QUOTE(saulyte525 @ 2012 11 22, 18:35)
QUOTE(Visgi @ 2012 11 22, 18:38)
Jo
O kaip undinėlė ant stakano krašto sėdėjo
Man ta Teorija zapoja buvo pats tas po 3 dienu Non stop knygos vertimo, nes galva tai jau be smegenų likusi
Žvingavau žvingavau, ale kai pamaciau priešpaskutinisu kadrus pajutau kad smegenų likučiai visia tirpsta...Ir pagalvojau, kokio bieso viešpats išskyrė žmonių giminę į vyrus ir moteris....
QUOTE(saulyte525 @ 2012 11 22, 20:27)
Brat ir
Brat 2 tai šitas giriamas ir žiūrimas yra?
Ne.
P.S. Žemiau jau Julsita atsakė
QUOTE(Julsita @ 2012 11 22, 21:29)
atspėkit-aš siunčiuosi,ar ne
O man diena buvo kaip diena,bet jau vakaras kaip susiš..ko,kad jomajo

Gi sutepinėjau tortą.Ir ne pirmą kartą.Visada be problemų,nu o šiandien-pypiec..Košė kažkokia

Jei per naktį šaldytuvas reikalo nepataisys,tai rytoj,žinokit, kokios LNK žinios gali pranešt,kad viena alytiškė iš širdagraužio pasidarė galą kokiu virtuviniu įrankiu

Kad nelikčiau apgavus Ramsiaus ir Monami,skubu kinozale pateikt prašymą karūnai gaut
1. Nu tai ar siuntiesi?
2. Tikėsimės kad neprireiks LNK žinių
QUOTE(Julsita @ 2012 11 22, 22:19)
Tiesa,Ramsius atrodo,rašė,kad patinka to personažo su kepure,bajeriukai.Tai man tas aktorius labai patiko seriale Кадетство
Papildyta:
Ohoho-aš jau karūnuota

Ir,jei gerai supratau,12-ai savaičių

Tai va-Monami jau apdovanojau.Ramsiaus nespėjau-pasirodo pasikeitę taisyklės:valandos bėgyje galima padaryti tik 5 transferus.Gal prieš kokį pusmetį draugei cielus 20 padariau iškart prisėdus-ir nieko,o dabar čia kažkaip jau pasikeitė.Nu nieko,jei jau šiandien nespėsiu,tai ryt ryte Ramsiui pirmenybė
1. Bajeriukai nemirtingi
2. Lauksiu
Уехала на встречу со СЧАСТЬЕМ.....А оно, это СЧАСТЬЕ, оказалось ещё больше, чем я думала...