MERGAITES GAL GALIT SILKINUKES IN POLKA DOT NUORODA IMESTI, NIEKAIP NERANDU
BEJE KOKIA JOS KAINA?

QUOTE(pgituke @ 2012 11 28, 13:00)
MERGAITES GAL GALIT SILKINUKES IN POLKA DOT NUORODA IMESTI, NIEKAIP NERANDU
BEJE KOKIA JOS KAINA?

Blythe nuoroda tuščia

http://www.jcrew.com...;bmLocale=en_LT
Nonna, jau grožių kad pridėjai
man labiausiai patiko leopardinis megztukas ir lininis su burbulais, kaip aš jo noriu, bet nepagaunu

man labiausiai patiko leopardinis megztukas ir lininis su burbulais, kaip aš jo noriu, bet nepagaunu

QUOTE(Aleja.lt @ 2012 11 28, 12:12)
Tai vaizdelius as maciau ,bet gal kas ciupinejo ir turi rankose

QUOTE(edicike @ 2012 11 28, 14:39)
Turi drauge,labai dziaugias.Daug prie ko tinka,nes daug skirtingu spalvu.As jo vis nepagaunu,o noriu labai.
QUOTE(linamog @ 2012 11 28, 16:38)
Man tokios rankoves labai fainos, nes laikrodis matosi ir nekliuva uz rankogalio.
Vasarą taip, bet žiemą nelabai funkcionalu. Ilgas rankoves galima atsiraitoti arba nutempti žemyn, jei vėsu. Turiu vilnonį megztuką 3/4 rankovėm, nesusipratimas

Geras
Ne viena as panasiai galvoju
Temide pasake, kad forever21 pirko merino megztuka geros kokybes, tai buvau uzejus paziuret, kas ten gero buna. Ir ziuriu megztukas... vilnonis... ir su normaliom rankovem... galvoju, galetu jcrew pagaliau susiprotet, kad laikas ilgarankovi tippi pagamint

Rodausi
90/74/94
Jackie pullover Retro Jade spalva S dydis.
Spalva pranoko visus mano lukescius, nes realybej
Ir Factory sijonukas 4 dydis.
Taip graziai susikomplektavo abu drabuziai, db lauks pavasario ir bus nesiojami

Kalbejot apie tippio rankoves, tai va...man, ilgarankei ir Jackie pullover jos nepilno ilgio

90/74/94
Jackie pullover Retro Jade spalva S dydis.
Spalva pranoko visus mano lukescius, nes realybej

Ir Factory sijonukas 4 dydis.
Taip graziai susikomplektavo abu drabuziai, db lauks pavasario ir bus nesiojami

Kalbejot apie tippio rankoves, tai va...man, ilgarankei ir Jackie pullover jos nepilno ilgio

QUOTE(Girl_not4_you @ 2012 11 28, 16:33)
Žiūriu į tuos tippius tai visi man jie gražūs, bet kodėl visų tokios rankovės
užsidėjau šiandien burbulinį, tai kolegė užmetė "tu čia vasarą pajutus", kažkaip tikrai nelabai jauku tokiu metu tippius nešiot 

O man 3/4 rankoves pacios graziausios

Cia turbut kiek zmoniu, tiek nuomoniu

QUOTE(Dideja @ 2012 11 28, 18:07)
Labai gražu! Pora cm platesniems klubams jau reiktų dydžiu didesnio šito sijonuko? O šukuosenos neįmanoma nepastebėti, kaip Anna Wintour