Įkraunama...
Įkraunama...

Taip IUI ir IVF... Tirpdom Ledo Karalienę

QUOTE(jurmarta @ 2012 11 29, 16:57)
Nu negali taip but!neatitikciau visu standartu,kad 10 dpo jau rodo ir NT ir HcG biggrin.gif ...turejau siandien toki NT neaisku,gal 25 jautrumo,na toks tipo rodo,kai mm jau veluoja...pasidairiau-nieko pamirsau,po kurio laiko atsirado toks antros juosteles konturas,nu bet brokuotas kazkoks maksiminis tiesiog seseliuoja ir tiek...NU NEGALI TO BUT!per velu implantuotis 12 DPI....nors pas mane niekas gyvenime nevyksta kaip pas visus normalius zmones..ir vyro buvusio meiluzes skambina,ir jaunystes meile po 20 metu pradejo skambinet,kaip manes pasiilgo,gal ir organizme kazkokie iskrypimai dedas biggrin.gif

nu gali. Esu skaiciusi, kad 12 dpi yra veliausia implantacija. tikrai esu. kaip ir kad buna 7 dpi kad impantuojasi. Nu pabandyk maximini evitest nusipirkti. didesneje maximoje, kur higienos prekes ir prezervatyvai, ten yra. Evitestai nevaiduokliuoja be reikalo ir nera jokiu "juosteliu vietu". Davaj, gadink ir rodyk mums. Be to - juk esi "ne kaip visi" smile.gif ir gali, gali buti.
cha, o tai 20 metu nesiilgo? biggrin.gif

QUOTE(Jautruolė @ 2012 11 29, 16:58)
Aha, aš irgi supratau tik vėliau ką reiškia būti ištekėjusiai tongue.gif Bjauriausia yra neišvengiamas bendravimas su jo gimine, besikišančia seserim  sad.gif

Maide> kaip tavo mokslai, ar jau kremti knygas? mirksiukas.gif Jetau jetau, kai pagalvoju apie mokslus, net šiurpas nukrečia schmoll.gif

Jurmarta> vien dėl to, jog pas tave viskas kitaip nei pas kitus būtinai kartokis HCG, a vdrug? blush2.gif Būsi pralaužusi ledus ir nokautavusi Ledo karalienę mirksiukas.gif

Man siuo klausimu pasisektu wink.gif vyro mama - a.a., sesuo kitoje salyje, o tevas - kaime gyvena. Tai man su vyro gimine problemu nebutu.

Aciu. Normaliai, ryt gausiu savo 1200 puslapiu konspekta ir sedesiu iki antradienio uzsikasus. 12 dalyku islaikyti per 3 valandas. Vakar karaoke dainavau.

Cia butu tikras nokautas. Absoliutus.

Papildyta:
QUOTE(,,Selina'',2012 11 29, 17:02)
Nu bly, jeigu seseliuoja, tai kodel negali but. Nesamone, kad negali. Gali, nu nejau taip sunku jau patiket. Kartok rytoj vel testuka. Juk is nieko nebuna vaiduokliu..... doh.gif

Uoj, patikek, kaip ne is nieko buna tu vaiduokliu. Eurovaistines arba dBest firmos nuperki ir turi vaiduokli. Tik reikia moketi atskirti, ar tas vaiduoklis ar ruzavas ar bespalvis. Jeigu ruzavas, tai yra kontaktas.
Atsakyti
QUOTE(DruiDe @ 2012 11 29, 16:24)
Na esu ziauriai uzdara ta tema, pilnai atsiskleidziu tik SM  blush2.gif
NT arba HCG staigiai  bigsmile.gif

O aš kažkaip drąsiai šneku apie tai rolleyes.gif Keista, nes šiaip nesu linkusi labai atvirauti, bet šia tema atvirai galiu kalbėti. Gal tokiu būdu "numetu" susikaupusią įtampą... Žinoma, nebūna, kad prieinu prie žmogaus ir sakau "Labas. Žinai, aš turiu vaisingumo broblemų" lotuliukas.gif Bet jei jau pokalbis pakrypsta į tą pusę, galiu atvirai pasisakyti apie savo "būklę" ir planus.. mirksiukas.gif

Mes kažkaip iš MV draugų rato sulaukiame didelio moralinio palaikymo, jie irgi praneša visas naujienas, ką kur girdėjo.. thumbup.gif net iš finansinės pusės tikriausiai visi pasisiūlė pagelbėt ax.gif Nors tarpusavy pinigų vieni kitiems neskolina (toks nerašytas susitarimas jų tarpe yra)...

Ech.. o aš labai džiaugiuosi, kad ištekėjau.. thumbup.gif Labai smarkiai tam priešinausi, bet MB nusitempė prie altoriaus po 7 metų bendro gyvenimo blush2.gif Ir galiu padrąsinti kitas mergaites, kad bent jau mano atveju, tarpusavio santykiai yra tokie geri, kaip niekada iki šiol wub.gif Žodžiu, aš esu UŽ santuoką.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jautruolė @ 2012 11 29, 11:43)
Net nežinau kaip kartais jūsų berniuką vadinti- zuzliuku ar D.C.? blush2.gif Kaip mamytė leidžia? mirksiukas.gif

kaip tetoms patogu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(DATTA @ 2012 11 29, 16:16)
Ech.. o aš labai džiaugiuosi, kad ištekėjau..  thumbup.gif
tarpusavio santykiai yra tokie geri, kaip niekada iki šiol  wub.gif Žodžiu, aš esu UŽ santuoką..  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif mūsų atveju santuoka irgi tik pagerino santykius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(,,Selina'',2012 11 29, 17:02)
Nu bly, jeigu seseliuoja, tai kodel negali but. Nesamone, kad negali. Gali, nu nejau taip sunku jau patiket. Kartok rytoj vel testuka. Juk is nieko nebuna vaiduokliu..... doh.gif

Buna,Selina,oi kaip buna! verysad.gif kiek as jau tokiu seseliu maciau!o man,kaip isgerianciai per diena tris litrus vandens,tai isvis neaisku,ar testas ka nors parodytu-skiesta labai merga esu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(DATTA @ 2012 11 29, 17:16)
O aš kažkaip drąsiai šneku apie tai  rolleyes.gif  Keista, nes šiaip nesu linkusi labai atvirauti, bet šia tema atvirai galiu kalbėti. Gal tokiu būdu "numetu" susikaupusią įtampą... Žinoma, nebūna, kad prieinu prie žmogaus ir sakau "Labas. Žinai, aš turiu vaisingumo broblemų"  lotuliukas.gif  Bet jei jau pokalbis pakrypsta į tą pusę, galiu atvirai pasisakyti apie savo "būklę" ir planus..  mirksiukas.gif

Ech.. o aš labai džiaugiuosi, kad ištekėjau..  thumbup.gif Labai smarkiai tam priešinausi, bet MB nusitempė prie altoriaus po 7 metų bendro gyvenimo  blush2.gif Ir galiu padrąsinti kitas mergaites, kad bent jau mano atveju, tarpusavio santykiai yra tokie geri, kaip niekada iki šiol  wub.gif Žodžiu, aš esu UŽ santuoką..  mirksiukas.gif
pas mus irgi visi zino, kad naturaliai susilaukti vaiku negalime, bet kadangi visi aplinkui turi saugotis, kad netycia nepastotu dar karta, tai jiems mazai suprantama, o jau dometis ta tema tai isviso nesidomi niekas.

Na, kadangi as dar niekada netekejau, tai negaliu pasakyti, ar as UZ ar PRIES santuoka. Aisku, visada galima issiskirti, nu bet tada kam tuoktis, jeigu tokios mintys..
QUOTE(jurmarta @ 2012 11 29, 17:32)
Buna,Selina,oi kaip buna! verysad.gif kiek as jau tokiu seseliu maciau!o man,kaip isgerianciai per diena tris litrus vandens,tai isvis neaisku,ar testas ka nors parodytu-skiesta labai merga esu  biggrin.gif
tai rytinio slapimo issaugok. ir pasidaryk ryt su rytiniu. (nors as pvz per nakti irgi 1,5 litro vandens isgeriu).

Zodziu. Papasakosiu pora realiu anekdotu is vakar dienos.
Visi cia ruosiasi pasaulio pabaigai 21.12. Susiperka zvakes (ju nebera parduotuvese), konservus ir vietas bunkeryje. Vyrams 10 tukst doleriu, moterims - 7 tukst dol. Visi apimti panikos ir sventai tiki, kad viskas taip ir bus kaip pranasaujama. (O ar jus irgi i el.pasta gaunate tas pranasystes? kad 2 menesius nebus sviesos, kad kazka nereikia panikuoti? scare.gif )
Vakar su draugemis ejome i darzeli pasiimti vaikus, o po to cia priimta visoms kartu po darzelio pastoveti lauke, atsigerti alaus/brendzio kol vaikai aplink begioja. Tai viena mama mokina savo sunu rieduciais vazinetis ir sako, kad niekaip neranda laiko nuvaziuoti i turgu nupirkti vaikui zieminiu batu. O mano drauge ir sako - o kam? juk jis dar rieduciu nesunesiojo laugh.gif
Eina teismas. Teitejas klausia: vardas? -Adam Teisejas: -pavarde? -Rabinovic Kur gyvenate? -Odesoje. -Kuo dirbate? -Verciuosi smulkia prekyba. -Tikejimas? -Gerbiamas teisejau, mano vardas Adam, pavarde - Rabinovich, as gyvenu Odesoje ir verciuosi smulkia prekyba. Kaip jus manote, kokio as tikejimo? Budistas?

Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 11 29, 17:59)
pas mus irgi visi zino, kad naturaliai susilaukti vaiku negalime, bet kadangi visi aplinkui turi saugotis, kad netycia nepastotu dar karta, tai jiems mazai suprantama, o jau dometis ta tema tai isviso nesidomi niekas.

Na, kadangi as dar niekada netekejau, tai negaliu pasakyti, ar as UZ ar PRIES santuoka. Aisku, visada galima issiskirti, nu bet tada kam tuoktis, jeigu tokios mintys..
tai rytinio slapimo issaugok. ir pasidaryk ryt su rytiniu. (nors as pvz per nakti irgi 1,5 litro vandens isgeriu).

Visi cia ruosiasi pasaulio pabaigai 21.12. Susiperka zvakes (ju nebera parduotuvese), konservus ir vietas bunkeryje. Vyrams 10 tukst doleriu, moterims - 7 tukst dol. Visi apimti panikos ir sventai tiki, kad viskas taip ir bus kaip pranasaujama. (O ar jus irgi i el.pasta gaunate tas pranasystes? kad 2 menesius nebus sviesos, kad kazka nereikia panikuoti? scare.gif )
Vakar su draugemis ejome i darzeli pasiimti vaikus, o po to cia priimta visoms kartu po darzelio pastoveti lauke, atsigerti alaus/brendzio kol vaikai aplink begioja. Tai viena mama mokina savo sunu rieduciais vazinetis ir sako, kad niekaip neranda laiko nuvaziuoti i turgu nupirkti vaikui zieminiu batu. O mano drauge ir sako - o kam? juk jis dar rieduciu nesunesiojo laugh.gif
Eina teismas. Teitejas klausia: vardas? -Adam Teisejas: -pavarde? -Rabinovic Kur gyvenate? -Odesoje. -Kuo dirbate? -Verciuosi smulkia prekyba. -Tikejimas? -Gerbiamas teisejau, mano vardas Adam, pavarde - Rabinovich, as gyvenu Odesoje ir verciuosi smulkia prekyba. Kaip jus manote, kokio as tikejimo? Budistas?

lotuliukas.gif
Atsakyti
Viskas. Luzau. lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
sveikos primsit i savo buri
apie ka pliurpiate?
Atsakyti
Palinksminsiu truputi jus:

-Mieloji, as pavadinau musu sunu Leksusu.
-Tu debilas?
-uztat dabar musu seimoje yra leksusas.
-Ir debilas.

Moteru istatymas: jeigu siandien as be nuotaikos, as sugadinsiu ja visiems.

Vyrai tyli, nes vadovaujasi dviems principais:
1.viskas ir taip aisku, ka cia kalbeti.
2.ka cia kalbeti, jeigu niekas neaisku.

-Mano vardas Sasha.
-labai malonu.
-neilgam.

-Tu toks protingas, tu toks sumanus, su tavimi taip idomu, taip idomu visada!
-Nu normalus as, paprastas. Tiesiog tu durna!

Biologijos mokytoja visa pamoka bande irodyti moksleiviams, kad jaguaras - tai gyvunas.

Eile prie agurku:
1 moteris: man ilgesni!
2 moteris: man su guziukais!
3 moteris: man tas pats, man salotoms.

Padekite! Mano drauge apsiruke. Ji sedo i skalbenke ir isvaziao. As galeciau ja pasivyti su siurbliu, bet neturiu teisiu!

Oooo, tas laimingas gyvenimo momentas, kai susipazisti su zmogumi ir dar nezinai koks jis mukelis..

Pinigu, kuriuos as uzsidirbau man uzteks iki gyvenimo pabaigos, jeigu as numirsiu siandien 15.00 val.

Sedejo balkone dvi mergaites, viena gera, kita bloga ir mete ant praeiviu kiausinius. Geroji pataike 5 kartus, o blogoji - tik 2. Todel, kad geris visada laimi pries blogi.

Moteru logika sukurta tam, kad nustebtu vyru psichika.
Papildyta:
QUOTE(simpatuke87 @ 2012 11 29, 20:22)
sveikos primsit i savo buri
apie ka pliurpiate?

sveika. galim priimti. pasakok - kodel cia, kas kaip kiek laiko ir kaip pirmas atsirado?

sian pliurpiam apie nieka. Kaip ir visada, siaip.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 11 29, 19:32)
Palinksminsiu truputi jus:

-Mieloji, as pavadinau musu sunu Leksusu.
-Tu debilas?
-uztat dabar musu seimoje yra leksusas.
-Ir debilas.

Moteru istatymas: jeigu siandien as be nuotaikos, as sugadinsiu ja visiems.

Vyrai tyli, nes vadovaujasi dviems principais:
1.viskas ir taip aisku, ka cia kalbeti.
2.ka cia kalbeti, jeigu niekas neaisku.

-Mano vardas Sasha.
-labai malonu.
-neilgam.

-Tu toks protingas, tu toks sumanus, su tavimi taip idomu, taip idomu visada!
-Nu normalus as, paprastas. Tiesiog tu durna!

Biologijos mokytoja visa pamoka bande irodyti moksleiviams, kad jaguaras - tai gyvunas.

Eile prie agurku:
1 moteris: man ilgesni!
2 moteris: man su guziukais!
3 moteris: man tas pats, man salotoms.

Padekite! Mano drauge apsiruke. Ji sedo i skalbenke ir isvaziao. As galeciau ja pasivyti su siurbliu, bet neturiu teisiu!

Oooo, tas laimingas gyvenimo momentas, kai susipazisti su zmogumi ir dar nezinai koks jis mukelis..

Pinigu, kuriuos as uzsidirbau man uzteks iki gyvenimo pabaigos, jeigu as numirsiu siandien 15.00 val.

Sedejo balkone dvi mergaites, viena gera, kita bloga ir mete ant praeiviu kiausinius. Geroji pataike 5 kartus, o blogoji - tik 2. Todel, kad geris visada laimi pries blogi.

Moteru logika sukurta tam, kad nustebtu vyru psichika.
Papildyta:

sveika. galim priimti. pasakok - kodel cia, kas kaip kiek laiko ir kaip pirmas atsirado?

sian pliurpiam apie nieka. Kaip ir visada, siaip.

pirmas tai atsirado labai sunkiai 1,5metus planavom kol pastojau menesines pas mane buvo nereguliarios ,na esu todel kad noriu jau antro vaikelio gal kas patartu kaip galima greitciau pastoti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simpatuke87: 29 lapkričio 2012 - 19:38
Oi,Maide,ir is kur tu trauki tokiu perliuku lotuliukas.gif
Klausyk, tu pas mus NT zinove,gal zinai ka apie testus UNITEST? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodoji_Venera @ 2012 11 29, 11:14)
Sveikos merginos,

JV esu as  biggrin.gif
Vis skaitau jusu tema, tik niekaip nieko neparasau  blush2.gif
PO antro IUI, 15 DPI HCG buvo 127,9  wub.gif

didziausi sveikinimai 4u.gif
QUOTE(Maidenana @ 2012 11 29, 17:59)

lotuliukas.gif
Atsakyti