Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip surasti meilužę ?

QUOTE(Kara-Kum @ 2012 11 21, 19:48)
Neviska zmones turi rezti i akis, kartais nuklydimas i sona maziaau zeidzia, nei tiesa, kad tu nepatrauklus, tapai savo zmogui kaip draugas, brolis, sesuo, bet ne meiluzis.

O kas trukdo tokiomis aplinkybėmis pasielgti garbingai - nutraukti santykius ir turėti visas pasaulio galimybes. Ar tik ne baimė, kad žmogus išeidamas išsineš ir dalį tų patogumų gyvenime, dėl kurių ir atsiranda "pasiteisinimai" gerais ketinimais: eisiu išgersiu "mikstūros" už santykių ribos, kad šeima "sveikenė" būtų. biggrin.gif Neeeeee, tongue.gif pasiteisinimais gerų poelgių dangstyti nereikia, o jei reikia - tai nėra tas geras dalykas santykiams, gal tik tam neištikimąjam, nes jis nieko neprarasdamas gauna tai, ko namie nesukuria.
Atsakyti
QUOTE(Kara-Kum @ 2012 11 21, 19:43)
Tai tik fiziologija, nei zmona kalta kad serga, nei vyras, jis kuno kontroliuoti negali, kad jam nestovi su zmona. Tai dabar jam reikia mesti ta zmona, jei kelis kartus nuleks pas meiluze, ar paprasyti zmonos leidimo bledavoti, ar rezti tiesiai sviesiai i akis, jog ji nepatraukli, ar skirtis ir draskyti seima?
Papildyta:
drinks_cheers.gif

O jei sunkus nestumas ir gydytojai uzdraudzia seksa, tai anot jusu cia jau viskas gerai jei vyras eina "po blediam" tik zmonai nieko nesako?
Zmoniu santykis nera tik fiziologija. Ir zmogus kai prisiekia istikimybe, tai neprisiekia , "iki kol sustorėsi ar iki kol susirgsi", prisiekia visam laikui. Ir ne todel, kad priesaika yra pasaka durneliam, o todel, kad ji yra zmogui tikrai imanoma. Tik gi kaip patogu kai save sulygini iki suns, kuris negali pro šali pro rujojancia patele pralekt. Tai ko tada norėt.
Seimos problemos nesprendziamos seksu. Jos sprendziamos meile. Net tada kai seksas neimanomas (kuris siaip is esmes yra meiles israiska, o ne pasikasymas i bet ka). Bet ka as cia, jus geriau papingais laikrastukais tikekit, kurie sako, kad taip nebuna. Bet tada tikro vyro ir nesutiksit. Tikro, o ne manancio, kad santuoka, meile tik ant sekso laikos. Nesugebi savo zmogui teset, tai kam cia ir bevaidint. Nes nera taip, kad zmogus su kuriuo gyveni ir kurio nelieti taip jau nieko ir nejaus, kad yra kazkas salia. dar viena iliuzija, kad neva nieko negriausi ir kito "nesakydamas neskaudinsi". Pasakos. Apie tai kaip nekenkt aviai ir girdyt ją nuodais. biggrin.gif
Atsakyti
Man jau pradeda atsibosti. Paskutiniu metu nieko daugiau cia nevyksta, tik vyru šandinimas.
Geri tie vyrai. O mamkose nieko daugiau neskaitau, kaip kokie jie blogieciai. Nu negrazu jau su visam. Gelezinis feminizmas nieko gero neatnesa nei vyrams, nei pacioms moterims.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 21 lapkričio 2012 - 20:04
QUOTE(Publicum47 @ 2012 11 21, 19:59)
Neeeeee,  tongue.gif  pasiteisinimais gerų poelgių dangstyti nereikia, o jei reikia - tai nėra tas geras dalykas santykiams, gal tik tam neištikimąjam, nes jis nieko neprarasdamas gauna tai, ko namie nesukuria.

Jap.
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2012 11 21, 20:59)
O kas trukdo tokiomis aplinkybėmis pasielgti garbingai - nutraukti santykius ir turėti visas pasaulio galimybes. Ar tik ne baimė, kad žmogus išeidamas išsineš ir dalį tų patogumų gyvenime, dėl kurių ir atsiranda "pasiteisinimai" gerais ketinimais: eisiu išgersiu "mikstūros" už santykių ribos, kad šeima "sveikenė" būtų.  biggrin.gif  Neeeeee,  tongue.gif  pasiteisinimais gerų poelgių dangstyti nereikia, o jei reikia - tai nėra tas geras dalykas santykiams, gal tik tam neištikimąjam, nes jis nieko neprarasdamas gauna tai, ko namie nesukuria.

OK, mano dede turi tokia zmona, kuri visiskai priklausoma nuo jo, yra ligone. Jis turi meiluze, bet gyvena su zmona. Jam jokiu problemu palikti zmona, bet jam jos gaila, nes ji darbo neturi, sveikatos taip pat. Galvoju, zmona zino, kad jis turi meiluze. Vaiku jie neturi, zmona negalejo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kara-Kum: 21 lapkričio 2012 - 20:07
QUOTE(SunGuru @ 2012 11 21, 19:57)
Ar tik nebus Senza Acetone Haroldo zmona  lotuliukas.gif  Net nauju niku nepatingejo uzsiregistruot ir tiesiai sast Harolduka uz ciuprynos ir namo. Zile galvon, velnias uodegon...Laisvalaiki anukams paskirkit, o paliksit paskutinius plaukus ant svetimu pagalviu...

Na va. Ir demaskavo. Anūkai dabar su diedeliu televizorių žiūri. wub.gif O aš kaip tik gavau laiko tik sau. Sako nueik, išrink katra čia man labiausiai tiktu, nes jis matot mano skoniu pasitiki. Ir save moku prisilaikyt, visai neblogai atrodau ir dar marčiai patariu. Tai sako žmogus - gal gali man skaniausią bandelę atrinkt. Tai va žiūriu kurią čia nebūtų gėda prieš draugus į šeimyninį guolį įsileist, filtruoju, paštą tikrinu...
Atsakyti
QUOTE(Senza Acetone @ 2012 11 21, 21:08)
Na va. Ir demaskavo. Anūkai dabar su diedeliu televizorių žiūri. wub.gif O aš kaip tik gavau laiko tik sau. Sako nueik, išrink katra čia man labiausiai tiktu, nes jis matot mano skoniu pasitiki. Ir save moku prisilaikyt, visai neblogai atrodau ir dar marčiai patariu. Tai sako žmogus - gal gali man skaniausią bandelę atrinkt. Tai va žiūriu kurią čia nebūtų gėda prieš draugus į šeimyninį guolį įsileist, filtruoju, paštą tikrinu...

Laikai ant trumpo pavadzio, vienu zodziu?
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2012 11 21, 20:10)
Laikai ant trumpo pavadzio, vienu zodziu?

nu baikit, čia pasitikėjimas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Senza Acetone @ 2012 11 21, 21:13)

Lenciugas cia, o ne pasitikejimas.
Atsakyti
QUOTE(Senza Acetone @ 2012 11 21, 19:13)

Davyrej no pravyrej biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kara-Kum @ 2012 11 21, 20:06)
OK, mano dede turi tokia zmona, kuri visiskai priklausoma nuo jo, yra ligone. Jis turi meiluze, bet gyvena su zmona. Jam jokiu problemu palikti zmona, bet jam jos gaila, nes ji darbo neturi, sveikatos taip pat. Galvoju, zmona zino, kad jis turi meiluze. Vaiku jie neturi, zmona negalejo.

Ir??? Tai sektinas etaloninis pavyzdys. Vadovaujantis šituo pavyzdžiu, tai įsipjovusioam į ranką žmogui žguto užrišimas ant kaklo atrodytų kaip gailestingumo aktas, nes nu juki kad žmogus nesikankintų. biggrin.gif O bet tačiau teisėsauga kitaip tai traktuotų. tongue.gif

Taip ir čia pateiktas pavyzdys tėra pridangstomas dorais ketinimais , nes kai tuokėsi prisiekinėjo ne tik laimėje, o ir nelaimėje, ne tik džiaugsme, o ir varge, ne tik sveikatoje, o ir ligoje, ......... išlygų nebuvo, kad mylėsiu tave tik tobulą, o kai pajusiu bent kiek netobulumo - tai į sąvartyną iškart. tongue.gif biggrin.gif

Negali mylėtis tam yra rankos, o jei pateisinimui sakysi, kad nosrisi ir gyvo žmogaus - tai sielai turi mylimą žmoną, o kūnui rankytes. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kara-Kum @ 2012 11 21, 20:06)
Jis turi meiluze, bet gyvena su zmona. [...] Galvoju, zmona zino,

Galvoju nuo to, kad žino ir susirgo. Keblus situcijus... Tupik. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(burbanti @ 2012 11 21, 20:14)
Lenciugas cia, o ne pasitikejimas.

Aš nepersekioju. Manęs pats diedelis wub.gif paprašė. Nors nesakysiu, man malonu, kad paprašė, o tai jei išsirinks kokią žiežulą iš kurios piktas grįš, tai žinot - ir man negerai. Ir dar, kad daug pinigų nemelžtų aktualu, geriau tegu tik "šiaip sau" ar dėl patrties būna, nes žinot - pinigų ju daug ir anūkam sueina, norėsim mokslam pataupyt šiek tiek.
Atsakyti