QUOTE(haroldasx @ 2012 11 22, 16:32)

Jau verkiu kampe.Nes mano gyvenimui tik padeveto apolono ir truko
Papildyta:
QUOTE(pasikeitusi @ 2012 11 22, 17:40)
Nevaryk dievo i medi

Man viens toks siulesi, tai rimtai ketino i pasimatyma su kebabu atvaryt, o seksuot sake atvarys darban pas mane

O cia vyras klausykit solidus.... nu va tik pabuves truputi....
Oi mama

.
Nors man toks vienas vedes irgi gerai uzmete.Kai man buvo 25...Kur tu
tokio amziaus (suprask,sena

) laisva vyra rasi.
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2012 11 22, 22:51)
visaip skaitau, ir xxkamane, ir duedrops... nu niekaip nesuprantu moteru reiskiamo arsumo haroldo atzvilgiu. na perskaityk pacios visus savo postus PRIES harolda. tikrai jums ne visi namie. sarkazmas, ironija, arsumas. ko ne pazvengus nusizvengus dar kazka...butinai pamoralizuot, igelt, ar tikrai haroldas toks pigus patapo, nes turi zmona, ir dar sako kad myli. jus taip piktina? dieve. tai nueikit i treciuju temas ir ten saukit. ko nesaukiat. abortu temose sakot nemoralizuot, eutanazijoj nemoralizuot, o cia mat - savo visus kirvius pakabinote.
nu sakes. maniau jums kompleksu nera.

nu suprasntu kad lasbai pataikyta ant jusu kazkoki ego, nu bet koki...(juk antraip nebutu grojama ISVIEN vienu tnu)
Ne del zmonos.o del autoriaus poziurio.Jam gi reikia priedelio,kuris ji patenkintu.Pavardino 'ka gali pasiulyt'...Normaliam vyrui tai tiesiog naturalu kazkur pasikviesti moteri.Bet autoriui tai atrodo 'prabanga'.O ka nematerialaus galetu pasiulyt meiluzei-jis nesugebejo ivardint.Nei sekso,nei ilgu pokalbiu,nei dar kazko...Jis iesko,kad aplink ji,brangiausiaji,sokinetu

.
Jei jujms reikia sito vartotojo-rasykit jam ar man gaila.Bet nesistebekit kodel saipausi is tokio 'vertingo' pasiulymo'.
P.s jusu minetose temose tikrai nemoralizuociau
Savo kelyje galim sutikti daug neadekvačių žmonių. Labai linkiu nesigadinti nuotaikos dėl to - tiesiog prisiminkit, kad tuos žmones tokiais pavertė aplinkybės, kurių jie nenugalėjo: alkoholis, narkotikai, stresas, nelaiminga santuoka, nekenčiamas darbas trisdešimt metų, ir t.t.