Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew - patariame ir aptariame

QUOTE(Dideja @ 2012 11 28, 18:07)

Kaip graziai jums tinka wub.gif Bet retro jade spalva cia visiskai zalia atrodo blink.gif Turiu sios spalvos pencil in double serge wool, tai jis turkio spalvos, o cia atrodo visai smaragdine - idomu ar fotoaparatas iskraipe, ar is tiesu medvilninis audinys kitokio atspalvio? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KRISTELA: 28 lapkričio 2012 - 18:15
Gavau siandien 3 grazuoles silkinukes wub.gif
Vistik eilini karta, tikiuosi, galutinai, isitikinau, kad man silkines reikia pirkti 2 dydzio, ne 0 rolleyes.gif Krutine 84cm, bet auksta, platoka nugara ir peciai.
Blythe gavau burnished rose 0 dydzio - gerokai sagutes prasegus galima nesioti. Bet uzsegus auksciau, jau skecia doh.gif Siaip spalvyte super grazi wub.gif
Talitha blouse modern red spalvos nerealiai atrodo wub.gif Labai ryski, fainas silkas. 2 dydis man idealiai - peciu neverzia ir rankoves pakankamai ilgos thumbup.gif
Taip pat labai patiko si Nicky top. Gavau ivory spalvos 0 dydi.
http://www.jcrew.com...duct_detail.jsp
Dydis liuks, kadangi be rankoviu. Galetu net geriau 00 buti, jei ji tokio dydzio isvis buna g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 11 28, 19:13)
Labai gražu! Pora cm platesniems klubams jau reiktų dydžiu didesnio šito sijonuko? O šukuosenos neįmanoma nepastebėti, kaip Anna Wintour smile.gif

Aciu, Amarcord blush2.gif Verciate mane raudonuoti, nes mano plaukai labai ploni, tai anokia cia ir sukuosena is ju ax.gif

Del sijonuko, manau tikrai itilptu ir pora cm platesni klubukai, nes as galiu laisvai ji sukineti aplink, neatsegus... planuoju nesti siaurinti ciuciut, gale ,kur yra tokie isiuvai nuo juosmens, nes as kai plokscia, be moterisku apvalumu biggrin.gif , tai ten neuzsipildo graziai smile.gif

Papildyta:
QUOTE(KRISTELA @ 2012 11 28, 19:15)
Kaip graziai jums tinka wub.gif  Bet retro jade spalva cia visiskai zalia atrodo blink.gif  Turiu sios spalvos pencil in double serge wool, tai jis turkio spalvos, o cia atrodo visai smaragdine - idomu ar fotoaparatas iskraipe, ar is tiesu medvilninis audinys kitokio atspalvio? g.gif

Dekui 4u.gif
Na, spalva tikrai , bent jau man, labai panasi i foto, daugiau zalia, nei melyna smile.gif
Atsakyti
Dideja, grazus derinys wub.gif
As turiu toki derini: Jacke pullover cia yra warm jade spalvos wub.gif
Sitas sijonas tinka prie daugybes jcrew spalvu mirksiukas.gif
user posted image

Kristela, as irgi pritariu issakytoms mintims uz 3/4 rankoves, ilgesnias megstu traukti i virsu, bet daznai jos nusmunka ir reikia nuolat taisyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2012 11 28, 19:25)
Sitas sijonas tinka prie daugybes jcrew spalvu mirksiukas.gif

tikrai, galima tureti 1 sijona, 5 bliuskytes ir kiekviena diena kitaip atrodyti rolleyes.gif

pas mane siaip 99% garderobo - kelnes..., bet artejant link vidutinio amziaus krizes, pradejau pirkt sijonus, ziuresiu kaip pavyks juos deveti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 28 lapkričio 2012 - 18:36
Pasiemiau katik si user posted image wub.gif Realiai lygiai toks pats kaip ir internetineje foto.. Emiau S dydi, sakyciau atitinka Tippio S dydi. Man siek tiek didokas su 89 krutine, bet isskalbus bus kaip tik.. Gaila nezinau kada juo pasipuosti galesiu, dar pamastysiu del pardavimo nestuke.gif ax.gif

Kazkuri mergaite dar jo lauke, idomu butu isgirsti irgi komentarus bigsmile.gif
Atsakyti
Labas vakaras, merginos,

Pagaliau ir aš galiu pakomentuoti savo "laimikį" - JCrew Wintress puffer M dydžio.
Pamaniau, kol 30 % off, gal kam aktualu... ax.gif

Ypatingai lengvutė striukė, net nežinau, ar tikrai bus pakankamai šilta žiemai, na, bet, kol toks ruduo, tai gerai. biggrin.gif

Kas dėl dydžio, tai, jei jau siekti tobulumo, su savo europietišku tarpiniu S/M dydžiu ir 172 cm ūgiu pirkčiau S Tall.
Rankoms ir liemeniui norėčiau plius kokio 1-2 cm, bet šiaip nelabai tas striukumas matosi, gal daugiau dėl patogumo. (Tik klausimas, kiek cm Tall skiriasi nuo Regular, reiks pasimatuot, dar nespėjau).
Na, ir susisiausti galiu kokus 5 cm. Aišku, aš mėgėja aptemptų variantų biggrin.gif ir megztinių storų nepripažįstu.
Antra vertus-pečiai ne per platūs man (mano ir šiaip posiauriai).

Žodžiu, sakyčiau idealus variantas 40 dydžiui iki 170 cm, jei jau kas susidomėsite, atiduočiau pigiau (imčiau tada sau S), bet, greičiausiai tai neiškęsiu, ir pati nešiosiu... tongue.gif

Gal ištaikysiu ir kokią foto vėliau, jei kam įdomu.

Beje, mergaitės, ar yra kokių JCREW megztukų ilgų (kad dubcę dengtų, prie timpų), ar, kaip ir rankoves, taip ir megztinius, tik potrumpius propaguoja kriu? smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 11 26, 15:46)
Aukselle75, papasakokit, ar pavyko kažkaip išspręsti šią situaciją  4u.gif

Taip, situacija pavyko isspresti. Sulaukiau is tarpininkes atsakymo, ji sutinka megztuka grazinti. Kadangi jis yra brokuotas, parduotuve ji pasiims savo saskaita ir grazins pinigelius. Tik as pati turiu megztuka persiusti atgal tarpininkei i usa. 4u.gif
Atsakyti
tiesa,gavau si grozi wub.gif prie dzinsiuku ir prie MacAlister batu navy spalvos atrodo wub.gif
dar gavau La Parisienne sweater labai mielas wub.gif ir tippi sirdelinis kazkas tokio wub.gif ,tik neapsisprendziu del skirt in raj paisley kazko lyg truksta man jame,arba tas ruduo uz lango taip veikia mane biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Živilkinas @ 2012 11 28, 20:55)
Va čia tai grožis, kažin, kiek pigiausiai kam pavyko nupirkti.
Labai tokio norėčiau.  wub.gif
Prašom siūlyti smile.gif

Norinciu jau yra, bet dar pagalvosiu, palauksiu kol vyras gris, idomi jo nuomone rolleyes.gif Aha, tikrai idomu, kiek kitos merginos sumokejo, as pagavau 129.99 - 25%off, gavosi 328lt. su centais ax.gif Gal kitos ir su -30% off pagavo, bet kiek stebejau nemaciau atrodo jo prie sios nuolaidos g.gif
Atsakyti
Mergaitės, kad jau kalbat apie grąžinimus, ar esate kada ką grąžinę?
Per kur siuntėte? Kiek kainuoja? Nes kažkada kai pašte pasakė kainą siuntinio (kadangi reikalas apyskubis, kiek suprantu, mat kol mes gaunam, kol gaus JAV, tai ir terminas grąžinimo gali praeit), tai man atšoko fantazija, kiek užsiprašė, padovanojau draugei rūbelį biggrin.gif

Atsiprašau truputį už off topic.

O šiaip tai žaviuosi, kaip jūs sugebat atsitaikyt sijonus, palaidines ir t.t.
Aš tik be įsiuvų rūbus perku (megztiniai, na, va ir striukė dabar jau)
Dabar, kai jau žinau pūkinės striukelės savo numanomą dydį, tai labai kankina klausimas, ką su paltukais surizikuot, jų tokių gražių man yra.
Jaučiu, teks imt 4...

Papildyta:
QUOTE(_Vikce_ @ 2012 11 28, 21:17)
Aha, tikrai idomu, kiek kitos merginos sumokejo, as pagavau 129.99 - 25%off, gavosi 328lt. su centais  ax.gif  Gal kitos ir su -30% off pagavo, bet kiek stebejau nemaciau atrodo jo prie sios nuolaidos  g.gif

Man jis tiek vertas thumbup.gif , o su mažesne nuolaida ir aš nemačiau, ir išperka juos greit...

Papildyta:
QUOTE(keistuole @ 2012 11 28, 21:02)
Būtų pas jus M Tall, galėtumėm keistis...

Beje, rankovės 65 cm, tai kaip ir nėra labai trumpos, aš mėgstu ilgas, o gal ir rankos poilgės ax.gif
Sakyčiau, trumpumo pojūtis atsiranda, kai įkiši pirštus į tas "a la" puspirštines, nežinau kaip pavadint tą rankogalį prisiūtą su skyle nykščiui, tai tuomet pakėlus rankas jaučiu tempimą.

Aišku, galiu pasiūlyti prie progos pasimatuot, tik kad manasis Navy-mat man dabar mėlynasisi periodas lotuliukas.gif
Jeigu ką-parašykite į až, kad temos "neapsunkinti" 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Živilkinas: 28 lapkričio 2012 - 20:56
O koks skirtumas tarp J.Crew ir J.Crew Factory?
Atsakyti