QUOTE(jurmarta @ 2012 11 29, 16:57)
Nu negali taip but!neatitikciau visu standartu,kad 10 dpo jau rodo ir NT ir HcG
...turejau siandien toki NT neaisku,gal 25 jautrumo,na toks tipo rodo,kai mm jau veluoja...pasidairiau-nieko pamirsau,po kurio laiko atsirado toks antros juosteles konturas,nu bet brokuotas kazkoks maksiminis tiesiog seseliuoja ir tiek...NU NEGALI TO BUT!per velu implantuotis 12 DPI....nors pas mane niekas gyvenime nevyksta kaip pas visus normalius zmones..ir vyro buvusio meiluzes skambina,ir jaunystes meile po 20 metu pradejo skambinet,kaip manes pasiilgo,gal ir organizme kazkokie iskrypimai dedas 

nu gali. Esu skaiciusi, kad 12 dpi yra veliausia implantacija. tikrai esu. kaip ir kad buna 7 dpi kad impantuojasi. Nu pabandyk maximini evitest nusipirkti. didesneje maximoje, kur higienos prekes ir prezervatyvai, ten yra. Evitestai nevaiduokliuoja be reikalo ir nera jokiu "juosteliu vietu". Davaj, gadink ir rodyk mums. Be to - juk esi "ne kaip visi"

cha, o tai 20 metu nesiilgo?

QUOTE(Jautruolė @ 2012 11 29, 16:58)
Aha, aš irgi supratau tik vėliau ką reiškia būti ištekėjusiai
Bjauriausia yra neišvengiamas bendravimas su jo gimine, besikišančia seserim
Maide> kaip tavo mokslai, ar jau kremti knygas?
Jetau jetau, kai pagalvoju apie mokslus, net šiurpas nukrečia 
Jurmarta> vien dėl to, jog pas tave viskas kitaip nei pas kitus būtinai kartokis HCG, a vdrug?
Būsi pralaužusi ledus ir nokautavusi Ledo karalienę 

Maide> kaip tavo mokslai, ar jau kremti knygas?

Jurmarta> vien dėl to, jog pas tave viskas kitaip nei pas kitus būtinai kartokis HCG, a vdrug?

Man siuo klausimu pasisektu

Aciu. Normaliai, ryt gausiu savo 1200 puslapiu konspekta ir sedesiu iki antradienio uzsikasus. 12 dalyku islaikyti per 3 valandas. Vakar karaoke dainavau.
Cia butu tikras nokautas. Absoliutus.
Papildyta:
QUOTE(,,Selina'',2012 11 29, 17:02)
Nu bly, jeigu seseliuoja, tai kodel negali but. Nesamone, kad negali. Gali, nu nejau taip sunku jau patiket. Kartok rytoj vel testuka. Juk is nieko nebuna vaiduokliu..... 

Uoj, patikek, kaip ne is nieko buna tu vaiduokliu. Eurovaistines arba dBest firmos nuperki ir turi vaiduokli. Tik reikia moketi atskirti, ar tas vaiduoklis ar ruzavas ar bespalvis. Jeigu ruzavas, tai yra kontaktas.