Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew - patariame ir aptariame

QUOTE(Nonna @ 2012 11 27, 14:32)

factory leopardinis vilnonis megztukas M dydzio tiko  thumbup.gif kokybe nenusileidzia vilnoniems is jcrew. esu labai patenkinta.
user posted image

gal galetume parasyti su kokiais ismatavimais tinka M dydis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Linute:) @ 2012 11 27, 15:57)
gal galetume parasyti su kokiais ismatavimais tinka M dydis  ax.gif

vakare imesiu nuotraukas realias mirksiukas.gif
esu 171-172 cm krutine 92 cm
Papildyta:
QUOTE(troliuke @ 2012 11 27, 15:44)
Gal galite imesti taskuotos silkinukes nuoroda.. man ji irgi superine.
o dydis kaip visu silkinukiu?  4u.gif

Turetu buti sita g.gif
http://www.jcrew.com...~~~~~/11352.jsp
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2012 11 27, 15:59)
vakare imesiu nuotraukas realias  mirksiukas.gif
esu 171-172 cm krutine 92 cm

O velnias... Aš sau irgi M užsisakiau, bet krūtinė tai kokie 98 cm. Nors susagstomas tippi idealiai tiko M, ir sagutės neskečia, tai dabar bus įdomu pažiūrėt, ką gausiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2012 11 27, 15:27)
O velnias... Aš sau irgi M užsisakiau, bet krūtinė tai kokie 98 cm. Nors susagstomas tippi idealiai tiko M, ir sagutės neskečia, tai dabar bus įdomu pažiūrėt, ką gausiu unsure.gif

Bus gerai, as irgi M laukiu.
Atsakyti
[quote=KRISTELA,2012 11 27, 15:20]
Lyn, jūs neteisi schmoll.gif Tarpininkė tiesiog nenorėjo vargti, arba perdaug laiko buvo praeję nuo prekės gavimo. Cituoju J.Crew taisykles:

our guarantee
We guarantee our merchandise to be free of manufacturing defects and will accept any defective item for refund or exchange.

Jus geriau pasakitykit- as rasiau, kad kalbu ne apie jcrew
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 11 27, 18:30)

Nezinau, kaip dar aiskiau parasyti, as pasakojau ne apie jcrew ruba brokuota 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Lyn @ 2012 11 27, 08:24)
ar  jus  east  garantuota, ka sakot, ar  tik  noretumet,  kad  taip  butu?
esu gavusi  is  final  sale (bet  ne  jcrew[SIZE=7])  brokuota/suplysusia suknele.  tarpininke  jos  nebegalejo grazinti,  nes  buvo  final sale -  negalejai grazinti  net  jei gavai brokuota  preke,  pirkom  final sale,  salygose  parduotuves  buvo  parasyta, kad prekes  nekeiciamos/ negrazinimos ir as  pirkdama  (beje  mokedama  labai  labai gera  kaina)  sutikau  su tokiomis parduotuve  salygomis ir  rizikavau.  Taip  pat  buvau  pasipiktinusi, kad  negali  grazinti brokuotos  sukneles,  bet deja   tikrai nebuvo  galima  grazinti. Man  pasiseke,  kad  ta suknele  pirkau  per  tarpininke,  kuri  prisiima  atsakomybe  uz  tokius "bajerius"  ir  jinai  man  padenge  jos  taisymo  islaidas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 27 lapkričio 2012 - 17:36
QUOTE(Lyn @ 2012 11 27, 17:35)
Nezinau, kaip dar aiskiau parasyti, as pasakojau ne apie jcrew ruba brokuota 4u.gif
Papildyta:

Aš jau supratau. Tiesiog jūs kreivai pacitavot, ir pagalvojau, kad dalis Kristelos posto yra jūsų postas. Paskui susipratau ir pakeičiau žinutę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2012 11 27, 17:28)

Jus geriau pasakitykit- as rasiau, kad kalbu ne apie jcrew

Tikrai doh.gif Kadangi cia jcrew tema, tai net neatkreipiau demesio, kad apie kitas parduotuves kalbat...

Bet kaip ten bebutu, jcrew sale tikrai staigmenu pasitaiko, ir kai tarpininkes paraso, kad neprisiima uz tai atsakomybes, tai galima ir jas suprasti - juk reikia rasyti jcrew/vaziuoti aiskintis, irodineti, kad gavo broka ar ne ta atsiunte... atstumai visur dideli, gal degalai daugiau kainuos nei % uz rubo pirkima... laiko kiek sugaistama... o juk tarpininke tvarkingai atliko savo darba (laiku nupirko, pasvere, paskaiciavo, issiunte), na apmaudu, jei jai reikia atsakyti uz parduotuves klaidas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2012 11 27, 13:32)
Siandien pasiemiau geriu is jcrew biggrin.gif taigi atsiliepimai.

o gal galetumet pamatuoti pecius silkinukiu 4u.gif

ir sakykit jei siaip j.crew perkamas M, tai koks dydis is ju skaiciais reikalingas - 8? g.gif
pas mane peciai ne siauri, tai galvoju, kokio dydzio reiketu silkiniu bliuskuciu imti.
dabar aisku ir papildomos 30% nuolaideles but gerai sulaukti, ir papildymo gero ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LOCKETS: 27 lapkričio 2012 - 22:01
QUOTE(LOCKETS @ 2012 11 27, 21:49)
o gal galetumet pamatuoti pecius silkinukiu 4u.gif
ir sakykit jei siaip j.crew perkamas M, tai koks dydis is ju skaiciais reikalingas - 8? g.gif
pas mane peciai ne siauri, tai galvoju, kokio dydzio reiketu silkiniu bliuskuciu imti.
dabar aisku ir papildomos 30% nuolaideles but gerai sulaukti, ir papildymo gero  ax.gif

Kam visa paklode pacitavot? Nuo apimciu dydis priklauso ir nuo perkamo rubo.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2012 11 27, 21:52)
Kam visa paklode pacitavot? Nuo apimciu dydis priklauso ir nuo perkamo rubo.

uztai ir prasau ismatavimu konkreciu 4u.gif

o pacitavau taip kaip isejo, pataisiau. gal labai nesuletejo jusu kompiuterio darbas nuo to 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2012 11 27, 22:19)
Bet kaip ten bebutu, jcrew sale tikrai staigmenu pasitaiko, ir kai tarpininkes paraso, kad neprisiima uz tai atsakomybes, tai galima ir jas suprasti - juk reikia rasyti jcrew/vaziuoti aiskintis, irodineti, kad gavo broka ar ne ta atsiunte... atstumai visur dideli, gal degalai daugiau kainuos nei % uz rubo pirkima... laiko kiek sugaistama... o juk tarpininke tvarkingai atliko savo darba (laiku nupirko, pasvere, paskaiciavo, issiunte), na apmaudu, jei jai reikia atsakyti uz parduotuves klaidas unsure.gif

Nu cia netiesa - nebent pirkta parduotuvej, bet jei internetu uzsake, tai paskambina jiems, pasako, kad brokas/sumaisyta ar pan ir geranoriskai jie priima atgal ir dar siuntima padengia, t.y. tarpininke neturi moket uz grazinima. Na o siuntinuka gali siust is pasto arba net pastininkui/kurjeriui is namu paduot, tai tas laikas gaistamas tikrai nera toks didelis ir brangus..

Is kitos puses, jei tarpininke neispakuoja daiktu, siuncia su parduotuves plastikinem pakuotem (cia bendrai kalbu), tai aisku neapziuri kiekvieno daikto ir nemato broko, o tada ne tarpininkes kalte, nes neimanoma buvo pamatyt...
Atsakyti