiks, per daug nesuminkštės/nesukietės? 
Tikrai nieko nenutiks
Kalėdinis namukas
Kiek puikiu egliu pas poniajurate priaugo 
ir namelis simpatiskas
ziemiskas labai
ir namelis simpatiskas
Sveikos kepejeles. Kokiu cia groziu prisiziurejau
QUOTE(Ilgakoja @ 2012 12 21, 20:27)
Sveikos kepejeles. Kokiu cia groziu prisiziurejau
Uzsimaisiau meduolius guminius pagal Cypciuko recepta, sakykit ar jum irgi gavosi tokia lipni ta tesla??
Dadejau net miltu daugiau nei parasyta, bet vistiek limpa
Dejau sviesta vietoj riebalu, ar nepadariau klaidos? Aciu
Linksmu svenciu visom

aš irgi vakar kepiau šiuos meduoliukus, bet nors parašyta, kad iškart kočioti man būtų reikėję gerokai daugiau miltų, todėl įdėjau 1val. į šaldytuvą ir po to labai gerai kočiojosi ir nebelipo.
Aš noriu paklausti dėl glajaus. Dėjau vieną baltymą ir apie 5 šaukštus cukraus pudros. Palikau per naktį ant spintelės, bet tas glajus man vistiek dar limpa. Ar taip turi būti ar jis pilnai sukietėti turi (kaip pvz.vien su pudra ir cirtina)? Gal per mažai pudros buvo? O gal reiktų truputį pakaitint ant meduolių uždėjus?
Na ka-as ir namus jau kvepinu Kaledom ir po truputi ruosiuos dovanom..
Sita dovanele nesiu vieniem kaimynams airiams susipazinimui,nes visai neseniai isikelem salia i savo namus
Sita dovanele nesiu vieniem kaimynams airiams susipazinimui,nes visai neseniai isikelem salia i savo namus
QUOTE(Divia @ 2012 12 21, 22:32)
labai labai patinka! kaimynai turetu apake likti