Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew - patariame ir aptariame

MERGAITES GAL GALIT SILKINUKES IN POLKA DOT NUORODA IMESTI, NIEKAIP NERANDU ax.gif BEJE KOKIA JOS KAINA?
Atsakyti
QUOTE(pgituke @ 2012 11 28, 13:00)
MERGAITES GAL GALIT SILKINUKES IN POLKA DOT NUORODA IMESTI, NIEKAIP NERANDU ax.gif BEJE KOKIA JOS KAINA?

Blythe nuoroda tuščia verysad.gif O kaina jos, jei neklystu buvo 79.99$
http://www.jcrew.com...;bmLocale=en_LT
Atsakyti
Nonna, jau grožių kad pridėjai bigsmile.gif
man labiausiai patiko leopardinis megztukas ir lininis su burbulais, kaip aš jo noriu, bet nepagaunu doh.gif verysad.gif
Atsakyti
gal tas turit sia stiukyte? Kaip siltumas ir svarbiausia kaip dydis, jei krutine kazkur 94cm. tai kolios reiketu, kaip manot?
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Aleja.lt @ 2012 11 28, 12:12)

Tai vaizdelius as maciau ,bet gal kas ciupinejo ir turi rankose biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edicike: 28 lapkričio 2012 - 14:39
QUOTE(edicike @ 2012 11 28, 14:39)
Tai vaizdelius as maciau ,bet  gal kas ciupinejo  ir turi rankose biggrin.gif

Turi drauge,labai dziaugias.Daug prie ko tinka,nes daug skirtingu spalvu.As jo vis nepagaunu,o noriu labai.
Atsakyti
Žiūriu į tuos tippius tai visi man jie gražūs, bet kodėl visų tokios rankovės wacko.gif užsidėjau šiandien burbulinį, tai kolegė užmetė "tu čia vasarą pajutus", kažkaip tikrai nelabai jauku tokiu metu tippius nešiot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2012 11 28, 16:38)
Man tokios rankoves labai fainos, nes laikrodis matosi ir nekliuva uz rankogalio.

Vasarą taip, bet žiemą nelabai funkcionalu. Ilgas rankoves galima atsiraitoti arba nutempti žemyn, jei vėsu. Turiu vilnonį megztuką 3/4 rankovėm, nesusipratimas ax.gif
Atsakyti
Geras biggrin.gif Ne viena as panasiai galvoju smile.gif Temide pasake, kad forever21 pirko merino megztuka geros kokybes, tai buvau uzejus paziuret, kas ten gero buna. Ir ziuriu megztukas... vilnonis... ir su normaliom rankovem... galvoju, galetu jcrew pagaliau susiprotet, kad laikas ilgarankovi tippi pagamint biggrin.gif
Atsakyti
Rodausi biggrin.gif

90/74/94

Jackie pullover Retro Jade spalva S dydis.
Spalva pranoko visus mano lukescius, nes realybej thumbup.gif

Ir Factory sijonukas 4 dydis.

Taip graziai susikomplektavo abu drabuziai, db lauks pavasario ir bus nesiojami smile.gif

user posted image
user posted image

Kalbejot apie tippio rankoves, tai va...man, ilgarankei ir Jackie pullover jos nepilno ilgio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2012 11 28, 16:33)
Žiūriu į tuos tippius tai visi man jie gražūs, bet kodėl visų tokios rankovės wacko.gif užsidėjau šiandien burbulinį, tai kolegė užmetė "tu čia vasarą pajutus", kažkaip tikrai nelabai jauku tokiu metu tippius nešiot biggrin.gif

O man 3/4 rankoves pacios graziausios rolleyes.gif Ir net labai funkcionalu, nes vistiek megstu ilgas rankoves pasitraukti aukstyt, o jos susiraite ne taip graziai atrodo kaip 3/4, be to, taip linamog sake, prie 3/4 graziau laikrodziai ir apyrankes. Ir rankoms del sios atviros vietos nesalta, va jei butu nugara atvira ar pilvo nors 1mm atviras, tada jau sakyciau tikrai nesezonas biggrin.gif
Cia turbut kiek zmoniu, tiek nuomoniu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2012 11 28, 18:07)

Labai gražu! Pora cm platesniems klubams jau reiktų dydžiu didesnio šito sijonuko? O šukuosenos neįmanoma nepastebėti, kaip Anna Wintour smile.gif
Atsakyti