
Skanūs tiek šilti, tiek šalti.
Malta vištiena (faršas) 500 gr.
Kiaušinis 1 vnt.
Džiuvėsėliai 2 saujos
Sojų padažas
Aitrioji paprika, maltas imbieras
Sezamo sėklų apvoliojimui
Aliejaus kepimui
Į maltą vištieną įmuškite kiaušinį, įpilkite sojų padažo ir suberkite nurodytus prieskonius. Paminkykite ir suberkite džiuvėsėlius. Dar kartą perminkykite faršo masę.
Drėgnomis rankomis (masė labai lipni) formuokite kamuoliukus ir apvoliokite juos sezamo sėklose. Apvoliotus dėkite į keptuvėje įkaitintą aliejų. Aliejaus pilkite šiek tiek daugiau nei įprastai kepant, bet ne tiek, kad kamuoliukai jame plaukiotų. Kepkite ant vidutinės ugnies, vartydami, kol gražiai apskrus.
http://tingiojikiaul...zkandziams.html