Įkraunama...
Įkraunama...

Taip IUI ir IVF... Tirpdom Ledo Karalienę

QUOTE(zuzla @ 2012 12 03, 14:53)

Jautruol, su 1CD ir kad toliau viskas taip sklandžiai 4u.gif

Maidut, rytoj nuo 9 iki 13 tikrai bus laiko laisvoms rankoms, laikysiu kūmsčius ir aš mirksiukas.gif

mirksiukas.gif

Prisidedu prie Maidę palaikančiųjų komandos ir aš 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jautruolė @ 2012 12 03, 17:13)
mirksiukas.gif

Prisidedu prie Maidę palaikančiųjų komandos ir aš 4u.gif

ph34r.gif swoon.gif bijau.gif , bet hi.gif

bandau prasiblaskyti ir surasti karpenko emaila. Bet nera. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2012 12 02, 12:52)
šiandien mums jau 30 savaičių.

Ta proga siunčiu daug daug virusiukų

Tai va, reziumuojant mano ilgą virusiukų skleidimo kalbą noriu pasakyt, kad turiu kažkam perduot estafetę. Turit du mėnesius, ne ilgiau biggrin.gif Ir nieko nežinau  bigsmile.gif Kaip ten Maidenana sako? Pasakyta ir užantspauduota biggrin.gif

Sveikinu wink.gif Kokia didelė jau Grimutė wub.gif

Griebiu ir aš blush2.gif

Kažin ar užteks dviejų mėnesių? Bandysim, a ne, merginos? Juk nėštukės reikia klausyti, kitaip pelės užpuls tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jautruolė: 03 gruodžio 2012 - 16:46
Nu va. Netiketai iskilo planas.
Penktadieni busiu ryte vln, paskambinsiu karpenko, susitarsiu del vizito, vaziuosiu i klp, eisiu pas S, pradesiu stimuliacijas, pasidarysiu IUI, sausi pas Karpenko konsultacijai. Siaip, jokio skirtumo nebus, ar busiu pastojusi, ar nebusiu. O viso sito plano niuanas butu MV nieko nesakyti ir pradeti ta jo projekta. Zodziu, busiu labai uzimta persona. Kazkaip pagalvoju, jeigu nichriena nesiseka, reikia daryti viska urmu, kad bent jau kazkas pasisektu, ar vaikai, ar projektas, ar numatomas tyrimas.
Atsakyti
Maide - nebijok egzo, kai tiek kumciu uz tave tongue.gif

Liuksiskas planas ! Tik nesupratau, kaip cia be vyro bus ? Ar jis paskutine minute suzinos ?

Jautruole, primink, kada operacija tau ?

Zuzla, nezinau kodel, bet nepavyksta prisijungt..
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2012 12 03, 18:10)
Maide - nebijok egzo, kai tiek kumciu uz tave tongue.gif

Liuksiskas planas ! Tik nesupratau, kaip cia be vyro bus ? Ar jis paskutine minute suzinos ?

zinau, kad reikia nebijoti ir kumsciai man privalo padeti. bet vistiek bijau.

aga. kai reikes spermatozoidus priduoti IUI. ta diena. Jeigu aisku, neuzklups manes su gonaliu.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 12 03, 17:23)
zinau, kad reikia nebijoti ir kumsciai man privalo padeti. bet vistiek bijau.

aga. kai reikes spermatozoidus priduoti IUI. ta diena. Jeigu aisku, neuzklups manes su gonaliu.

Laikykis 4u.gif

man tavo planai urmu atrodo superiniai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2012 12 03, 17:10)
Zuzla, nezinau kodel, bet nepavyksta prisijungt..

be tarpo, be ė g.gif

Maide, planą palaikau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 03 gruodžio 2012 - 18:03
QUOTE(,,Selina'',2012 12 03, 18:54)
man tavo planai urmu atrodo superiniai thumbup.gif

QUOTE(zuzla @ 2012 12 03, 19:03)
Maide, planą palaikau drinks_cheers.gif

palaikot? bigsmile.gif reiskia, tures pavykti. nu gi kaip ne kaip - kaledinis planas.. wink.gif turetu gal..
Atsakyti
Shira, aciu uz atsakyma 4u.gif

Maidenana, si kart pasiseks, pamatysi! thumbup.gif Parasas, antspaudas tongue.gif
Atsakyti
Shum-shum-shum... Shum-shum-shum... Shum-shum-shum... gossip.gif

skambina grupiokas: lia-lia-fa-fa. Klausiu, ar mandrazas jau pareina? Sako: jau baigesi, tik pradejo ateiti, ar greitai vyno susiverciau tai taip ir vaikstau, tik mandrazas - o as ji atgal vynu laugh.gif
Atsakyti
zuzla - suprantu 4u.gif

maidenna - pasidek po pagalve sian konspektus, ko neismokai, gal ilis i galva lotuliukas.gif prisipazinsiu kai vilti prarasdavau, tai dedavau konspektus po pagalve pries egza ir tfu tfu tfu visus islaikiau is pirmo karto ir gerais pazymiais blush2.gif o kumstukus ir as laikysiu smile.gif
o ir planas liuks smile.gif
Atsakyti