Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip surasti meilužę ?

QUOTE(haroldasx @ 2012 11 21, 22:46)
šiaip tai atsibodo jūsų smokslo teorijos  manau klausiau normaliai - ,, kaip rsti milužę ,, - o čia prasidėjo... smile.gif  smile.gif  smile.gif

P.s. tkrai nejuokinga - o klausiau visai nuoširdžiai

Supranti kame problema- nepateikei saves, kaip reikiant, nesudominai dar kol kas. Cia zinok mamkos ,cia reikia moketi protingai pakalbeti, kitaip jokiu pazinciu nebus.
Papildyta:
QUOTE(Senza Acetone @ 2012 11 21, 22:49)

Viskas, uztenka jau gal ,ka? PMS baisus dalykas ,zinom, susiduriam vis dar su juo. Todel ir sakau- ikvepk, iskvepk, po keliu deinu jausiesi moterimi, ne zvertimi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Senza Acetone @ 2012 11 21, 22:49)
O tau? Nuo savojo? Nuo savo diagnozių, žinojimų ir t.t.? Gi aš lygiai taip pat galiu mest, kad teisinies atsimėtydama kandžiom replikom, tik todėl, kad kažkur ant nuospaudos užmyniau, kad pati iš esmės tos tikros meilės niekad ir nepažinus. Tikros ir aistra ir jausmingumu ir patikimumu remtos. O ne tik viena to dalim. Todėl ir nori ginčytis tai kažkaip supriešindama, išdraskydama ir nuotrupas visuma vadindama.
Dabar jau tikrai ačiū už dėmesį. Diedelis pavydi. Bet nepasakysiu, kad nepaglosto savimeilės ir ta jūsų uždėta aureolė nesudreba, kai matai, kad tavo žinutės nepraeina nepastebėtos, kad suveikia, kaip žibalas ugnin kažkur vis tik pataikydamos.

Tavo seileti buciniai ir mano nuospaudos... Nesu lesbiete jei ka.
Todel tavosios lesbo meiles tikrai nesu patirusi ir neketinu. Bet dabar suprantama tavo neapykanta vyrams. Ir aplamai zmonems kurie megaujasi seksu, vietoj to, kad buti kankiniais.
Papildyta:
QUOTE(haroldasx @ 2012 11 21, 22:46)
šiaip tai atsibodo jūsų smokslo teorijos  manau klausiau normaliai - ,, kaip rsti milužę ,, - o čia prasidėjo... smile.gif  smile.gif  smile.gif

P.s. tkrai nejuokinga - o klausiau visai nuoširdžiai

Haroldai, pats pagalvok, kur atejai - i superMAMAS. Didzioji dalis yra mamytes 4u.gif
Sorry, bet cia tau nieko nesviecia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kara-Kum: 21 lapkričio 2012 - 21:59
QUOTE(haroldasx @ 2012 11 21, 10:43)
labas , pasirodys keista , ir rizikuoju but nesuprastas - tačiau ... kodėl čia ? o ką daryti jaunatviškam 50 -mečiui gyvenančiam mažam rajono centre , kuris paskendęs darbuose ? čia visi užsidarę savo kiautuose , net vienintele kavinė vakarais tuščia . pažinčių portalai - mano nuomuone tai mėsos turgus . kai viskas gyvenime pasiekta - norisi kažko  smile.gif  , gal to kam nebuvo laiko jaunystej .vieno prašau - nepradėkite moralizuouti

Haroldas    haroldasx.info@gmail.com

tikrai jums cia nederejo rasyti, cia patarimu nesulauksite mirksiukas.gif jei nenorite ieskotis pazinciu portaluose, yra gi ivairiuose miestuose sokiai kam virs 30, manau galite tenai pasizvalgyti, yra ir klubai kuriuose renaksi vyresnio amziaus zmones, ar jaunesnes barakudos ax.gif viskas priklauso kokios meiluzes ir ka jai pasiulyti galite ieskote mirksiukas.gif sekmes paieskose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Senza Acetone @ 2012 11 21, 21:00)
O jei sunkus nestumas ir gydytojai uzdraudzia seksa, tai anot jusu cia jau viskas gerai jei vyras eina "po blediam" tik zmonai nieko nesako?
Zmoniu santykis nera tik fiziologija. Ir zmogus kai prisiekia istikimybe, tai neprisiekia , "iki kol sustorėsi ar iki kol susirgsi", prisiekia visam laikui. Ir ne todel, kad priesaika yra pasaka durneliam, o todel, kad ji yra zmogui tikrai imanoma. Tik gi kaip patogu kai save sulygini iki suns, kuris negali pro šali pro rujojancia patele pralekt. Tai ko tada norėt.
Seimos problemos nesprendziamos seksu. Jos sprendziamos meile. Net tada kai seksas neimanomas (kuris siaip is esmes yra meiles israiska, o ne pasikasymas i bet ka). Bet ka as cia, jus geriau papingais laikrastukais tikekit, kurie sako, kad taip nebuna. Bet tada tikro vyro ir nesutiksit. Tikro, o ne manancio, kad santuoka, meile tik ant sekso laikos. Nesugebi savo zmogui teset, tai kam cia ir bevaidint. Nes nera taip, kad zmogus su kuriuo gyveni ir kurio nelieti taip jau nieko ir nejaus, kad yra kazkas salia. dar viena iliuzija, kad neva nieko negriausi ir kito "nesakydamas neskaudinsi". Pasakos. Apie tai kaip nekenkt aviai ir girdyt ją nuodais. biggrin.gif

Nu nejuokinkit jus.Seksas buna ne tik vaginalinis.Nebent nestumo metu jus paralyzavo? g.gif
Ir sekso poreikis yra lygiai toks pat instinktas kaip alkis ir kt.Zmogiska fiziologija neigti yra kvaila.Nebent zmogus turi tam tikru fiziologiniu sutrikimu. cool.gif
Atsakyti
Smalsu ar bent kelios parašė į emailą laiškelių?nes mano nuomone idėja superinė, juk čia ir vienišų mamyčių nemažai, kurios ieško šilumos, vyriško kūno....aistros, romantikos....nes juk čia tokia didelė moterų armija susirinkusi, taigi gal atsiras.... nes kai man pasiūlo susirasti vyrą visada klausiu kur? grybų važiuojame į mišką, duonos į parduotuvę, knygų ieškome knygyne, o kur ieškoti vyro.... ten kur jų daug susirinkę vienoje vietoje.
Puikiai suprantu norą ragauti bandelės, pyrago, torto, juk atsibosta duona kasdieninė, bet be jos niekaip neišgyventum, po torto saldumo ji tokia skani ir soti....kvapni...
Atsakyti
QUOTE(Senza Acetone @ 2012 11 21, 17:13)
Nes seksas visada yra susijes su kitu ir išvertinėk kiek nori, bet tai niekad nebus "vienatves troskimo" israiska. Nes jei taip - "reikia sekso, žmogaus ne" yra Sex shopai. ;]

as neneigiu, kad man NEREIK zmogaus.
as tik teigiu, kad nereikia jo man santuokiniam gyvenimui.
ir akcentavau, kad nepersekioju savo simpatiju objektu.

publicum, o tai rimtai rimti vyrai nenori laisvu santykiu - kiba visi tie vyrai tokie vienodi, ir visu troskimai tokie patys? hm. per daug paprasta butu.
Papildyta:
ooiii, blink.gif blink.gif tikrai tema issigime, doh.gif doh.gif

tikka perskaiciau ka priplepejot, bobos, na mars is cia visos moralistes, tikrai mane ir harolda isstumet...tema ne tam sukurta, kur moderatore? doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 21 lapkričio 2012 - 23:25
QUOTE(haroldasx @ 2012 11 21, 09:43)
labas , pasirodys keista , ir rizikuoju but nesuprastas - tačiau ... kodėl čia ? o ką daryti jaunatviškam 50 -mečiui gyvenančiam mažam rajono centre , kuris paskendęs darbuose ? čia visi užsidarę savo kiautuose , net vienintele kavinė vakarais tuščia . pažinčių portalai - mano nuomuone tai mėsos turgus . kai viskas gyvenime pasiekta - norisi kažko  smile.gif  , gal to kam nebuvo laiko jaunystej .vieno prašau - nepradėkite moralizuouti

Haroldas    haroldasx.info@gmail.com

idomu kiek @ is supermamos sulaukete mirksiukas.gif ..
Atsakyti
QUOTE(haroldasx @ 2012 11 21, 21:26)
o jums neatrodo , kad mane pamiršot ? smile.gif

lotuliukas.gif vargsiukas rolleyes.gif

Moterys, nenukrypkit nuo temos esmes, padekit zmogui sunkia valanda 4u.gif gal kuri turit neblogu bandeliu receptu? Man tai su lasiniais lb patink biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2012 11 21, 19:35)
ale kad sukruto visos... o kiek tokiu, einanciu tyliai ir sekmingai tai slepianciu. ne viena jusu gal salia tokio uzmiegat.

clap_1.gif clap_1.gif
Papildyta:
QUOTE(Sypsokites @ 2012 11 21, 23:34)
idomu kiek @ is supermamos sulaukete  mirksiukas.gif ..

nemažai , bet kaip nekeista ir iš yų kurios čia reiškiasi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(žieduotoji @ 2012 11 21, 22:39)
Smalsu ar bent kelios parašė į emailą laiškelių?nes mano nuomone idėja superinė, juk čia ir vienišų mamyčių nemažai, kurios ieško šilumos, vyriško kūno....aistros, romantikos....nes juk čia tokia didelė moterų armija susirinkusi, taigi gal atsiras.... nes kai man pasiūlo susirasti vyrą visada klausiu kur? grybų važiuojame į mišką, duonos į parduotuvę, knygų ieškome knygyne, o kur ieškoti vyro.... ten kur jų daug susirinkę vienoje vietoje.
Puikiai suprantu norą ragauti bandelės, pyrago, torto, juk atsibosta duona kasdieninė, bet be jos niekaip neišgyventum, po torto saldumo ji tokia skani ir soti....kvapni...

parašė laiškelių nemažai . o meilužės -bandelės todėl , kad iš tiesų savają labai gerbiu ir myliu blush2.gif kam skaudinti ? skirtis pragyvenus 30 metu - juokinga...
Atsakyti
swoon.gif Sodoma ir Gomora!
jopstvajumat ne kitaip unsure.gif

Burbanti ir kitos neismaneles fart.gif jus patarsite viena karta nepezedamos su ta boba? cia gi ne jos tema, o Haroldo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxkamane: 22 lapkričio 2012 - 08:47
I hocetsa i koletsa i mama nevelit. schmoll.gif

Galvojau galvojau...pradejau skirstyti morale...siaip kaip zodis ji ir nesiskirsto- kas moralu-amoralu.Normos. Ju laikymasis.Pareiga. Norams lieka mazai vietos.Nes reikia gyventi padoriai, nes reikia aukotis, nes reikia nesti...O tie, kurie nori tampa amoralus vien todel, kad nori. O nori kiekvienas. Pradoksas.
Kiekvienas nori, bet norejimas yra negrazu, nepadoru ir amoralu rolleyes.gif
Ar badymas pirstais padeda uzgniauzti norus?Kas padeda juos uzgniauzti? rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(haroldasx @ 2012 11 22, 08:26)
parašė laiškelių nemažai . o meilužės -bandelės todėl , kad iš tiesų savają labai gerbiu ir myliu  blush2.gif  kam skaudinti ? skirtis pragyvenus 30 metu - juokinga...

Skirkis, pradek nauja gyvenima...susirasi bandeliu ir pyragu, bus ir tortas.
Gal ji patyliukais nori to paties...koks cia skaudinimas, liksit draugais. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2012 11 22, 09:39)

Burbanti ir kitos neismaneles fart.gif  jus patarsite viena karta nepezedamos su ta boba? cia gi ne jos tema, o Haroldo wub.gif

Kamaniuke tu mano, nu ka galima su juo kalbetis, jei jis tik kelis sakinius paraso per diena? Nieko as apie ji nezinau gero ,kad kazka giliau knisciau. Zinau ,kad tik jo zmona labai faina ir jis jos jau senai nemyli.
Atsakyti