Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip surasti meilužę ?

Jai jau laiskai i kompa netelpa,tai ka vis dar veikiate temoje? g.gif Turetumet gi kandidaciu atrankas organizuot bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2012 11 22, 15:28)
Jai jau laiskai i kompa netelpa,tai ka vis dar veikiate temoje? g.gif Turetumet gi kandidaciu atrankas organizuot bigsmile.gif

organizavau - tu nepatenki biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(haroldasx @ 2012 11 22, 15:32)
organizavau - tu nepatenki  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Tu nekalbek taip, zinok ji gali to nepakelti... unsure.gif o gaila, zmogus ji tikrai neblogas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2012 11 22, 16:12)
Vien zo nieko pasiulyt negalit irnesakyk.gif .Romantiskai ir pakankamai prabangiai,tai suprask viesbuti ne visai skyle uzsakysit ir nusivesit pavalgyt ne kebabu.Dovaneles-tai ryskiai bukietas su sompanizuotu geralu.
O jau tas i verslo keliones vezimasis laugh.gif  doh.gif .Kokia moteris atsiprasines is darbo,kad jums nenuobodu butu kazkur tarabanytis?
Neee schmoll.gif

QUOTE(due drops @ 2012 11 22, 16:15)
Gal todel,kad pacios galim susimoket uz viesbuti ir kt.Jei jau ieskoma meiluzio,tai tikrai ne del to-ka siulot. biggrin.gif

Nevaryk dievo i medi lotuliukas.gif lotuliukas.gif Man viens toks siulesi, tai rimtai ketino i pasimatyma su kebabu atvaryt, o seksuot sake atvarys darban pas mane lotuliukas.gif O cia vyras klausykit solidus.... nu va tik pabuves truputi....
Atsakyti
[quote=mažulė,2012 11 22, 15:59]
[QUOTE]

Kiek girdejau yra Rietavo miestelyje mirksiukas.gif 4u.gif
[/quote]

aik aik ,ir visi tookie galingi renkasi blush2.gif blush2.gif blush2.gif
(joke) mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(haroldasx @ 2012 11 22, 16:15)
smile.gif  aš manau priešingai

a tai jau pasipyle meiles laiskai bigsmile.gif ???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NakedA: 22 lapkričio 2012 - 17:07
Tos kur pacios raso i emailus, tai Dieve Dieve kiek vyru per savo gyvenimeli maciuosios. Jisai nori kibiru?
Papildyta:
QUOTE(NakedA @ 2012 11 22, 18:08)
a tai jau pasipyle meiles laiskai  bigsmile.gif  ???

Kadangi jis vyras ,tai nesupranta logikos moteru. Jam greiciausiai atrodo ,kad tokios propoguoja meile, kai is tikro jos propoguoja tik seksa uz pinigus (pavalgyma restorane, dovaneles ir t.t.). Nesupranta, kad ne ten akis jis kreipia ,oi nesupranta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 22 lapkričio 2012 - 18:05
arba is smalsumo rasineja cool.gif
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 11 22, 19:09)
arba is smalsumo rasineja  cool.gif

Gal, bet tai tada kur medziokle? Nejau vyriskas medziojimno manieras jau pradejo perimti moterys?
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2012 11 22, 19:23)
Gal, bet tai tada kur medziokle? Nejau vyriskas medziojimno manieras  jau pradejo perimti moterys?

Gali buti. girdejau tokiu nusiskundimu, kad moteriskos nerodo iniciatyvos . biggrin.gif
neraso laisku, nekviecia i pasimatymus ir t.t biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 11 22, 16:57)
jerguteliau  blush2.gif  lotuliukas.gif  Kur tie sokiai randasi  bigsmile.gif  bigsmile.gif  biggrin.gif  ???

Visur. Bet, NakedA mieloji, tu nepraeisi amziaus cenzo atranka. I, tuos sokius paneles iki 18 renkasi, bet uztat vyrai nuo 50 metu. Toks grazus metu skirtumas. lotuliukas.gif Beje, gal dabartiniais laikais kazkas pasikeite, kad musu mylimas autorius cia meiluzes iesko?

QUOTE(haroldasx @ 2012 11 22, 17:08)
kuo ? romantiškai ir gana prabangiai praleistas laikas , malonios dovanėlės , jei pageidautu - kartu i verslo kelionę i užsienį ir galų gale , maža ko tos moterys įsigeidžia  4u.gif
Papildyta:
na bet iš kur pas jus visas tiek sarkazmo ? feministės kažkokios .....

Na, bet is kur pas Jus tiek fantazijos? Tie vyrai, kurie gali sau leisti, daug, arba labai daug ir pastoviai, jiemas nereikia ieskoti meiluziu. Juos meiluzes pacios susiranda. Taip, kad nuleiskit kertele, gal ir pasiseks. mirksiukas.gif
Atsakyti
visaip skaitau, ir xxkamane, ir duedrops... nu niekaip nesuprantu moteru reiskiamo arsumo haroldo atzvilgiu. na perskaityk pacios visus savo postus PRIES harolda. tikrai jums ne visi namie. sarkazmas, ironija, arsumas. ko ne pazvengus nusizvengus dar kazka...butinai pamoralizuot, igelt, ar tikrai haroldas toks pigus patapo, nes turi zmona, ir dar sako kad myli. jus taip piktina? dieve. tai nueikit i treciuju temas ir ten saukit. ko nesaukiat. abortu temose sakot nemoralizuot, eutanazijoj nemoralizuot, o cia mat - savo visus kirvius pakabinote.
nu sakes. maniau jums kompleksu nera. blink.gif
nu suprasntu kad lasbai pataikyta ant jusu kazkoki ego, nu bet koki...(juk antraip nebutu grojama ISVIEN vienu tnu)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 22 lapkričio 2012 - 21:53
QUOTE(haroldasx @ 2012 11 22, 16:32)
organizavau - tu nepatenki  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

cry.gif Jau verkiu kampe.Nes mano gyvenimui tik padeveto apolono ir truko
Papildyta:
QUOTE(pasikeitusi @ 2012 11 22, 17:40)
Nevaryk dievo i medi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Man viens toks siulesi, tai rimtai ketino i pasimatyma su kebabu atvaryt, o seksuot sake atvarys darban pas mane lotuliukas.gif O cia vyras klausykit solidus.... nu va tik pabuves truputi....

Oi mama laugh.gif doh.gif .
Nors man toks vienas vedes irgi gerai uzmete.Kai man buvo 25...Kur tu tokio amziaus (suprask,sena laugh.gif ) laisva vyra rasi.
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2012 11 22, 22:51)
visaip skaitau, ir xxkamane, ir duedrops... nu niekaip nesuprantu moteru reiskiamo arsumo haroldo atzvilgiu. na perskaityk pacios visus savo postus PRIES harolda. tikrai jums ne visi namie. sarkazmas, ironija, arsumas. ko ne pazvengus nusizvengus dar kazka...butinai pamoralizuot, igelt, ar tikrai haroldas toks pigus patapo, nes turi zmona, ir dar sako kad myli. jus taip piktina? dieve. tai nueikit i treciuju temas ir ten saukit. ko nesaukiat. abortu temose sakot nemoralizuot, eutanazijoj nemoralizuot, o cia mat - savo visus kirvius pakabinote.
nu sakes. maniau jums kompleksu nera. blink.gif
nu suprasntu kad lasbai pataikyta ant jusu kazkoki ego, nu bet koki...(juk antraip nebutu grojama ISVIEN vienu tnu)

Ne del zmonos.o del autoriaus poziurio.Jam gi reikia priedelio,kuris ji patenkintu.Pavardino 'ka gali pasiulyt'...Normaliam vyrui tai tiesiog naturalu kazkur pasikviesti moteri.Bet autoriui tai atrodo 'prabanga'.O ka nematerialaus galetu pasiulyt meiluzei-jis nesugebejo ivardint.Nei sekso,nei ilgu pokalbiu,nei dar kazko...Jis iesko,kad aplink ji,brangiausiaji,sokinetu cool.gif .
Jei jujms reikia sito vartotojo-rasykit jam ar man gaila.Bet nesistebekit kodel saipausi is tokio 'vertingo' pasiulymo'.
P.s jusu minetose temose tikrai nemoralizuociau biggrin.gif
Atsakyti