Įkraunama...
Įkraunama...

Taip IUI ir IVF... Tirpdom Ledo Karalienę

QUOTE(*River* @ 2012 12 08, 20:25)
Vargseliai  4u.gif O kaip siaip sekasi augti, ar jau pasikeite kiek nors zuzliukas, gal jau daugiau reaguoja i aplinka ir pan.?

o toki maza tai turbut bijociau net i rankas paimti  blush2.gif

Kaip katyte jusu, dar neapsiprato su konkurentu? smile.gif

na būna būna, kad žvilgsnis ties manimi ar vyru sustoja, kai kalbinam, bet daugiau klaidžioja smile.gif

kai nebus kur dėtis paimsi smile.gif manęs mama klausė, ar nebijai rengti, prausti ir pan. sakau, tokių tik pradėk bijot laugh.gif

oi, Semka paskui vaikšto, kai nešiojam rėkiantį, irgi nori padėt ir nežino kaip..
Atsakyti
QUOTE(velnyte @ 2012 12 08, 13:27)
Perskaičiau straipsnį ir sutinku su juo. Pirma taip psichologiškai moteris labai palūžta po nepasisekusių IVF, antra vėžio tikimybė daug didesnė nei gimdžiusių (krūties ypač man atrodo ir iš moteriškų pusės dar, tiksliai nežinau ). Mediciniškai nepaiškinsiu, nes nebepamenu, bet gimdžiusioms ir maitinančioms rizika yra mažesnė.

Na, vadinas visas nesulaukiancioms gandro skyrelis padidintos rizikos grupej...

NT dar gali ir nerodyt, man su dviem 12 DPI tik blanki juostele mates. Laikom kumscius 4u.gif

Zuzlai su Zuzliuku ramybes...
Atsakyti
Sveikos,

geriu kažkokį keisto skonio bealkoholinį alų unsure.gif

Man atrodo, peršalau doh.gif Skauda gerklę ir po truputį kemšasi nosis. Ir pilvą šiandien traukia sad.gif

O gera žinia ta, kad mes jau turim eglutę clap.gif Tik dar nepuošėm, nes reiktų namus apsikuopt.

Shira, klausei, kokią arbatą man gyd. skyrė. Vadinasi "Docento Steponėno arbata". Ji vaistažolių vaistinėj tik būna. Mes pirkom Pelesos g.
Nusipirkau dvi dėžutes, tai vieną katinas pradraskė - ten valerijonų yra biggrin.gif Sėdėjo toks apsinešęs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 12 08, 20:48)
na būna būna, kad žvilgsnis ties manimi ar vyru sustoja, kai kalbinam, bet daugiau klaidžioja smile.gif

kai nebus kur dėtis paimsi smile.gif manęs mama klausė, ar nebijai rengti, prausti ir pan. sakau, tokių tik pradėk bijot laugh.gif

oi, Semka paskui vaikšto, kai nešiojam rėkiantį, irgi nori padėt ir nežino kaip..

Isivaizduoju kaip sunku, kai toks mažiukas verkia, o tau nelieka tik spėlioti dėl ko. Mano draugė kai pasigimdė irgi pirmus mėnesius ėjo iš proto. Vaikelis tik ant rankų nurimdavo...tai kol paskui atpratino vėl košmaras buvo... Tik pati nurimk kaip nors, nes tikrai mažylis nesijaučia saugus galbūt, nes jaučia mamą labai.

QUOTE(Shira @ 2012 12 08, 21:31)
Na, vadinas visas nesulaukiancioms gandro skyrelis padidintos rizikos grupej...

NT dar gali ir nerodyt, man su dviem 12 DPI tik blanki juostele mates. Laikom kumscius  4u.gif

Zuzlai su Zuzliuku ramybes...

O tos , kuiros perėjom stimuciajas su didžiulėmis vaistų dozėmis, tai irgi vis dar toj rizikos grupėje manau.
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2012 12 09, 01:57)
Sveikos,

Man atrodo, peršalau  doh.gif Skauda gerklę ir po truputį kemšasi nosis. Ir pilvą šiandien traukia sad.gif

O gera žinia ta, kad mes jau turim eglutę  clap.gif Tik dar nepuošėm, nes reiktų namus apsikuopt.

Shira, klausei, kokią arbatą man gyd. skyrė. Vadinasi "Docento Steponėno arbata". Ji vaistažolių vaistinėj tik būna. Mes pirkom Pelesos g.
Nusipirkau dvi dėžutes, tai vieną katinas pradraskė - ten valerijonų yra biggrin.gif Sėdėjo toks apsinešęs biggrin.gif

Sveika,

Skalauk gerkle, manoji irgi keista, tai skalavimai ir tantum verde tikiuosi pades.

Eglute wub.gif

Ot ieskojau as tos arbatos, neradau. As Klpd.

Pasikeite miegas visiskai, kai i darba nebereikia - miegu iki 10- 11 val, be 24 val neuzmigu doh.gif Kazkokia trumpa diena pasidare.

Grazaus sekmadienio visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(velnyte @ 2012 12 09, 06:28)
Isivaizduoju kaip sunku, kai toks mažiukas verkia, o tau nelieka tik spėlioti dėl ko. Mano draugė kai pasigimdė irgi pirmus mėnesius ėjo iš proto. Vaikelis tik ant rankų nurimdavo...

tai gerai, kad bent ant rankų nurimdavo..
aš šiąnakt ant rankų neėmiau, nes koks skirtumas, vistiek rėkia, net atrodo, kad dar labiau ant rankų pradeda rėkt unsure.gif pavalgiusį paguldžiau ant šono, kaip visada, atsičiuchino, pradėjo rėkt, aš laikau, kad nenusispardytų antklodės, savęs rankomis nesužalotų, išsirėkė ir užmigo unsure.gif žiauru, kai taip nuo pirmų dienų turi dresuoti..

labas rytas smile.gif
šaltukas paspaudė, laikykites, nesirkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 12 09, 12:18)
tai gerai, kad bent ant rankų nurimdavo..
aš šiąnakt ant rankų neėmiau, nes koks skirtumas, vistiek rėkia, net atrodo, kad dar labiau ant rankų pradeda rėkt unsure.gif pavalgiusį paguldžiau ant šono, kaip visada, atsičiuchino, pradėjo rėkt, aš laikau, kad nenusispardytų antklodės, savęs rankomis nesužalotų, išsirėkė ir užmigo :unsuro tai nueje: žiauru, kai taip nuo pirmų dienų turi dresuoti..

labas rytas smile.gif
šaltukas paspaudė, laikykites, nesirkit 4u.gif

zuzla buk atsargi del tu rekimu, nes mum gydytoja uzdraude leisti vaikui rekti ilgai pirmus menesius, nes gali yoac berniukasm atsirasti isvarza. Mano pazystamai ji irgi pasigimde nesenai tai pirmus menesius vaikas klike, o ji kaip ir leisdavo, o nuejus pas gydytoja paaiskejo , kad leliukas jau turi isvarza verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2012 12 09, 12:09)
zuzla buk atsargi del tu rekimu, nes mum gydytoja uzdraude leisti vaikui rekti ilgai pirmus menesius, nes gali yoac berniukasm atsirasti isvarza. Mano pazystamai ji irgi pasigimde nesenai tai pirmus menesius vaikas klike, o ji kaip ir leisdavo, o nuejus pas gydytoja paaiskejo , kad leliukas jau turi isvarza verysad.gif

o kaip jam neleist rėkt?? gražiai ramiai kartais pabūna gal pusvalandį, kai pamiegojęs, pavalgęs, paskui prasideda, ant rankų jis beveik ištįsai rėkia - paimi vienaip, minutę ramu, rėkt, paimi kitaip, netinka, dar kitaip, minutę ramu, rėkia, darom masažus, kartais gerai, kartais rėkia.. čia mes taip būdraujam apie valandą, paskui valgyt ir miegot. einant miegot, jei prasibunda, kai paguldau į lovytę, max dvi minutes parėkia ir miega. o jei paimčiau ant rankų, migdyčiau 40 minučių su rėkimais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 09 gruodžio 2012 - 13:09
QUOTE(zuzla @ 2012 12 09, 14:08)
o kaip jam neleist rėkt?? gražiai ramiai kartais pabūna gal pusvalandį, kai pamiegojęs, pavalgęs, paskui prasideda, ant rankų jis beveik ištįsai rėkia - paimi vienaip, minutę ramu, rėkt, paimi kitaip, netinka, dar kitaip, minutę ramu, rėkia, darom masažus, kartais gerai, kartais rėkia.. čia mes taip būdraujam apie valandą, paskui valgyt ir miegot. einant miegot, jei prasibunda, kai paguldau į lovytę, max dvi minutes parėkia ir miega. o jei paimčiau ant rankų, migdyčiau 40 minučių su rėkimais.

manasis irgi zinok pvz va vakar nenorejo miegoti uzejo jam ir viskas, pradedu migdyti tai klikia ne savu balsu, atrodo kaip parsiukas skerdziamas tai negalejau niekaip nuraminti teko ikisti viburcol zvakute, tai nurimo ir uzmogo. Tu irgi gali naudoti tas zvakutes, jos homeopatines ir veikia raminanciai. del diegliu tai aciu Dievui mum truko jos tik pora savaiciu nu gal trupuciuka daugiau tai padedavo colinoxas. as jau zinok buvau nusiteikusi kenteti iki 3 menesiu kaip visi cia sako, bet praejo labai greitai, taigi nebutinai tie diegliai tesis ilgai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 12 08, 09:53)
Tai dabar raminu save maistu, kas yra labai labai blogai  verysad.gif
Joo.. žinau.. suprantu 4u.gif

QUOTE(velnyte @ 2012 12 08, 11:27)
Kitą savaitę, bet labai nelaukiu, nes mažai vilčių turiu. Šiuo metu kankinuos su aukštu spaudimu ir kažkokiu įkyriu tarsi tirpimas skausmu kiaušidėse, bent jau man taip atrodo , kad ta vieta. NT neigiamas 11 dpIUI. Jokių vaiduoklių...tik įvairūs skausmai, bet ne (.)(.).
Vis tiek laukiam, vis tiek tikimės 4u.gif

QUOTE(Grim @ 2012 12 08, 23:57)
O gera žinia ta, kad mes jau turim eglutę  clap.gif Tik dar nepuošėm, nes reiktų namus apsikuopt.
Mes šiandien pasipuošėm eglutę ax.gif

oi, zuzla... 4u.gif ir aš kaip Semka jaučiuosi... sad.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti