Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew - patariame ir aptariame

QUOTE(Aukselle75 @ 2012 11 26, 16:03)
Taip, matosi... doh.gif

As pirma karta susiduriu su tokia situacija, niekada dar nebuvau gavusi brokuotos prekes. Nors daug rubeliu esu pirkusi is J.Crew. Tai nelabai ir zinau apie grazinima, jo salygas. Megztukas pirktas is sale skyriaus, kalbu apie tippi sweater in polka dot. Tik istraukusi megztuka is maiselio pastebejau, kad rankoves nevienodos. Atrodo, kad viena rankove butu prisiuta visai kito dydzio megztuko. Pas mane S dydis.
Padariau nuotrauka kaip atrodo rankoves:
O gal pabandyti ta rankove isskalbti siltame vandenyje ir ji kiek pasitrauktu? Kaip manote, ar verta bandyti?  g.gif

P.S. Parasiau apie situacija tarpininkei, dabar belieka sulaukti atsakymo.

As siulyciau nieko kol kas paciai nedaryti, o sulaukti tarpininkes komentaro unsure.gif O del skalbimo...kazin ar vis vien tos rankoves pataps vienodos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aukselle75 @ 2012 11 26, 15:03)
O gal pabandyti ta rankove isskalbti siltame vandenyje ir ji kiek pasitrauktu? Kaip manote, ar verta bandyti?  g.gif

As nesciau siuvejai, platesne rankove pasiaurintu ir patrumpintu is pagrindo puses.
Atsakyti
Man pries gerus metus buvo kuriozas -merino vilnos suknele ilgomis rankovemis gavau brokuota. Buvo su trumpom rankovem cool.gif Atrode idomiai, svelniai tariant...
Parasiau tarpininkei, nusiunciau realias broko nuotraukas. Sutiko priimti.Paprase tik,kad supakuociau ir issiusciau reg. pastuku jai i JAV. Beje, siuntimo islaidas padenge 4u.gif
O praeita pavasari gavau tippi vietoj bright dahlia spalvos neon azalea... Tai teko paciai pardavineti, nes buvo uzakinejama pas tarpininke,kuri uz J.Crew klaidas neatsako,tai net nerasiau jai apie tai... Beje, etiketeje ant prekes buvo nurodyta mano uzsakyta spalva, o realiai... doh.gif Taip pat viena karta atsiunte odos/kasmyro pirstines ne mano uzsakytos spalvos, bet ir vel likau nieko nepesus, nes ant etiketes buvo uzrasyta "teisinga" spalva cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 11 26, 11:18)
O šilkinukės po skalbimo nepasitraukia?

Man gerokai pasitraukė burbulinė Blythe, nors ir skalbiau rankomis šaltam vandeny. Dabar rankovės nebe žemiau riešo kauliukų, o kokiu centimetru aukščiau biggrin.gif Kitas šilkinukes skalbiau taip pat (kai kurias net mašinoj), nieko nenutiko.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2012 11 26, 19:00)
Ai, uzsisakiau jau  ax.gif

As su 90-91 turiu XS, ir tai dar pora cm tilptu.. Nemanau, kad Jums M reikia.
Atsakyti
QUOTE(karolinc' @ 2012 11 26, 19:10)

Nu va, suabejojau dabar.... Bet jei ka pasikeisiu.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(karolinc' @ 2012 11 26, 18:10)

Čia apie factory marškinukus?
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 11 26, 19:19)
Čia apie factory marškinukus?

Taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(karolinc' @ 2012 11 26, 18:24)

O jų dress shirts, kažin, irgi panašių išmatavimų?
Atsakyti
gavau sita tunica, labai labai ji man wub.gif Bus nesiojama ir prie sortu kaip foto, prie maudymuko,ir prie dzinsu , universali ji bigsmile.gif Pastebejimas,kad spalvos nera tokios ryskios kaip foto, bet tai netrukdo.
user posted image
Atsakyti
Noya,o kaip dydis?atitinka?
Atsakyti
QUOTE(Noya @ 2012 11 26, 19:18)
gavau sita tunica, labai labai ji man  wub.gif  Bus nesiojama ir prie sortu kaip foto, prie maudymuko,ir prie dzinsu , universali ji  bigsmile.gif Pastebejimas,kad spalvos nera tokios ryskios kaip foto, bet tai netrukdo.
user posted image

aš irgi ją turiu ax.gif dar nenešiojau, laukiu vasaros ar atostogų kur karšta, bet manau, bus nuostabi drinks_cheers.gif
Atsakyti